Time to say goodbye

Då har stunden kommit då det tyvärr är dags för mig att ta farväl för alltid av en vän som legat mig väldigt nära hjärtat under många år. Hela 6 stycken för att vara närmare exakt.
Det svider lite just nu, men jag vet att det med tiden kommer att gå över. Det har tagit mig många funderingar fram och tillbaka, men jag har nu kommit fram till att det är för det bästa, det gör ju så ont!
Det var lite smärta och tråkiga stunder i början, men efter ett tag lärde jag mig att älska denne vän ungefär som en del av mig själv. Mot slutet har det dock bara gått utför, och det senaste året har varit riktigt tungt och smärtsamt på grund av denna relation.

Så nu ryker du, kära bröstpiercing! Tack för våra fina år som sammanlänkade!

SASUKE! :D

mms_img40738-001 (MMS)

Här har ni våran blivande bebis! Sasuke (uttalas sasske)! Visst är han SÖT? Nu är han bara fyra veckor ung, men om ungefär en månad springer han omkring här och busar med gamlingarna. Han är halvlånghårig och ullig som ett litet garnnystan! Just nu får han plats i en hand och är helt underbar. Underbara blåa ögon har han med! ÅH vad jag längtar!


Figge kör= jag är livrädd

20110531446 (MMS)

Figge kör= jag är livrädd


!

Nu är det dags att skriva tenta! Jag borde ju dock inte vara nervös längre då jag skrivit den sisådär 5 gånger under nattens gång (drömmar). 75 % sägs vara andelen som inte klarar den. Jag får väl säga som min far sa igår "jamen dåså, då räcker det ju med att du hamnar bland de andra 25 procenten!"

Nu kör vi! det här ska bannemig gå bra!

Exhausted!

Fy, nu är jag trött! Men jag känner mig samtidigt riktigt duktig som faktiskt har pluggat hela dagen! Nu får det helt enkelt bära eller brista

Relieved!

Fick precis besked om att jag klarade förra tentan (omvårdnad)! Det var nog det bästa som kunde hända idag, en stor tyngd som lyftes från mina axlar! Nu jäklar SKA jag klara medicintentan imorgon så jag får ha ett sommarlov utan plugg!

Not long ago you found the answers were so crystal clear. Within a day you find yourself living in constant fear

Idag är det plugg hela dagen lång som gäller, vilket känns skittrist då Mange är ledig efter att ha jobbat tolvtimmarspass hela helgen och jag knappt har sett skymten av honom! Inte nog med det så är det ju riktigt fint väder ute, som jag då missar att ta del av. Dock har Magnus lovat att vi ska åka iväg på en mysig picknick imorgon för att fira att sista tentan för våren är skriven och att jag numera kan ha något som heter fritid :D

Just a few more days

sooooommar, sommar och sol.. tralallalaaalaaa! SNART är det över!

Never feared for anything. Never shamed but never free

Att gå på fest såhär helgen precis innan tenta måste jag ju erkänna med facit i hand inte känns speciellt jättesmart! Jag orkar nämligen inte lyfta ett finger just nu och är därför ganska säker på att jag inte kommer att få mycket gjort på pluggfronten! Dessvärre har jag ju faktiskt inget val om jag nu vill klara denna tenta, för jag känner att det är mycket jag vill hinna repetera innan tisdag som jag inte riktigt tycker sitter just nu!

Inflyttningsfesten var dock kul! Vi tittade på fotboll, Dennis blandade goda drinkar, alla grät över mitt musikval (Jag ville lyssna på manson och avenged sevenfold), Hampe visade skidfilmer, vi klappade fiskar och jag träffade massor utav nya roliga människor! Det hela slutade med att jag for in till krogen tillsammans med ett gäng av dessa nya människor, och hängde sedan med dem där. Krogen var i vanlig ordning helt meningslös och överbefolkad, men jag hade ändå trevligt tack vare sällskapet! Måste ju även passa på att tacka Sverre en extra gång som promenerade med mig upp till Kungsgatan så jag slapp bli angripen och uppäten av natt-rövare (han tyckte det lät väldigt tråkigt att bli uppäten)!

Idag är det ju mors dag, och den ska jag minsann fira ute i Simonstorp tillsammans med min farmor och farfar. Ja, inte mina biologiska, de känner jag knappt, men de som alltid har funnits där - min mammas förra sambos föräldrar! :)

Yes

20110528441 (MMS)

Yes


Inflyttningsfes a'la Nettan och Dennis bju...

20110528440 (MMS)

Inflyttningsfes a'la Nettan och Dennis bjuder på mojitos, bål och champions league final! Jag och nettan är motiga och håller på fel lag, men just nu går det inte som vi vill :p


Ouch!

Här ska ni få ett tips: vaxa aldrig armhålorna!!!

Efter att ha hittat en ensam vaxremsa jag hade kvar sen jag provade att vaxa benen för något år sen tänkte jag att jag lika gärna kunde stå ut med någon sekunds smärta så att jag skulle slippa raka mig varje dag. Sgat och gjort klistrar jag på eländet och drar sedan efter en stund snabbt bort det (för det är väl så man ska göra? :P)! J-VLAR vad ont det gjorde!Nog hade jag väntat mig smärta, men det där var ingen höjdare alls! Till råga på allt började det blöda och jag kunde inte riktigt bestämma mig om jag skulle ta andra sidan med, vilket jag till slut beslutade mig för att göra. Sammas märta, men dock ingen blodutgutelse. Ojojoj vilken pers ;) Men ja, jag får väl känna mig nöjd över att systet med det hela uppnåddes i alla fall! Frågan är om man vågar sig på benen i sommar? :O

17e bilden: En ovanlig bild

Först tänkte jag hitta en bild där jag diskar eller städar, men ingen har ännu lyckats fånga detta mirakel på bild. Sen hittade jag en skitsöt bild där Mange sitter i soffan med bara en kudde över vitala delar där lester ligger och sover (på kudden, inte på vitala delarna :P), men lägger jag upp den kommer han nog hata mig i en evighet, så den håller jag för mig själv ;) Istället fick det bli denna, en sömderbränd Mange och en trött Lester-bebis :)

I'm alive!

Ni får ursäkta, men igår var jag verkligen tvungen att ta en paus från ALLT!

Efter en sömnlös natt fylld av ångest och panik var jag både trött i kropp och själv, varpå jag valde att inte göra någonting annat än att umgås med Magnus och göra mysiga saker hela dagen! Vi stängde av ljudet på telefonerna, åkte iväg på en bilutflykt, åt glass, gjorde tacos och myste sedan framför tvn hela kvällen. Resultatet av detta blev att jag idag vaknade riktigt glad - jag behövde verkligen få ta en dag till att göra ingenting jag var tvungen till och istället bara bara få känna mig fri och fruktansvärt omhändertagen!

Idag är det nya tag som gäller! Jag ska plugga som en gnu ända fram tills syster hör av sig och meddelar att hon och familjen har anlänt till stan, varpå jag ska gå ner och göra dem sällskap. Efter det blir det åter till pluggandet en stund och sedan vidare iväg på inflyttningsfest hos Nettan och Dennis!

My head is spinning

Jag får faktiskt återigen be om ursäkt för min mentala frånvaro! Jag känner mig inte alls som mig själv i nuläget på grund av denna outhärdliga tentastress! Jag är inte ens närvarande i nuet psykiskt, och det kan inte vara roligt att umgås med mig just nu (om man ens hinner med det)! Delvis är jag otroligt nervös inför medicintentan på måndag och känner att jag kanske varit lite för självsäker med att jag redan kan saker och ting så pass att jag inte behöver gräva ner mig i plugg vilket har lett till att jag nu den sista veckan innan har valt att göra just det sistnämnda! Delvis är jag också väldigt spänd över resultatet från tentan för två veckor sedan och känner att jag har svårt att gå vidare innan jag fått ett svar! Jag vill veta om jag kan lämna den bakom mig eller inte!

Sen mår jag fruktansvärt dåligt över min arm! Inte gropen de har grävt, utan att det är så otroligt jobbigt att vänta på ett resultat som ska meddela elakartat eller ej. Det spelar ingen roll hur många lugnande ord man får höra från både släkt och vänner, är man rädd för sitt liv så fortsätter man vara det oavsett vad någon säger - hur fjantigt det än må vara.

Dessa ovanstående orsaker har lämnat mig med ett humör som heter duga! Jag är rent utsagt ett nervvrak och pendlar konstant fram och tillbaka mellan att vara överlycklig, jätteledsen och svinförbannad på allt och inget. Jag har inget tålamod med något, det kryper av frustration i kroppen på mig och ibland vill jag bara slita av mig skinnet och skrika! Jag längtar något otroligt efter sommar nu! Jag vill få lite andrum, jag vill få känna detdär lyckoruset sprida sig i kroppen och jag vill kunna känna att jag kan ta mig fritid utan att halka efter med något.

Nuförtiden pluggar jag så pass mycket att jag varken har tid för vänner eller familj, vilket jag absolut inte tror är en hållbar situation i längden för jag ser ju bara nu hur det får mig att må. Jag tror det är viktigt att hitta en balans, men jag är för rädd för att misslyckas för att våga trappa ner... :(

Best face forward

Nu har jag använt denna tvål i ungefär en vecka och jag ser faktiskt redan tydliga resultat!
Den bokstavligt talat mördar små pormaskar och kvisslor, samtidigt som man slipper känna sig helt uttorkad när man spolar av ansiktet efter tvätt! Ett stort plus är att den luktar riktigt gott med (passionsfrukt)!


Både jag och Magnus har använt den sedan inköpet och är riktigt nöjda med den! För min del är tvätten riktigt extrabra då den eliminerar varje spår av makeup man kan tänkas ha målat på ansiktet under dagen! En riktig toppenprodukt för en billig peng! (runt hundralappen)

Don't wanna lose it, but I'm turning down that road

Idag tog jag mig en nästintill pluggfri dag! Det var välbehövligt och uppfriskande kan jag lova er! :) Jag gjorde ett litet undantag och läste om cirkulationssystemet och skelettet, men i övrigt har jag bara gjort saker som får mig glad och ger mig energi!

Till en början gick jag och Magnus och handlade supermysig färsk frukost som vi åt tillsammans. Efter detta åkte vi ner till stan för att köpa hans efterlängtade iphone 4, som han sedan satt och knapprade med fram tills han skulle åka och jobba (tror dock inte han slutade med det då heller ;) )! Jag mötte då upp Olivia och vi åkte ut till ingelstad och shoppade lite smått och gott! Fick äran att hjälpa henne hitta puder och ansiktskräm, vilket alltid är lika roligt :D Själv kunde jag ju dock inte hålla fingrarna i styr när jag tittade åt henne, så det blev dessutom en del inköp för min del med ;)


Jag hann bara in genom dörren hemma och äta innan Nisse plockade upp mig för att åka iväg på sängletande! Mycket bekvämt arbete måste jag säga då jag största tiden låg i en döskön säng och filosoferade medans han fick hjälp utav personalen! Jag tror jag också måste ta med frugan på ett besök där snart - deras sängar var så att säga "to die for"! ;) Innan Nissepisse åkte hem hann han även med att sällskapa mig vid fönsterputsande, och skrattade även åt min numera tvådelade överarm! elaking! :P

Nu ska jag slänga mig i soffan med lite popcorn och titta på tv - som numera har blivit min nya kvällssyssla när frugan är och arbetar! Skönt ska det i alla fall bli att ha honom hemma nu dessa två kommande dagar när han är ledig! :) Jag är även lite uppspelt, för imorgon ska vi åka och se våran framtida bebis som i sommar kommer bli en del av våran familj! :D iih! Ni ska få se kort imorgon! :)

Football

Då slår vi ihop skolböckerna för idag och åker ut till Helgestad (aka blåshålet) och tränar lite fotboll!

Ska väl dock erkänna att det känns en aning vemodigt och att jag inte alls har lust med det för tillfället. Dels för helgens incident och dels för att jag inte känner att jag har tid eller ork till det just nu. Var riktigt nära att smsa min skjuts förut och säga att de kan åka utan mig, men jag har gjort det alltför ofta så jag ska vara glad att de orkar med mig!

Gud vad lätt det är att plugga när man har...

20110524407 (MMS)

Gud vad lätt det är att plugga när man har en katt som ska lägga sig i böckerna och tugga på ens pennor hela tiden... Tur för honom att han är söt ;)


Goodbye stitches!

Idag har jag tagit ut stygnen, och sköterskan förklarade att vi i värsta fall kan spruta in silicon i armen om inte vävnaden växer tillbaka i gropen som blev. De trodde först att det var stygnen som höll ner huden, men när de var borta så såg de att det var kvar varpå hon först försökte lugna mig med att det bara var jag som såg, fast det var hon som påpekade det.. :P Smart drag ;)

Skönt i alla fall att ha fått bort stygnen som slitit och dragit i armen när man velat röra på sig! Nu återstår bara att få ärret så fint som möjligt genom att tejpa det under hela sommaren! Om två veckor ungefär dyker provresultaten upp, och jag får ont i magen varje gång jag tänker på det. Snälla var BRA nu så att jag får ha en underbar sommar!

Plugg, plugg, plugg! Det är vad mina dagar...

20110524405 (MMS)

Plugg, plugg, plugg! Det är vad mina dagar fylls med för närvarande! MEN om en vecka på dagen har vi medicintentan, vilket är det sista stora kraftansträngningen som går åt innan denna termin lider mot sitt slut! Efter det har vi bara spännande hlr/abc med mina idoler från ambulansen, sen är det sommarlov! Jag kan inte förstå att jag redan tagit mig igenom en termin, och att det har gått så fort! :D Riktigt stolt är jag över mig själv i alla fall! :)


News from ELF!

Åh titta vad som kom hem till mig med posten idag! :D
Jajemen, nya produkter från ELF.
Mineralrouge i färgen Pink (shimmery). Jag har sedan tidigare ett persikofärgat som är det bästa rouget jag någonsin testat! Nu ville jag ha en lite lättare färg inför sommaren, så då tänkte jag prova denna :)
En kabuki-borste! Idealisk för att applicera mineralfoundation med! Även borsten har en anti-bakteriell formula, allt för att du ska slippa små otrevligheter i ansiktet!

Sist men inte minst köpte jag en produkt jag inte testat tidigare: High definition powder.
Detta ska ge en airbrushad/softad effekt när man använder det och alltså jämna ut huden och få den att se perfekt ut. Den används egentligen till fotograferingar, men kan även användas i vardag eller till fest.
Ska bli spännande att se vad det kan åstadkomma!

What a feeling!

Åh vad det var skönt att dansa afro! Jag är verkligen helt lycklig i kroppen!
Det ligger ju lite meditativt i denna dansform, och om man verkligen går in för det (vilket jag gör för 100%) och ger både kropp och själ när man dansar så kommer det även kännas i båda efteråt! Man ska slänga med håret, ta ut stora rörelser och bara njuta utav musiken och allt därtill! En härlig upplevelse! :)

Idag hade vi även den bästa ledaren i gänget, Johan. Han är så himla härlig att dansa för och får en verkligen att ge allt man har och lite därtill! Superkul! Jag funderar faktiskt själv på att söka till ledare där, då de just nu rekryterar nya. Saken är bara den att jag inte vet om jag vågar - i vanlig ordning ;)

Afro

Nu ska jag iväg och dansa afro minsann! Jag har saknat det enormt mycket på sistone, så idag ska jag dansa tills fötterna svider! :D


EKG

Idag har vi tränat att sätta ekg på varandra i skolan (eller rättare sagt på vrinnevisjukhuset)!
Det var riktigt svårt, då man måste räkna revbensmellanrum för att veta vart elektroderna ska sitta och det är verkligen jättesvårt att känna. Men man lärde sig troligt mycket utav att få göra det i praktiken efter att ha läst så pass mycket om det. Jag hade tränat lite på Mange i förväg, men det var svårare att sätta på tjejer i och med att vi har bröst i vägen :P

Jag tyckte dock att det var riktigt obehagligt att få ekg satt på mig, då man för detta var tvungen att ligga helt bar på överkroppen. Jag vet inte vad det är med mig och mina tuttar, men jag är verkligen jättekänslig för att visa dem för folk! Det är likadant när jag är på läkarbesök, jag vill gärna undvika det då också trots att jag vet att de arbetar...

Lista

Hittade denna på Sofies blogg, som jag tänkte fylla i! I brist på annat liksom! ;)

Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Med facit i hand: en. Men man har ju trott annat tidigare
Vad tycker du om kärlek? Jag tycker nog det är en av de mest lyckogivande känslorna som finns! Jag tror inte någon människa vill eller kan leva utan någon form av kärlek.
När kramade du någon sist? för två minuter sedan
Saknar du någon speciell person? pappa
Har du svårt för att bli kär? Ja, då jag har väldigt svårt att lita på människor tycker jag att det är fruktansvärt läskigt att släppa folk så nära inpå sig. För när man är kär, då vill man öppna hela sin kropp och själ för den personen man älskar. Det har jag bara upplevt en gång.
Är du singel? Nej, inte på långa vägar :)
När fick du senast en komplimang? Några minuter sedan. Magnus sa att jag var finast i världen innan han åkte till jobbet 

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös:
yes. Ett flertal gånger
Hånglat med nån riktigt ful: usch ja
Hånglat med fler än 50 pers: nej!
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Räknas tjejer? ;)
Gjort något riktigt dumt? Ja, det har jag absolut gjort - men lärt mig av det har jag också!
Gjort något du verkligen ångrar? Samma som ovan! Dock finns det saker jag gjort för många år sedan som jag än idag ångrar
Åkt ambulans? japp!
Åkt polisbil? Ja, en gång. Det var riktigt pinsamt
Gjort nåt olagligt? Samma som ovan
Fått din mamma att gråta? Ja, det har man ju dessvärre lyckats med
Slagit ner någon? Ja, men det var längesen. Och han förtjänade det!
Skämts över dina föräldrar? Faktiskt bara mamma :P
Sagt jag älskar dig och menat det? Det gör jag varje dag :)
Tar du droger? Skulle aldrig falla mig in
Dricker du? Ja, mestadels vatten då ;)
Vilka kläder sover du i? Oftast typ tröja och trosor, men ibland ingenting.
Vad hatar du verkligen? Människor som medvetet sårar andra, orättvisor, negativa känslor!
Varit kär? ÄR KÄR
Är du ensam nu? Japp, om katterna ej räknas
Vill du gifta dig? Ja :)
Vill du ha barn? Inte som det ser ut nu


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
Jag, Lester, Max och Magnus
Såg dig gråta? Magnus
Fick dig att gråta? Min tränare
Du delade en dricka med? Jag smakade av Nisses cola igår?
Du gick på bio med? Mange, Norris och Elin
Skällde på dig? Min tränare
Sa någonting till dig och vad var det? Det var Magnus. Han sa att han älskar mig och att vi ses ikväll :)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit?
Ja, av tidigare nämnd orsak
Kramat någon? yes :) två stycken till och med
Pussat någon? Ja, måånga gånger
Köpt någonting? Köpte en powerade nyss
Sjungit? Ja, det gör jag varje dag
Saknat någon? Ja.
JAG HAR:
Digitalkamera?
Ja
Systemkamera? Ja
Telefon på rummet? Våran hemtelefon är bärbar, så den ligger väl där ibland antar jag
Egen dator? ja :P
Könssjukdom? Aldrig haft! 
Bra kompisar? De bästa :)

Lucky us!

Vilken tur att vi numera har ett hemmagym! Jag menar.. Vart annars skulle Lester kunna ligga och tvätten hängas....

A word to the wise when the fire dies

Åh, jag har haft en sån övertrevlig helg! :)
Det säger jag väl i och för sig varje söndag, men man ska faktiskt glädjas åt det lilla här i livet - det mår man bra utav!

Fredagen bjöd på vinmys vid himmelstalund samt fotboll med Mange & co samt Sofie. Det blev även många, långa, härliga promenader under kvällens gång, som sedan avslutades med film och popcorn här hemma i soffan!
Under lördagsförmiddagen strosade jag och frugan runt på himmelstalund och tittade på alla vackra islandshästar som var där och tävlade. Mestadels av tiden gick åt till att gå runt bland stallarna/hagarna och klappas/pussas/kramas med hästarna samtidigt som jag drog islandshästens historia för Magnus (som faktiskt tycker det är roligt han med) och lite mindre tid till att titta på själva tävlingarna. Det var faktiskt helmysigt!

// Något jag måste tillägga är att jag tycker det är så otroligt mysigt att ha med Mange när jag är i stallet/vistas bland hästar. Han försöker verkligen sätta sig in i mitt intresse och frågar saker hela tiden och visar sig intresserad av hur allting fungerar. Han är även så himla gullig med dem! Tanken är ju att vi ska skaffa en häst så fort jag är klar med skolan, så han försöker nog sätta sig in lite redan nu i vad det innebär. //

Efter det hann vi bara hem, laga lite lasagne, äta upp den och sedan var det dags att smita iväg på bio tillsammans med Norris (Mitt nya smeknamn på norrland) och hans flickvän Elin. Filmen rekommenderar jag verkligen, den var superbra!
Ja, Magnus vägrar ta av sig den där fula kepsen tills jag har klippt honom - han tycker att han har för långt hår! :P Jag däremot har skjutit upp det lite då jag tycker han passar bättre i långt, men jag antar att jag får ta och kapa av honom burret ikväll så jag slipper se dendär fula huvudbonaden på ett bra tag ;)
Nu ska jag plugga i två timmar, sedan bär det av ut till helgestad där match mot krokek väntar! :)

Biotime!

Drägeldags! :D

Snygga!

20110521392 (MMS)

Snygga!


Fairytale

Nu ska jag och Magnus åka till himmelstalund och titta på sagohästar! :)
Det är nämligen nationella tävlingar för islandshästar där idag, och det missar inte jag! :D Jag var förbi igårkväll och klappade lite på alla vackra varelser, men idag ska vi se dem in action! :D

Update on the arm

Igår blev jag lite ledsen faktiskt!
Jag drog av mitt förband på armen för att det kliade så dant, och upptäckte att stället de skurit på ser fördjävligt ut! Visst att de måste få bort allt, det förstår väl jag med är för mitt eget bästa (Det hade blivit ganska mycket bubblig utväxt under huden med), men det är inte roligt att det ser ut som om någon tagit en tugga av min överarm! Fåfänga Linda!
Ovanifrån ser det ju hyfsat okej ut (De har sytt två lager stygn, ett under huden och de två som syns över)
Det var svårt att få på bild, så här syns det inte så mycket, men från sidan på armen ser man en stor grop, samtidigt som sårkanterna sticker upp ordentligt (den ena går till och med omlott och har lämnat en hudflik)

Förtvivlad fick jag åka upp till vårdcentralen, där de la om det igen och sa att de fick göra en bedömning när stygnen tas bort nästa vecka. Sjuksköterskan trodde tyvärr inte att det skulle försvinna. Min syster var dock mer positiv och trodde vävnaden skulle växa tillbaka. Vi får hålla tummarna :P
Omplåstrad och redo för nya äventyr! :)

Vin och godismys i solen med Sofie och gra...

20110520381 (MMS)

Vin och godismys i solen med Sofie och grabbarna :D


YEY!

Nu har jag äntligen bestämt mig för vart jag ska träna och således inhandlat ett gymkort! Det känns underbart kan jag lova er, och jag var måttligt nöjd när jag imorse stod och trampade trappmaskin febrilt! Nu kan jag återigen köra hårdträning när jag vill, så nu ska här köras ordentligt :)

Ska sätta mig under morgondagen och boka in lite sköna pass som jag ska infinna mig på under nästkommande vecka :) Ska även försöka dra med mig fröken Sanna på samtliga ;)

At the gym


Frukostchill!

20110518359 (MMS)

Frukostchill!


No worries. When you mess up, it makes me feel better about me


No strings attached

Nu blir det filmmys!

Det blev det även igår, när vi såg denna urgulliga film! Jag var helt lyrisk över den assöta kameleonten!

Faktum är, att jag känner nog ingen som blir så inne i tv:n som jag när jag tittar på film/serier/program! Jag sitter och studsar, skrattar ashögt, kommenterar (läs: pratar med de på tvn) och tror nästan att jag själv är med i handlingen på vad jag än tittar på ordentligt. Mange bara skakar på huvudet och ler åt mina små upptåg (i vanlig ordning tycker Magnus att allt muppigt jag gör är sött :S) medans Nisse funderar på att ringa männen i vita rockar, igen!

Insidious

Här har ni årets måste i skräckväg!
Med recensioner som lyder "Insidous var bland det värsta jag upplevt, när det kommer till skräckfilm", "Redan under förtexterna försätts jag i en stämning som jag vanligtvis bara får när jag hittar ett brev signerat någon myndighet på dörrmattan" och "Har gråtit, skrikit, blundat och fått hjärtat upp i halsgropen. Är i särklass den läskigaste filmen jag har sett i hela mitt liv. Nu framstår alla andra filmer som barnfilmer" kan den inte göra annat än stilla mitt begär efter en riktigt ruggig skräckis!

Det enda tråkiga är att jag troligtvis inte kommer att kunna se den på bio! Skräckfilmsnörd som jag är hade jag stenkoll på premiärdatumet, MEN upptäckte när det var dags att boka biljetter att den inte skulle gå i norrköping, varpå jag tog kontakt med SF och frågade om de verkligen inte tänkte visa denna omtalade film här. Svaret löd att de ska testa den på storstadspubliken först, och att de inte vet om eller när den kommer hit. Tusan!

I don't know the answers but neither do you

Jag tycker inte om lediga dagar! Missuppfatta mig rätt nu: en HELT ledig dag är underbar, men när man är skenledig och förväntas plugga hela dagen är de inte speciellt roliga. Detta för att man aldrig får tummen ur röven och gör någonting, utan halva dagen går och stressar upp sig över att man borde börja men varje gång inser att man inte orkar. Man blir så himla slapp! Idag hann jag åtminstone gå igenom hälften av systemen (celler, vävnader, nervsystem, aktionspotentialer, muskler och skelett), vilket jag antar att jag får nöja mig med!

När denna tenta är klar, då ska jag minsann på riktigt ta och koppla av. Jag ska under den här sommaren se till att lära mig att tömma huvudet när jag gör saker jag tycker är roligt och bara leva i NUET. För det är jag otroligt dålig på. Jag har ofta tankarna på helt annat håll och ligger flera dagar före i tänket. Inte ett roligt sätt att spendera tänkt kvalitetstid på! Vi får se hur det går med det ;)Imorgon blir det första jag gör att besöka gymmet så att jag kommer igång direkt och inte går hemma och slappar hela förmiddagen. När de slår upp portarna vid åtta ska jag vara där! Då borde jag hinna få mycket gjort efteråt! :)

It's not your fault that you're always wrong. The weak ones are there to justify the strong

Ibland undrar jag hur man kan bete sig så hänsynslöst mot andra människor som vissa gör...

Jag förstår inte att vissa människor tror att de är de enda som har rätt till saker och att de är de enda som förtjänar att få ha det bra. När man beter sig så illa mot andra och anser sig ha all rätt till att göra det, vad är det då som saknas hos denna person? Ett samvete? God uppfostran?
Eller är det helt enkelt så att presonen i frågan har ett alldeles för stort ego och tycker att allt är på det goda så länge man har sitt på det torra och skiter i vilka konsekvenser det får för andra?

Hur som helst så förstår jag absolut inte hur man kan må bra med sig själv när man medvetet gör så att andra far illa. Helt ofattbart....

Höjden av lathet: Figge orkar inte trampa ...

20110518360 (MMS)

Höjden av lathet: Figge orkar inte trampa själv så vi får bogsera honom till stan....


With no regret or sign of life, they tear apart my pride

Idag blev jag skapligt lurad utav vyn jag hade utanför fönstret!

När jag vaknade sken solen och himlen var klarblå. Detta tolkade jag som att det var riktigt varmt ute, då även termometern visade på lite över 20 grader i skuggan. Glad som jag blev drog jag då på mig shorts och linne och bestämde mig för att ta en riktigt lång promenad i solen innan skolan började då jag ändå vaknat så tidigt!

När jag kom ut på innergården blev jag nöjd och glad för att det var så varmt, men så fort jag klev utanför grindarna upptäckte jag att det blåste isbjörnar ute (Läs: riktigt kallt)! "Nåväl", tänkte jag och promenerade vidare "det blir säkert varmare när man promenerat en stund och fått upp värmen i kroppen". Till min stora besvikelse var dock vindarna ännu starkare och kallar när jag kom runt hörnet och inte längre var i skydd av huset, så det slutade med att det bara blev en halvtimmes rask promenad bara för att jag var för envis för att gå upp och byta om igen!

MEN! :O Kolla vad det var jag fick fram när jag googlade på "Det blåser isbjörnar" VILKEN BRUTAL BILD!!! Hon äter liksom upp sin egen unge :/

MMS

20110518357 (MMS)

Här vaknar man av att heffaklumpen lagt sig på en så man inte kan andas! Han väger ju ton tjockisen! ;)


Konsten att göra ingenting...

Det är något jag tycks ha väldigt svårt att bemästra! Jag kan liksom oftast inte bestämma mig för om jag behöver göra saker eller om jag kan ta det lugnt, vilket resulterar i att jag blir blockerad och varken tar tag i saker eller stressar av i huvudet. Jag kan liksom sitta vid datorn och tänka på att jag borde plugga, men får ingenting gjort för att jag känner för att slappna av och vila upp mig. Alltså kan jag ofta slösa en hel dag på att inte göra något utav det - jag hamnar bara i ett riktigt jobbigt mellanting som jag inte får ut något nyttigt utav!

Jag minns inte när jag senast bara la mig i soffan och tittade på tv sist, när jag kunde ta en promenad och släppa skolan för en stund eller när jag kände att jag mitt på dagen kunde gå ut och umgås med någon utan att hela tiden ha alla måsten i bakhuvudet. Detta är inte bra beteende, då jag vet att det är sådant som orsakar farlig stress. Jag måste nog helt enkelt börja planera upp min vardag både för arbete och vila!

16e bilden: En bild på dig själv.

Vi kör väl en gammal favorit i repris helt enkelt...
... jag måste ta tag i det här...

Tear this bitter fruit to mess and wrap it in your soiled dress

Det var en trött men glad Magnus som kom hem från sista dagen på gamla jobbet igår! Ännu gladare blev han när han upptäckte att maten stod framdukad och rummet var fyllt av levande ljus. Tröjan jag hade köpt blev lite som kronan på verket och jag hade en rejält glad och tacksam karl som sedan kröp ner med mig i soffan och myste till Pirates of the carribean.

Jag ville inte säga det rakt ut igår, då Mange inte fått chansen att berätta för någon, men det roliga vi fick besked om är att Mange fått ett nytt jobb. Han har så länge velat sluta på det gamla stället, för de behandlade verkligen honom som skiten under skorna! Som ett exempel stod ena chefen och tog tid på hur länge Mange var på toaletten och gav honom sedan en utskällning för att det tog hela 13 minuter, på sekunden... Då undrar jag hur han själv kunde avvara tid till att stå och glo när andra gör toalettbesök, om det nu är så mycket att göra? Inte heller hade han några bra villkor eller ordentliga papper, och när han bad om det blev de tjuriga. NU när han sa att han ville sluta kunde de helt plötsligt erbjuda fast jobb med garantilön och hela tjafset... Vilka jävla lirare alltså!

SKÖNT säger jag att han nu hamnar på ett seriöst ställe, där han får ha ett ordentligt fast schema och slipper oroa sig för att få vara hemma om cheferna är på dåligt humör. Han slipper även fjäska för några som beter sig som skit mot honom bara för att slippa gå hemma och inte få några pengar. Nej, dethär kommer att bli en underbar förändring för hans del :) Och jag är glad för hans skull! :D

Hey. Mr. Superstar: "I'll do anyhting for you"

Hör och häpna: Jag städar!

Ja, inte just i skrivandets stund då multitaskande på den nivån för mig inte skulle ha en speciellt lyckad utgång. Jag kan liksom inte ens prata samtidigt som jag skriver... Nu fick det helt enkelt bli en paus då jag tycker mig ha varit så pass duktig att jag förtjänade den! Anledningen till städrycket är att det här ska firas när fru Karlsson kommer hem. Det vet inte han, men det är ju liksom hela meningen med det hela ;)

Jag ska laga god mat, tända ljus och har även köpt en liten present till honom bara för att vara lite extra söt nu när han fick en sån bra nyhet idag :) Vad som fattas nu är väl bara att han ska få sluta jobba någon gång! Just nu är han inne på sin 13:e timme, och jag bara önskar att han kan komma hem!

15e bilden: En person som du vill vara med

Min fina, fina (alltid lika saknade) familj! Det saknas ett antal på bilden, men ni förstår principen ;)

Formula 10.0.6

Efter mycket letande hittade jag till slut min foundation på sista apoteket jag tittade (Det som ligger bakom Waynes coffe för er som är intresserade av att inhandla den)! Jag passade även på att köpa med mig en ny ansiktstvätt hem som jag hoppas ska fungera bra! återkommer med åsikter om den ;)

IDUN mineral foundation

Det blir ingen vishy-foundation för min del. Istället hittade jag denna när jag klickade runt på apotekets hemsida, så den ska jag snart ge mig neråt stan för att inhandla :) Den har fått väldigt fina recensioner bland de som använt den, så jag kör på ett säkrare kort ;) 349 kronor får jag pynta upp för den, vilket faktiskt är billigt i jämförelse med andra i dess slag!

GO SWEDEN!

NU JÄVLAR SKA HÄR TAS VM-GULD!

Photos

Idag har jag varit på dop, vilket var jättetrevligt! :)
Här får ni prov på min fina hållning, mmmm snyggt!


Sötaste bilden idag!
Har massor utav bilder i kameran som jag ska ladda in sen, men det har jag ingen ork med nu ;)

Är man nyopererad får man inte leka fotbol...

20110514335 (MMS)

Är man nyopererad får man inte leka fotboll... Skittråkigt säger jag och grillar lite korv åt grabbarna istället ;)


Speaking of old times.....

...Här har ni några väligt gamla bilder på mig som jag hittade när jag grävde! Tror jag är runt 14-15!
gillade jag sagan om ringen måntro? ;)

Ja ni.. alla har vi haft våra unga år ;)

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Musikal-tiden! Åh vad jag kan sakna det ibland!
Här repeterade vi inför vår lilla barnteater-turne ;) Ser ni vem jag är? :D

It's a beautiful day

God morgon alla underbara :)
Idag är jag på ett strålande humör och skiner ikapp med solen utanför fönstret! Jag hade en toppenkväll/natt igår och har även en bra känsla inför denna dag! Vi ska om några timmar iväg på dop, vilket jag tror blir jättemysigt! Det är Magnus söta kusinbarn Liam som ska döpas, så jag tänkte ta med mig kameran och försöka få till några bra bilder som jag kan ge till dem sen - om de vill ha såklart :)

Bion igår var faktiskt över förväntan! Vi såg, som jag igår nämnde, Scream 4. Den var riktigt bra faktiskt! Alla originalskådisar var med och handlingen var oförutsägbar och spännande trots att man ändå kände igen stilen från de första filmerna :) Jag var även mycket nöjd över att få äta biopopcorn ;)

Nu ska jag gå och handla en mysig frukost bestående av färskbakat bröd, sen ska jag göra mig fin inför dagen! Jag och Magnus hade även efter dopet tänkt att åka och fota för en canvastavla vi ska göra och sätta upp i sovrummet!

Jag och man är söta (läs: jag busar och Ma...

20110513329 (MMS)

Jag och man är söta (läs: jag busar och Mange är överhungrig)


MMS

Taggad för en toppenkväll! :)

Raise your head and taste the courage

Nedan följer nu några utvärderingar på produkter jag under senaste tiden införskaffat:
Balsam a'la bedhead!
Måste börja med att säga att detta nog är den mest väldoftande hårprodukten jag änvänt! den luktar verkligen så godisgott att man skulle vilja äta upp den. Men jag har hållt mig ifrån detta... Hittills ;) Håret blir superlent, lätt att borsta och glänser som en ål! En toppenprodukt enligt mig, tack frugan :) Kostar 149 kr på nordifeel.se (ni kommer direkt till produkten via länken)
Hårinpackning från L'oreal
Detta måste nog vara den bästa i sitt slag! Jag har länge velat prova denna då jag hört så mycket gott om den, men trots alla lovord blev jag ändå glatt överraskad. Använder man denna någon gång i veckan inför sommaren kan jag garantera er änglahår! ;) Dryg som tusan är den också. 259 sek (RIKTIGT billigt för denna) på Nordicfeel.se
Hudvårdsserie från Avène
Fungerar finfint om man inte riskerar att bli glansig i huden. Ger en underbar lyster och gör huden babylen och mjuk. Tvätten är något för mild för min smak då jag gärna har något som biter i ordentligt på smutsen. Stort plus till scruben och ansiktsvattnet, dessa två är verkligen superbra! Hela serien lugnar huden riktigt bra och jag tycker mig se lite skillnad när det kommer till rodnad och struktur.
Kräm för behandling av bland annat acneärr från Kerstin Florian.
Riktigt dyr kräm som jag faktiskt förväntade mig lite mer utav. Man har på den över natten efter att ha tvättat ansiktet och sköljer sedan bort den på morgonen. Första natten jag använt den vaknade jag med ett "wow" - den hade verkligen gjort skillnad. Sen börjar effekten dock avta efter några dagar och man kan endast lägga på den någon gång i veckan. Hade hoppats på ett mer långvarigt resultat, men om man ser till det omedelbara resultaten är den toppen!

Scream!

Nu är tentan avklarad och det känns skönt!
Jag har i nuläget ingen aning alls hur det gick, men det känns ändå som att det kan ha gått vägen då jag kunde det mesta och skrev otroligt mycket (Tror det var fram och baksidan på typ 10 papper med pyttetext). Men i och med att vi har PBL och skriver våra egna frågor till stor del kan jag ju ha varit ute och cyklat ;) Vi håller tummarna :)

Direkt när jag kom hem slog jag mig ner i sängen och läste på om lungorna och ventilationen inför måndagens basgruppsträff, så nu kan jag faktiskt ta helg med riktigt gott samvete!

Helg ja! För den har vi massor utav planer! Idag är det först hockey på schemat - Sverige möter ju Tjeckien i semifinalen vilket vi inte får missa! Efter detta ska vi möta upp Tobbe och Nisse för att gå och äta och sedan avsluta kvällen med bio. Scream 4 ska vi titta på. Den är ju ett måste att se för alla skräckfilmsfanatiker som växte upp med dennes föregångare :D

It's a bat!

Här sitter en tårögd Linda!
Jag är nog världens blödigaste människa kan jag lova er!

Jag och Magnus var nyss nere hos tandläkaren och tog en sväng förbi stan och lämnade in hans armband för lödning. När vi kom ut och gick mot bilen igen såg jag något på backen som jag först trodde var ett löv. När jag tittade på det började det plötsligt pipa och röra på sig, varpå jag upptäckte att det var en stackars liten fladdermus som låg där och hade blivit påkörd över ena vingen! Jag bara kastade mig ner på backen och tänkte att jag minsann skulle ta hand om den lilla kraken. Precis när jag vänder mig upp och frågar Magnus vad man ska göra när man hittar skadade djur tutar en bil som precis håller på att backa in där jag sitter och jag är tvungen att flytta mig. När jag sedan gått bort och vänder på mig ser jag att hon precis håller på att köra på den! Jag börjar då nästan grina och slänger upp händerna för munnen.
Kvinnan öppnar då fönstret och frågar "Var det något speciellt eller?" varpå jag kvider att det ligger en liten stackars fladdermus på baken och pekar som ett barn. Jag får då vägleda henne så hon inte kör på den och sedan skamset promenera därifrån (hon lät ganska irriterad/stressad och tyckte nog jag var hur töntig som helst som ville rädda en liten fladdermus).

Jag kan fortfarande inte släppa den där kraken! Ni skulle ha sett hans lilla söta ansikte när han låg och pep efter hjälp och jag ångrar så mycket att jag inte ringde någon som kunde göra något för honom. Kanske var hoppet ute för honom, men jag har såååå dåligt samvete trots att Magnus har fått sitta och berätta att man inte kan rädda allt och alla jämt. Kan man hjälpa smådjur som gjort sig illa? Är det veterinären man kör dem till då?

Mycket tjat om en liten fladdermus, men han fångade mitt hjärta ;)

Update

Jorå.. Hittills har det gått hyfsat! Sista rycket på gång nu då - kom igen Linda!

I came here for something and I'm not turning back

Gud vad skönt det var med en liten tankerensare (promenad) runt strömmen!

Musik i öronen och raska steg i solen gjorde verkligen susen för humöret och måendet! Däremot var det ganska förödande för pluggmotivationen då jag nu tappade bort mig lite och inte ritkigt orkar ta tag i det igen... Kanske kan jag tillräckligt mycket redan.. eller borde jag gå igenom det hela en gång till? Jag tror nog det sistnämnda vore smartast ;)

bzzbzzbzzbzzz

Åh nu måste jag ta en paus! Mitt huvud bara snurrar av tankar kring Orem, egenvård, omvårdnadspocesser, Travelbee, kommunikationsfärdigheter, professionellt förhållningssätt, basala hygienrutiner, sekretess, förflyttningar samt lagar och förordningar!

Hela gårdagen gick åt till att plugga. Jag satt till och med med näsan i böckerna under våran mysiga grillning igårkväll, och när jag vaknade låg jag och funderade kring mellanmänskliga relationer och omvårdnadsprocessen. Galet vad jag har fått eld i rumpan! Trots att jag från början ställt in mig på att inte klara denna tenta (jag har hittills bara läst medicin) har det av någon anledning tänts en gnuppa hopp i mig som gör att jag läser och repeterar som en galen för att kanske klara av den denna gång ändå. Risken är ju att jag blir besviken, men friskt vågat hälften vunnet heter det ju! Skulle jag misslyckas har jag massor utav tid under sommaren att läsa och jag kan därför ta det lugnt.

Sen har jag min stolthet som bråkar. Jag har hittills (peppar, peppar) aldrig misslyckats på ett prov, och jag skulle nog klanka ner på mig själv ganska duktigt om jag nu gör det denna gång. Menmen, "sluta oroa dig" som min far skulle ha sagt till mig :P Jag måste faktiskt berömma mig själv för att ha varit såhär disciplinerad denna vecka. Jag brukar ha så dålig organisation på allt jag gör, men nu har jag minsann tagit mig i kragen och sett till att göra det jag ska. Det märks verkligen när det är något viktigt som står på spel ;)

Idag hann jag med en mysig frukost ute på Maxi med frugan, sedan grävde jag åter ner mig i böcker och han for iväg på lite spännande saker. Jag tror nog aldrig jag har sett Mange så uppspelt och nervös som han var när han skulle kliva utanför dörren! Nu håller jag tummarna för honom idag och för mig imorgon!

Max tycker tydligen att jag har pluggat ti...

20110512319 (MMS)

Max tycker tydligen att jag har pluggat tillräckligt och behöver en paus ;)


Nervous

Nu är jag nervös! Om en timme ska jag iväg och bli skuren (operation) och jag känner mig inte alls beredd!
De ringde nämligen igår från plastikkirurgen och sa att jag kunde få en tid redan idag, så den tog jag ju självklart eftersom jag har schemafritt denna vecka (Läs: tentastress) och det kan ju vara kul att få det hela överstökat.

synd att inte fru jobbade eftermiddag idag - då hade han minsann fått hålla mig i handen!

The ones who I confide were gone in the black of the night

Skönt avslut på en krävande dag: fotbollsträning!
Hade bara önskat att huvudvärken inte hade stört så enormt mycket. Jag är nämligen trött i både kropp och själ efter intensivt pluggande de två sista dagarna. Två likadana dagar kvar, sedan vankas det tenta. Jag känner mig inte speciellt påläst alls, men det får helt enkelt bära eller brista!

Nu väntar jag bara på att Mange ska gå och duscha. Mange GÅ OCH DUSCHA!!! ;) (han sitter bredvid mig :P) sen ska vi mysa framför en film :)

Bara för att man har tenta på fredag behöv...

20110510316 (MMS)

Bara för att man har tenta på fredag behöver inte det betyda att man stänger in sig hela veckan! Inte när man bor med folkparken runt hörnet ;) då kan man kombinera nytta med solbadande :D


Normateint

Ett litet tips:
Vichys foundation Normateint! Denna foundation ger ett snyggt, naturligt, men ändå riktigt täckande underlag som faktiskt inte känns att man har på sig! Samtidigt jobbar den med att matta ner huden och suga upp överflödigt talg som kan göra att man ser glansig ut. Den motverkar även orenheter under dagen och minskar med andra ord då finnar och pormaskar. En kanonprodukt som jag brukar använda de dagarna jag känner att huden börjar bråka lite!


Ca 175 kronor på apoteket!

Vichy har även börjat sälja en mineralfoundation nu som jag har tänkt att köpa. Då normateinten är så himla bra kan jag inte tänka mig att den är sämre ;)

VM

Nu är det hockey, soffmys (blandat med galna sportskrik) och Ramlösa ananas som gäller :)
Vi är sportnördar! :)

coral stone

Här har ni bilder på Lördagens sminkning:
med och utan blixt!
Lite korall, svart och vitt fick göra susen!

Like beautiful stories the greatest chapters flew right by

There comes a day when we all find out for ourselves
That once we have the words to say, there's no one left to tellCause I really always knew that my little crime would be cold that's why I got a heater for your thighs

Jag kan inte förstå att jag vaknar idag och fortfarande mår dåligt efter lördagens bravader! En riktigt kristusfylla lyckades jag med minsann (Som Mange och Natta har lärt mig att det heter när man återuppstår på tredje dagen)!
MEN detta återspeglar ju faktiskt också hur otroligt kul vi hade! :D

Vi förfestade hemma hos Emelie, där vi spelade Våghals 2! Riktigt roligt spel som bland annat fick Nisse att skrika på grannarna, Jonas att bli blind i en kvart, Sara att blanda en drink med kattmat i till mig, Emelie att leka modell, mig att roasta Emelie om att hon har stora tuttar och även massor utav andra roligheter! Straffet för att inte göra det som stod blev att svepa det man hade i glaset, vilket nog förklarar varför hela gänget var totalförstörda igår!
De blivande grannarna! Nisse ska nämligen flytta in i vårat gamla kvarter (man blir ju nästan lite ledsen att man flyttade därifrån, två underbara vänner i husen bredvid är ju inte fel! MEN jag har ju två friska ben och en fin blå bil, hehe)


Två, till en början, lugna och samlade herrar

Och jag är väl aldrig lugn och samlad ;) MEN jag blev ju faktiskt utnämnd av Nisse till den roligaste personligheten han känner - det måste jag ju leva upp till! :D

Busiga Sara :)

Hehe vi passade på att kittla Blind-Jonas en hel del! Han kunde ju liksom inte stoppa oss! :D

fnissfniss

Nisse blev döv!

Den goda drinken som Sara blandade till mig innehållande Bob-saft, kattmat, vitt vin och sprit! Den drack jag inte mycket utav kan jag lova, däremot var vi onda och bjöd bort den till Sofie när hon kom. Hon trodde nämligen att kattmaten var russin, vilket vi tyckte var jätteroligt och såg henne dricka upp hälften. Sedan fick jag dåligt samvete och avslöjade bluffen :P

Min vackra vän :)

Jonas nya vän

Giza ville vara med hela tiden!

Kvällen bjöd även på ännu fler roligheter som jag tyvärr ej fångade på kort, men vi minns dem (nog) lika bra ändå! ;)


Jag blir för övrigt så trött på dessa utländska herrar (för ja, det är faktiskt så det ligger till) på uteställen som alltid får för sig att det är fritt fram att tafsa och kladda på vilka tjejer de vill. Äcklig kvinnosyn är vad de har. Detta inträffade självklart även denna gång, men då fick jag nog och visade hur en arg kvinna agerar - varpå han blev utskrattad av sina vänner. SKÖNT! Förhoppningsvis kanske vi då har en av denna sort* som lärt sig att hålla fingrarna i styr...

Det finns mer roliga bilder, och även filmer, från helgen som jag tänkte lägga upp senare. Just nu orkar jag inte resa mig upp för att hämta telefonen ;) På återseende!*Tafsande herrar, ej nödvändigtvis utländska (värt att nämna, annars kommer väl folk kalla mig rasist)

Härlig söndag!

20110508291 (MMS)

Härlig söndag!


Vi är taggade!! :D

20110507289 (MMS)

Vi är taggade!! :D


nu drar jag och pisse till emelie på parta...

20110507286 (MMS)

nu drar jag och pisse till emelie på partaj!! :D


Förmiddag ute i härliga Eksund hos svärför...

20110507281 (MMS)

Förmiddag ute i härliga Eksund hos svärföräldrarna :) jag sitter och glassar i solen samtidigt som jag njuter av att se min karl slita med att tvätta våran bil ;) Snart blir det att köra hem gymmet som vi ska ha i datarummet, sen ska vi ut i solen och fotbolla :)


Sometimes life is altered. Won't turn out right. Can't turn out right

Vet ni, att jag har faktiskt kommit fram till att jag är väldigt bra på det här med att må bra!

Förr var jag väldigt duktig på det motsatta, att gå och gräva ner mig i veckor över incidenter som skett och bara se det värsta i saker och i människor. Med mycket jobb och lite hjälp på vägen har jag nu istället lärt mig att vända på det hela. Jag har helt enkelt lärt mig att hitta de där små positiva delarna i allt! Att njuta av nuet och av det jag har, istället för att sakna det övriga. Att istället för att se problemet hitta lösningen, att uppriktigt glädjas något enormt för de små sakerna i livet och att uppskatta allt litet men ack så fint som folk gör för en.

I gengäld tycker jag om att visa uppskattning till mina nära och kära, för jag vill sprida samma värme i deras själar som de sprider i min. Jag vill visa dem att de är betydelsefulla och att de i mina ögon är oersättliga. Jag vill helt enkelt göra mitt yttersta för att bidra till att de mår bra - för de förtjänar all lycka i världen!Sentimental morgon - men jag hade återigen en riktigt jobbig dröm ;)

Vi leker fotboll i solen :) Det är faktisk...

20110506272 (MMS)

Vi leker fotboll i solen :) Det är faktiskt fortfarande riktigt varmt och skönt ute trots att det börjar bli kväll! tråkigt nog kan ja ju bara vara med lite då och då tack vare min ömma bakdel, men jag nöjer mig med det :)


13e bilden: Du och någon klasskompis

Det får bli en musikalarklasskompis a'la Mucken :D Det känns liksom fortfarande mest som min klass även fast jag har en ny. Vi var så få och så nära!

I'm a festis!

Jag har blivit en riktigt festis-bebis helt plötsligt!
Allt efter att ha provat deras nya smak med Guava och banan (Den blå) som jag till en början blev kär i färgen på och därför var tvungen att prova. Den smakade himmel! Efter detta mindes jag hur god kaktusfestisen var, och sen var det kört ;)

hepa!

Jag älskar den där fascinationen som kommer med att man köper nya saker!

Just nu står nämligen Magnus och övernoggrant dammsuger varenda kvadratmillimeter utav hela längenheten med våran nya dammsugare med hepa-filter! Fördelen med att det är han som fick damm-sug (he-hee) och inte jag är att han är tusen gånger duktigare än mig på att städa. Magnus rystar och dammsuger av mattor, flyttar på soffan och bord samt lyfter upp saker från golvet innan han börjar - jag dammsuger mattan, runt soffan och puttar lite med dammsugaren på de hinder jag kan tänkas möta på under min runda. Hittar jag något jag missat i efterhand brukar även detta passa fint under mattan eller soffan, så där puttar jag fint in det när ingen tittar och hoppas att det magiskt ska förvinna tills nästa gång!

Vi har nämligen storstädningsdag här idag och skurar lägenheten skinande ren i varje hörn och vrå! Inför detta passade vi på att ta en sväng till hemelektronikmässan på Media markt där vi av en försäljare fick veta allt som går att veta om dammsugare, att man minsann nuförtiden ska ha sånahär hepa-filter som inte släpper ut några partiklar och hon berättade även vad som passade oss och våran lägenhet bäst - självklart hepa-filter! Vi funderade lite på detta och idag klippte vi till på en hepa-sugare! Gud så rent vi kommer ha det nu ;)

12e bilden: En bild på din vardag


Secrets

Nu håller jag på med någonting, som än så länge är lite hemligt, för er som är sminkintresserade. Så håll ögonen öppna inom den närmsta framtiden ;)

Presents!

Tack fru :)
Bara för att jag är så bra på att vara söt och rar ;)

I see my vision burn, I feel my memories fade with time but I'm too young to worry

Ni får ursäkta min både mentala och skriftliga frånvaro i nuläget - jag är just nu mitt uppe i en enorm tenta-stress!

Om en vecka har vi tenta nummer ett och lite mer än 2 veckor efter kommer tenta nummer 2, som är den stora medicintentan. Konstigt nog ser jag mer fram emot den än den första, jag känner mig nämligen mycket mer hemma inom det området och fick även beröm utav min fina basgrupp i veckan för att jag kan mycket, så det känns tryggare. Jag tror till och med jag ser fram emot den.

Gällande den andra tentan är det lagar och förordningar som ska läsas in, vilket faktiskt är ganska tradigt och inte riktigt vill fastna när jag läser det. Därav blir det just nu väldigt mycket plugg och kanske lite mindre tid till annat, men det tar vi oss igenom va? :D Efter tentorna är det ju sommar, vilket innebär en lååång hjärnvila :D

11e bilden: En person du kan berätta allt för


My mouth was a crib and it was growing lies. I didn't know what love was on that day

Ja ni.. Gårdagens match gick ju inte så bra som jag kanske hade hoppats!
11 mål i arlset på laget och en sträckning i mitt eget! Jajemen, jag har nämligen lyckats med bedriften att sträcka höger skinkmuskel. Det hann gå ca 2 minuter av min speltid så haltade jag mig halft igenom resten - rutinerat ;)

Nåväl, roligt var det i alla fall att vara tillbaka i blå dress! :D

Över till något helt annat:

Idag hade vi kommunikationsseminarium i skolan vilken bland annat innebar att vi fick ha vårat första simulerade rådgivningssamtal, som vi sedan fick feedback på. Det var riktigt kul! Jag tror verkligen att det kommer att bli en del av mitt framtida jobb som jag kommer trivas riktigt bra med, att genom samtal få utforska vart problemet kan ligga och sedan utefter det ge tips och råd. Mycket tänkande och utforskande samt en härligt stimulerande utmaning - något jag älskar!

GOGOGOGO!

Nu jäklar är det snart dags - Östgötacupen och match mot Eneby om 3 timmar exakt!
Det här ska vi ta kära Kuddby ♥
Med mig har jag underbart publikstöd - det här kan ju bara gå vägen ;)

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll

Min underbara granne och vän - Olivia :)

Vad hände? :(

20110422244 (MMS)

Vad hände? :(


9e bilden: Någon i din släkt

Min lilla trollunge - systerdottern Isabella :)

8e bilden: En person som du saknar

Karin ♥ Du är liksom alltid liiite för långt bort ;)

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp

Den här har jag aldrig lagt upp! Anledning är att jag inte blev så nöjd med den helt enkelt ;) Jag ser konstig ut

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Jag är nog för stolt för att erkänna det - men jag saknar dig!
Här vågar jag skriva det, för jag vet att du kunde gå vidare från mig bättre än vad jag klarade av att gå vidare från dig och alltså inte kommer att se detta.

Trots att jag hatar det du gjorde, så kan jag inte förmå mig att hata dig. Trots att det gjorde ont i mig att du svek mig så är det fortfarande de bra känslorna som blommar upp så fort jag hör ditt namn, vi hade så himla roligt ihop och du gav mig styrka under en period då jag mådde riktigt dåligt. Det gjorde ont att radera ditt nummer och det gjorde ont att ta bort dig från alla nätverk som finns, men vid tillfället var jag så arg och besviken. Nu vet jag inte längre vad jag känner, men saknaden den finns där.

Det händer ofta att jag vill ringa och berätta om alla fina saker som hänt. Om Magnus och min förlovning, om att jag kommit in på utbildningen jag så länge drömt om och jag vill visa dig vårat nya fina hem. Saknaden driver mig mot det, men stoltheten bromsar... Samtidigt är den personen du visade dig vara vid vårat sista samtal någon jag inte vill ha med att göra..

:) :) :)

Vilken underbar dag jag hade igår!!!

För det första så bestämde jag mig förra veckan för att det laget jag spelat med några träningar på sista tiden inte var något för mig, då jag hade väldigt svårt för ena tränaren som jag tyckte var lite väl överdrivet hård samtidigt som han sa dumheter om spelare på sidan om planen. Därför var jag åter tillbaka ute i Helgestad (kuddby) igår kväll och det kändes verkligen som att komma hem!!
 
Fotbollsmässigt gick det även bedrövligt i andra laget, då jag kände för stor press på mig, men när jag igår satte foten på planen kändes det inte som jag gjort annat den senaste tiden. Det kändes bra som tusan och alla var så glada över att jag var tillbaka. Våran tränare berömde mig om och om för mitt tillslag och spel och jag kände mig riktigt uppskattad - vilket är jätteroligt! Nu blir det till och med match imorgon - mot Eneby i östgötacupen. Lite spännande att få kastas in i hetluften direkt! :)
 

Här sitter jag och Emma och är duktiga :) ...

20110503271 (MMS)

Här sitter jag och Emma och är duktiga :) halva avslutande seminariumet färdigt, sen blir det respiration! Dö snö!


....................

Inatt blev det inte många timmars sömn...

Jag vaknade gråtandes utav att jag haft en så hemsk mardröm som jag mindes varje vidrig detalj utav! Efter detta började tankarna snurra något otroligt och det slutade med att jag låg vaken och kramade Magnus stenhårt med gråten i halsen ända fram tills klockan ringde och jag fick höra hans fina röst prata lugnande med mig!

Jag tänker faktiskt inte gå in på detalj vad den handlade om, men jag kan säga så mycket att jag förlorade Magnus på ett sätt som troligtvis är det värsta tänkbara :( Fyfan vad det var jobbigt. Det kändes som att allting bara rasade samman och jag inte kunde se någon fortsättning eller lösning på någonting. Jag vill aldrig vara med om något sådant! Skulle denna underbara varelse försvinna ur mitt liv skulle jag falla samman. Inte för att jag är beroende utav honom för min egen existens och mitt varande, utan för att han är den viktigaste människan i mitt liv och hans värde i mina ögon är oersättligt. Jag älskar honom mer än allt annat!

Fy, vilken ångest!
Du får inte försvinna...

Burn the witches, burn the witches, don't take time to sew your stitches

Vilken lyckad kväll vi hade igår!

Jag låter bilderna tala för sig själva :)
 
Mina bästa vänner :')
FAN VAD JAG ÄR SNYGG ;)
sötnos :)
Mina fina vänner hade i hemlighet köpt matchande ringar till oss, så nu är jag även bunden med dem :D de ska få vara mina hederstärnor ;)SMACK!


Juuunas 

RSS 2.0