Autumn leaf

Nu är det höst - även i mitt hår :)
Denna gången blev jag faktiskt inspirerad av en blogg när jag valde hårfärg! Den ni! ;) Jag hittade supervackra Ebba Zingmark's blogg (Kan ni fatta att tjejen bara är 16 bast?!) under sommaren när jag jobbade och hade tråkigt och jag blev kär i hennes hår. Så, det här får bli min variant av det hela.

Just so you know

Idag har jag haft en mycket bra dag - bara så ni vet!

OCH jag är inte längre blåhårig hehe ;)

This ride, that takes me through life, leads me into darkness but emerges into light

Fy vad jag är trött hela tiden!

Kanske beror det på att det är blött mörkt och tråkigt utomhus, eller att manges snurriga jobbtider gör mitt sovschema helt uppochnervänt. Eller så har jag helt enkelt blivit fruktansvärt lat! Jag gick till och med och la mig en timme och sov bredvid Mnge när jag kom hem från första föreläsningen idag, och jag kan ju meddella att jag inte var pigg på att kliva upp när klockan ringde och det var dags att sätta sig och plugga inför eftermiddagens basgrupp!

Apropå skolan då. det kändes verkligen jätteroligt att gå till universitetet - en byggnad för seriösa människor - med blågrått hår! Jag kände mig som en clown och försökte därför gömma mig lite längst bak i föreläsningssalen. Smidigt nog kom jag ju 5 minuter sent, så allas blickar vändes ju mot mig när jag klev in genom dörren och smög upp till min plats... Lyckat!

När jag kom hem fick jag till min glädje se att jag klarade tentan, vilket kändes otroligt skönt! Det firar vi med ett biobesök på lördag - jag och frugan! Man ska minsann uppmuntra sina framsteg, och jag är mycket nöjd över att jag inte bröt ihop fullständigt under min muntliga presentation! Nu ska jag bara lära mig att sluta vara så nervös! Nästa gång får ni min tillåtelse att skälla på mig om jag nojar!

The choice is yours

In the end, it boils down to two simple choices.
Either you do or you don't.
You'd think with all the problems in this world, there'd be more answers.
It's not fair... but that's the way things are.
The choice is yours.

Warning!

Jag måste bara varna er, så att ni inte gör samma misstag som jag!

Använd för guds skull inte syoss hårfärg: Frozen pearl blond! Inte om du vill vara blond i alla fall! Jag gjorde det otroligt dumma misstaget igår och är nu helt BLÅ i håret... jajemen, blå som ett blåbär.. Fattar inte hur det kan bli så av en blondering, det är ju helt sjukt. Inte nog med det, håret gick sönder helt och hållet utav det, så nu sitter jag med en stor blå svintotuss på huvudet och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår.

One group is taught how and the other group is taught why

För att påbörja min nyvunna positiva skolanda (ja, den kommer ska ni se) så ska jag berätta för er att jag faktiskt har varit riktigt duktig idag, trots min härliga förkylning!

Till att börja med så mötte jag upp Emma, och gick upp till skolan för att leta böcker. Trött och i tyckasyndommigsjälv-mode lyckades jag helt missa att tokfian hade kapat av sig nästan lika mycket hår som jag är lång! Jag reagerade inte innan vi mötte en klasskompis som chockat konstaterade att hon var korthårig! Efter det åkte vi ut till eneby och besökte Nicoline, där vi spenderade några timmar med att arbeta med våran rapport om meningit (Hjärnhinneinflammation). Vi ska ju skriva en rapport inom mikrobiologi på 3000 ord där vi ska beskriva denna kära åkomma ända från cellnivå upp till samhällsnivå (smittspridning, prevention mm). Ja, man fick ju alltså välja en vardagsinfektion hos barn, och vi tyckte denna var spännande! Jag tycker vi fick rätt mycket gjort för att vara tre pratglada tjejer, men självklart hann vi med lite skitsnack och bullätande också :)

Jag tror jag blev totalförälskad i Nicolines hund för övrigt! En supermysig rottweiler på 1,5 år som ser ut som en söt liten valp i ansiktet! När vi satt ute på deras balkong var han fast besluten om att han skulle sitta i mitt knä och pussas, vilket måste ha sett riktigt roligt ut då herr hund nästan var större än mig ;)

Efter den trevliga pluggstunden var det bara att sätta sig och kompensera för förra veckans missade basgruppsträff och skriva ihop min fakta jag hade inhämtat till vårat scenario. Det tog sin lilla tid, men nu är jag äntligen klar! Nu kan jag alltså nöjt krypa ner i soffan när frugan slutar jobba och titta på Grey's anatomy med vetskapen om att jag varit riktigt effektiv idag :)

Are we growing up or just going down?

Vet ni att för ett tag sen sa jag till Magnus att jag var lite rädd för att vi har haft det alldeles för bra. Ni vet ju att folk brukar säga att när man känner att allt är skit och att man är långt nere, så kan det bara gå uppåt? Jag började liksom fundera på att om det är så att när man känner att allting är underbart och man är på toppen, så kan det bara gå neråt därifrån.

Just nu känner jag att det liksom har blivit lite så på sistone! Jag har nämligen världens otur med min hälsa... Jag har ju redan tjatat ihjäl er om att jag varit sjuk, så det behöver jag inte nämna ytterligare en gång, men nu har jag varit på bättringsvägen i några dagar och känt att det är dags att ta tag i livet igen. Men vad händer? Jag vaknar idag och är genomförkyld med ont i halsen, stans huvudvärk, hosta och snor/slem rinnande ur alla möjliga kroppsöppningar! HUR kan det hända? Jag hann ju inte ens bli frisk från det förra eländet...

Som följd av att jag varit krasslig har det blivit att jag halkar efter i skolan, för de drar minsann inte ner på takten eller har överseende med att man mått dåligt. Detta leder till panik, fullständigt panik. För detta är en svårtsvår utbildning och jag har inte råd att halka efter. Trots att jag har ett mycket bra läshuvud så är det tufft, för det är mycket och det är invecklat.
Paniken leder i sin tur till att jag smått ger upp.
Jag blir skoltrött och jag blir omotiverad.
Jag har tappat mitt fokus, jag har glömt mina drömmar och mål för en stund.

Nu är det dags att rycka upp sig! Livet blir vad man gör det till och med lite jävlaranamma och självdisciplin ska jag vara tillbaka i fas igen när nästa vecka börjar! Om det nu kräver att jag läser tills ögonen blöder får det vara så - jag vill, och jag ska, tycka att detta är roligt igen!

I knew it all along!

Förstår ni nu varför han funkar så bra för mig, som är tjej, att umgås med? ;)


A condition of complete simplicity. Costing not less than everything

Vilken underbart bra hemmafru jag är:

Jag: Idag ska vi ha myskväll så då kan jag laga mat. Säg vad du vill ha så lagar jag det till du kommer hem
Magnus: Nä jag kan inte säga, då känns det som om jag beordrar dig att laga mat
Jag: Jo, kom igen du får välja vad du vill!
Magnus: okej... Du gör ju rätt god lasagne..
Jag: Nä fyfan, det är för jobbigt. Ta nåt annat.
Magnus: Då vet jag inte
Jag: Vi äter tacos! :D


hihi! :D Jag hade inte aaaaalls bestämt mig i förväg. Det fungerar ju inte att han får välja när han inte prickar rätt ;)

PVK

Idag har vi gjort nya spännande saker i skolan! :)

Vi har fått träna på att sätta PVK (droppnål om ni förstår vad jag menar då) samt ge injektion och infusion via den. Alltså spruta och dropp. Detta var lite klurigare än de tidigare momenten då det var mycket att tänka på samt att det blev blodigt när man glömde av sig. Men åh så kul det var! :D
Nu ska jag bara laga pannkakslunch till oss (frukost blir det för frugan) och sen ska jag tillbaka till bygget för att öva läkemedelsräkning!

My babies

Mina katter är mina barn och jag älskar dem så himla mycket. Så är det, även fast jag då får bli kallad crazy cat lady av Emelie på köpet! Jag skulle inte klara mig utan dem, det skulle vara så otroligt tomt och trist.
 

I prefer to be true to myself, even at the hazard of incurring the ridicule of others, rather than to be false, and to incur my own abhorrence

Åh, jag vill träna! Jag vill VERKLIGEN träna!

Jag hatar verkligen att inte kunna röra på mig. Jag hatar att sitta still för långa perioder i rad och bara få känslan av att kroppen sjunker ihop som en stor degklump. Jag hatar att jag är så dum att jag börjar känna mig fet bara för att jag äter rejält med mat trots att jag sitter stilla. Jag vågar liksom inte ens unna mig lite jordnötsringar utan att få dåligt samvete, jag vill liksom inte vara dum och förstöra det jag kämpat ihop hittills! Men framför allt saknar jag att träna för att jag faktiskt tycker att det är kul och jag mår bra utav det!

Jag har suttit och tittat runt på olika tränings/fitnessbloggar idag och blivit så himla inspirerad! Som om det inte vore nog med det så har även Nettan och jag ögonshoppat fina träningskläder under våran runda på stan idag. Nu vill jag bara till gymmet och få släppa ut min energi på någon utav maskinerna! GÖR MIG FRISK!

Nåväl, när jag väl är frisk nog att träna igen bör ju mina nya träningsskor ha dykt upp. Ja, ni läser rätt - jag har köpt nya skor.... igen. Eller beställt om vi ska vara petnoga. Det var nämligen så att mina söta nike-dojjor kände för att släppa sulan efter lite mer än en veckas användning, så de får åka tillbaka dit de kom ifrån och snart hälsar vi istället ett par svartrosa reebok välkomna hit!
Beställda från Sportamore.se, där det fanns ett enda par kvar i min storlek - till nedsatt pris.
Ibland får man ha lite tur ;)

F.E.A.R 2

Igår var Mange söt och köpte ett tv-spel till mig så att jag skulle kunna sysselsätta mig under helgens gång när jag är sjuk och han jobbar. Valde då ett skräck-spel, eftersom jag (som ni redan vet) är en sucker för skräckgenren. Igår orkade jag inte ta mig för mycket, så det blev inget spelande, men idag satte vi oss tillsammans och spelade. Eller ja, jag spelade och han satt med och kikade. Det hann gå typ 2 minuter av spelet innan jag flög i taket och höll på att skita ner mig! Fan, det är ju superläskigt när de skräms när man ska försöka koncentrera sig på att spela. Mange fick sig ett gott skratt i alla fall kan jag lova ;)
Ja, valet av spel var ju med andra ord inget bra... Spelet verkar jätteroligt, men jag vågar ju liksom inte spela när jag är själv hemma ;)

And I called your name. Like an addicted to cocaine calls for the stuff he'd rather blame

Näe det här är inte speciellt roligt! Jag saknar min finafina underbara Magnus något otroligt just nu!

Den senaste veckan har han jobbat på helknasiga tider, vilket innebär att jag knappt fått se honom. Inte nog med - han jobbar ju även 12-timmarsnätter hela helgen, vilket innebär att han försvinner hemifrån runt 5, kommer hem igen efter 6 på morgonen och sover fram till 3, åker vid 5 igen och så vidare. Tråkigt! Inatt var första vändan och jag hade jättesvårt att somna. Inte heller kunde jag ligga och titta på säng-tv, för våran antennsladd in till sovrummet gick av i lördags... Sov jättelätt och vaknade av minsta lilla, men till min stora lycka hade jag nästan varje gång fått söta sms om att han saknade mig och dylikt :)

När jag tänker efter är det en ganska härlig effekt han har fått på mig, dendär Magnus. Jag är egentligen en människa som verkligen uppskattar att få vara helt ensam ibland och bara vara. Innan jag blev tillsammans med honom bodde jag ju själv och kunde tycka att det var hur härligt som helst. Jag gillade att ha lite alone-time, att själv få välja när jag behövde vara social eller träffa någon. Jag kände mig liksom väldigt lugn och harmonisk när jag bara fick vara för mig själv.

Nuförtiden är jag faktiskt mycket hellre med honom än ensam. Faktum är att jag inte alls gillar att vara ifrån honom. På något vis känns det som om jag får det där lugnet som när jag är själv, fast jag slipper känna mig ensam - för jag har honom. Jag får vara tyst och uppe i tankar, jag får bara ligga där i hans famn och trivas och när jag vill prata så finns han där :) Jag kan studsa runt i lägenheten och apa mig som jag vill, jag kan fulsjunga, kalla honom alla töntiga smeknamn som finns, prata hur töntigt jag vill med katterna och bara känna mig fri att fåna mig hur jag vill - för konstigt nog, hur ful och oseriös jag än gör mig, så tycker han att allting är sött! Med honom kan jag bolla alla tankar som dyker upp i mitt huvud, och jag behöver inte längre handskas med de problem som kan tänkas dyka upp själv. Jag har honom nu, och det gläds jag åt mer än något annat :)
Min

A living nightmare, asleep but still aware

Sista dagarna har ju inte varit toppen, om man säger så.

Jag blev som sagt jättesjuk efter att ha gått och tränat trots att jag var krasslig. Saken är den att att jag trodde att jag bara var lite hösttrött och seg, varpå jag tycke att jag skulle ta tag i mig själv och kicka igång mig med lite träning. Dumt! Jag körde ett intensivt cykelpass med intervall- och backträning, vilket var riktigt tung och jag fick pressa mig själv enormt för att ta mig igenom det. När jag sedan klev av cykeln fick jag frossa, rejäl huvudvärk samt halsont och började skaka. Det var helt enkelt bara att gå hem och lägga sig.

Igår var jag trots detta fast besluten att gå till skolan. Så jag gick, klarade av första föreläsningen om infusioner (dropp), men veknade sedan mitt i litteratursökningsundervisningen och fick gå hem och lägga mig. Kan nämna att jag inte lämnade soffan under några längre stunder alls igår! Orkade inte ens gå upp och laga mat och eftersom fru jobbade eftermiddag såg det mörkt ut, men jag hade turen att få käk levererat av super-Nisse, som även bjöd på ätarsällskap! Ja, där låg jag sen i alla fall hela dagen och hade skräckfilmsmaraton fram tills dess att frugan kom hem och vi övergick till att se Greys anatomy istället.

Idag har inte varit speciellt annorlunda. Mådde om möjligt ännu sämre när jag vaknade och fick därför ta det lugnt. Har ikväll dock fått i mig ordentligt käk tillsammans med Mange, Nisse och Jocke. Efter det känns det som att energin sakta men säkert börjar återvända till min kropp. Nu får jag dock filmhänga själv igen, för Mange har nattjobbarhelg, så han har har redan åkt. Pissigt nog fick även jag ställa in (skjuta upp) morgondagens fotografering :( Det här kunde inte ha kommit mer olägligt....

Haha!

Gud, den här lappen skulle jag vilja slänga i mina grannars brevlåda, för det är precis vad jag ibland önskar att jag vågade säga till dem ;) De gapar och skriker nämligen jämt på varandra därinne.
Nävars, trivs de med det så gör de det. Man kunde väl önska dock att de bråkade i ett annat rum :P
Rolig var den i alla fall! Hittade den på facebooksidan för skräckfilm.se.

Ja ni, roligare än såhär har vi det inte i...

20110922817 (MMS)

Ja ni, roligare än såhär har vi det inte idag! Jag är supersjuk pga mitt dumma val att försöka träna igår samt trots dåligt mående försöka gå i skolan idag och Lester är sympatisjuk med mig. Film och soffläge dagen lång.. Mange hann pyssla om mig ett tag, men jobbar eftermiddag, så nu är vi on our own här.


Mums!

20110921810 (MMS)

Mums!


You're a superstar, with that glow one has to be. But you come across brighter in a magazine

Vilken produktiv dag detta har blivit!

Jag är så otroligt nöjd med hur mycket viktigt jag har hunnit klämma in under mina vakna timmar idag - NOT! Jag har sovit halva dagen och efter det inte orkat göra ett vettigt dugg... Mange kom hem och lagade mat åt mig innan han åkte och repade, vilket jag lyckades pilla i mig, och efter det var tanken att jag skulle försöka ta mig ner till gymmet och tärna. Nu i efterhand låter iden ganska dum redan från början, men då tänkte jag att jag behövde komma igång i kroppen lite för att kvickna till.

Maten fick inte stanna länge, vilket innebar att jag inte heller kom iväg någonstans. Så här har jag nu legat i soffan och tittat på familjen Adams, väääldigt hög nöjesfaktor... Behöver jag nämna att jag är ruggigt uttråkad/rastlös?
säng/soffläge med katterna hela dagen....

åh :(

Här är det inga muntra miner idag. Jag är totaldålig!

Vaknade idag och kände mig helt tömd på energi och får inte behålla något jag stoppar i mig. Gud vad jag hoppas att detta inte är magsjuka! Jag vill inte behöva vara hemma mer än idag, för det är illa nog att jag missar två superviktiga föreläsningar. Maximal otur!

Sell me out - the joke's on you

Idag ska jag slanga snopp!

Haha, ja vi ska alltså lära oss att sätta kateter på män idag under färdighetsträningen! Förra veckan tror jag att jag glömde nämna att vi gav intramuskulära och subkutana injektioner (alltså sprutor), vilket var riktigt skoj. Denna uppgift vet jag inte om jag tycker låter lika lockande! Menmen, det blir säkert lärorikt ska ni se!

Efter det blir det att dra sig direkt till gymmet. Denna vecka kommer att bli intensiv träningsmässigt då jag vill pumpa ur mig det sista innan jag åker upp till Stockholm på Lördag och plåtar. Det är över ett år sen jag tackade ja till att fotograferas, så jag måste erkänna att jag är lite nervös och känner mig ringrostig! MEN med tanke på att det är en toppenfotograf som jag tycker om jättemycket och trivs att jobba med så borde det nog gå över ganska fort! Roligt ska det bli i alla fall :D
Helgens fotosession är dock inte med fokus på underkläder, utan på smycken! :D 
Dock ska den fotas som fine-art!

Narcotic

Aaaaaah jag kan inte sluta lyssna xD

Have I tried to draw the veil? If I have - how could I fail?

Sådär, då har både det fysiska och psykiska måendet vänts till det bättre :)

Jag och her Fruga har legat i soffan och tittat på....just det: Greys anatomy - som vanligt ;) Vi är ju helfast! Nu sitter jag här en stund och tomglor under tiden han är iväg och rullar planka. Jag skulle väl egentligen kunna ta mig iväg och hitta på någonting jag med, men jag orkar inte lyfta ett finger idag! Det får helt enkelt bli film och popcorn hela dagen lång. Inte helt o-roligt det heller ;)

Haha, under förmiddagen har fina minnen ploppat upp från gårdagskvällen. Både på egen hand och med lite hjälp av Magnus. Jag delade friskt med mig utav tankar och erfarenheter gällande tuttar, sex & bajs, gjorde ett bubbelbad med jordgubbstvål i Nisses handfat, erbjöd folk att känna på min vältränade (???!!) rumpa, hade en liten dispyt med en herre som stal min cider - innan jag insåg att det var en polis och någon av mina vänner tog med mig bort, blev buren upp till krogen osvosv.. Ganska pinsamt nu i efterhand men som sagt - då hade jag superskoj! ;) Har nog inte blivit sådär odräglig sen innan jag var krogengammal och det är ett under att jag tog mig in på Cromwell!
Hann i alla fall knäppa en bild på mig själv innan vi rusade ner till bilen, kameran fick dock stanna hemma!


Något annat roligt var dels att jag fick hänga med min gamle vän Jocke igen och munhuggas samt att Nisses syster var med på festen! Vi har inte hunnit prata mycket tidigare, men igår tjattrade vi på i omgångar! :D Där har vi nämligen en som kan prata lika mycket som jag och samtidigt är lika nyfiken - vilket var helskoj! För er som inte vet då kanske jag ska tillägga att jag babblar - ofta & mycket, om allt och inget. Jag är en riktig pratkvarn! Oftast när jag skojar om att jag har stora muskler brukar jag få det tillbakaslängt på mig att de i munnen, de är det minsann ingen brist på i alla fall ;)

Mys :)

20110917803 (MMS)

Mys :)


urk!

Idag mår jag inte bra måste jag erkänna!

Jag är vidrigt bakfull/halvonykter och jag har stans ångest. Jag var nervös igår, vilket gjorde att jag drack lite för mycket och ja... det blir ju lite pinsamt såhär dagen efter :P Då hade jag superskoj, nu är det inte lika roligt längre ;) Saken är den att jag berättar ALLT när jag blir onykter. Oftast mer än folk vill veta. Nu minns jag liksom inte hur mycket onödig info jag proppade mina stackars åhörare med, men jag är ganska säker på att det var alldeles för mycket...

En riktigt kul kväll blev det i alla fall! :D Jag hade supertrevligt! Känner att jag måste slänga in ett litet extratack till Gustav, som var en ängel och tog hand om mig när jag vimsade runt igår :P Nu tänker jag soffhänga!

Relaxation

Då var träningen avklarad!

Upptäckte när jag kom dit att ett Fuego-pass gick igång om 15 minuter, så jag hoppade med på det. Efter att jag hade dansat av mig spenderade jag sedan sista timman till att cykla och styrketräna! Så nu känner jag mig sådär skapligt mör i kroppen och ska pyssla om mig själv lite extra!

Jag ska slänga mig i ett varmt bad, peela ansikte och kropp, lägga på en ansiktsmask, raka benen osv och slänga i en hårinpackning! Mysigt! :D Synd att karln är på rep med bandet, annars hade han fått slänga på sig lite ansiktsmask och sällskapa mig ;)


I hate the way you say my name like it's something secret

Det här med sovmorgon, det måste ju vara riktigt överskattat!

Åtminstone så verkar min kropp ha den åsikten, då jag självmant vaknar klockan 8 på en lördagsmorgon! Visst, jag känner mig pigg och utvilad, men det känns ändå fel att vara uppe såhär dags ;) Vi gick dock och la oss nästan löjligt tidigt igår då både jag och frugan var redigt trötta, så egentligen är det väl inte konstigt att man inte sov längre..

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå så jag kan ta mig ner och träna, förhoppningsvis i Jossans sällskap om inte hennes muskler är alltför mörbultade ;)

Every little pat on the shoulder for attention fails to mention I still hate you

Åh vad jag har väntat på denna helg!!!

Nu kan jag andas ut, koppla av och bara slänga mig i soffan med min karl för att spendera resten av dagen framför tv:n med popcorn och film! Jag har lovat mig själv en pluggfri helg och det tänker jag bannemig hålla för en gångs skull! Jag stressade upp mig så onödigt mycket över tentan så min kropp kan behöva gå ner i varv lite innan nästa utmaning!

För övrigt har jag fått något udda tokryck på frukt, grönsaker och bär! Se bara vad jag hittills ätit idag:
-Smoothie med gojibär, havtorn, hallon, björnbär och blåbär + hampaproteinpulver
-Grönt the med goji och havtorn
-Fiberbröd med kruksallad och gurka
-Smoothie med blåbär + hampaproteinpulver
-En morot
-Vitt te med fläder

Tur att man ska stoppa i sig kött ikväll för att väga upp det hela lite, jag blir ju nästan orolig själv ;)
Tror dock bara det är nyförälskelsen till mixern som spökar ;) GOTT som tusan är det ju i alla fall!

Heheeee. Blåbärssmoothielunch gör en piffi...

20110916801 (MMS)

Heheeee. Blåbärssmoothielunch gör en piffig i munnen ;)


Go for life

Hej alla söta på andra sidan skärmen! :)

Som ni ser så överlevde jag tentan, även om jag nog måste erkänna att det var med nöd och näppe! ;) Jag fick blackout, som väntat, men lyckades dock krångla mig igenom det jag hade tänkt säga ändå. Pinsamt värre så snubblade jag på ord titt som tätt och blev helt illröd i ansiktet så Nicoline trodde jag hade fått något eksem som började krypa fram från öronen och sprida sig över ansiktet! Haha, jag som vanligtvis ALDRIG blir röd när jag skäms :P

Nåväl, jag klantade ju inte bort mig totalt i alla fall, så nu är det bara att invänta domen från tentatorn. Nu känner man sig ungefär som att man sprungit ett helt maratonlopp och inte har någon energi alls i kroppen, så jag ska faktiskt slänga mig i soffan och glo på film resten av dagen. Det tycker jag att jag har förtjänat nu efter ett par ruggigt påfrestande dagar.

Lite nytta har man väl dock hunnit med sedan man slutade! Jag & Mange åkte direkt ut till Ingelsta där vi handlade öl till honom, jordgubbsvin till mig, käkade på deras foodcourt för att vi inte orkade laga mat idag och sedan köpte en finfin mixer som jag ska göra goda smoothies i nu när jag idag fick hem mitt nya Hampaprotein som jag ska dricka innan och efter träning! :D Detta är nämligen ganska populärt i träningsbranchen för de som vill ha lite extra energi och återhämtning men samtidigt vara nyttig. Det innehåller många bra vitaminer, mineraler och aminosyror samt har även en dos omega 3 & 6 i sig. Bäst av allt: det är helt naturliga grejor utan tillsatser! :D Det ska bli intressant att prova!
Här är den, våran söta nya mixer! :D Ja, bilden snodde jag ju från Google såklart för idag är jag för trött för att uträtta något ;) Denna kommer passa fint i vårat Lila/vita kök sen :D

The ribbon on my wrist says, "Do not open before Christmas."

4 timmar kvar... Ganska så exakt.

Jag är så nervös att jag inte kan sitta still. Fy vad jag inte är gjord för denna typ av saker. I och med att jag är en obotlig perfektionist när det kommer till mitt eget presterande så vägrar jag tillåta mig själv att göra fel eller misslyckas. Jag vägrar kugga, men som mina nerver spökar nu känns det inte som att jag kommer komma ihåg någonting av det jag läst. Jag hade föredrag för Magnus igår och det gick bra, han kunde till och med ställa frågor runtomkring som han undrade över och jag kunde svara på dem. Men med honom känner jag mig ju så lugn. Då vågar jag lita på att jag kan.

Nu ska jag stå framför hela min grupp samt en tentator som alla, inklusive jag, är livrädda för. De kan saker inom detta ämne, de hör om jag säger fel och de kommer att ställa mycket svårare frågor till mig. Tänk om jag inte kan svara? Tänk om jag inte minns ett dugg av vad jag tänkt säga? Tänk om jag bryter ihop och ger upp? Nä, fy vad det här är jobbigt! Nu ska jag plugga sista timmarna och även komma på frågor jag ska ställa till dem och jag har bestämt mig för att de ska vara snälla, men ändå bra. Jag får ju inte glömma att de är i exakt samma sits som jag...
AAAAAAH

Reinventing the wheel to run myself over

Sådär, då får pluggandet lämna plats för lite annat idag!

Jag måste dock få stoltsera med att jag har hunnit med massor, men jag är fortfarande lika livrädd inför morgondagen som jag var när jag vaknade i morse. Då jag är en blyg person är det min stora skräck att prata nför folk. Har alltid varit och kommer troligtvis fortsätta vara. Jag tappar liksom orden och kommer inte ihåg något av det jag ska säga! Jag håller verkligen tummarna för att jag inte svimmar, kräks eller får blackout imorgon! Muntlig tenta är det alltså som står på schemat om jag missat attberätta det för er.

Nu har jag precis ätit och mår, precis som alla dagar den senaste veckan, riktigt illa efteråt. Jäkla bråkmage! Igår trodde jag till och med att jag var magsjuk på morgonen, men det visade sig senare vara samma gamla vanliga tradiga visa! Jag antar att den kommer lugna sig när tentan är över, men då kommer ju i och för sig nästa moment att stressa upp sig över.

Tusan, jag som hade blivit så lugn och harmonisk i kroppen de senaste månaderna. Jag oroad emig inte som jag brukat göra, jag stressade inte upp mig över småsaker och jag kunde ta saker med en nypa salt. Nu är gamla vanliga oroliga Linda tillbaka. Baskat!

Nä, nu går jag och dansar afro!

I could walk this fine line between elation and success, but we all know which way I'm going to strike the stake between my chest

Det märks verkligen att hösten har krupit sig på nu!

Jag är nämligen supertrött hela dagarna. Man blir så energilös utav mörker, regn och rusk! Trots detta gav jag mig tusan på att jag skulle gå upp samtidigt som frugan i morse, bara för att hinna förbereda mig så mycket som möjligt inför morgondagens tenta! Jag bad Mange tvinga upp mig när klockan ringde och sagt och gjort så var jag upp samtidigt som honom klockan sex och käkade frukost. Superbra! Förutom att jag så fort han gick utanför dörren sprang och la mig i sängen igen och somnade om. Jag kände mig lite osm en busig unge som lurade iväg honom och sen gick och la mig, men egentligen visste jag ju att det var för min skull jag skulle gå upp.

Jag sov väl sisådär en timme till och var sedan jätteseg när klockan ringde! Smart drag! Nu har jag hunnit skriva ca tre sidor inför min p resentation imorgon under tentan och det känns ju inte jätteduktigt. Jag ska prata i ca 10 minuter, samt kunna svara på frågor inom mitt ämne, så det finns liksom inte utrymme för slarv om jag inte vill kugga och behöva göra om samma grej igen senare i höst. Nu är det stenhårt pluggande som gäller resten av dagen. Dock tänker jag ta mig en liten rast och gå på afropasset i eftermiddag, men det går nog åt!
Under hela hösten borde det vara tillåtet att bara ligga hemma och mysa hela tiden!

I still know the way to make your makeup run

Nu har jag precis kommit hem efter att ha kämpat mig igenom stormen och nästan fått en stor trädgren i skallen på vägen hem från gymmet. Där kan man snacka om hjärtat i halsgropen! Den landade bara en meter bakom mig med världens brak och var stor nog att få mig att slockna ordentligt om den hade prickat. Elaka träd!

Innan gymmet sprang jag runt i stans proteinbutiker och letade efter ett substitut till Celsius då jag valt att sluta dricka dem. Jag vill inte ha förbränning utan jag vill ha lite extra energi och näring som gör att jag orkar både träna bättre och behålla min energi dagen ut. Först jagade jag efter hampaprotein, som jag har hört ska vara både nyttigt och bra, men när jag kom in i sista butiken fick jag lite tips och råd om allt möjligt varpå jag seglade bort mer och mer från det.

Jag fick smaka lite hampaprotein som han skulle få in, men hans tips för mig var ett energigivande pulver som han brukade tipsa fotbollsspelare att ta för att orka ge gärnet under matcherna. Jag fick tips om dosering och fick även ta en full dos innan jag gick vidare till gymmet samt fick även ta med mig resten av påsen och komma tillbaka efteråt för att berätta hur det gick.

Och hur gick det då? Jo jag cyklade gärnet i 2 mil på medeltung belastning och en puls som låg mellan 180-190 under hela tiden. Svettades som en gris och var lite skakis i benen när jag klev av, men kände absolut att jag hade ork kvar att fortsätta om jag hade velat. Resterande delen av passet blev styrka, återigen med fokus på armar och mage. Jag blev faktiskt inte alls så yr som jag brukar, men det vet jag ju inte om det hade med tillskottet att göra. Vi får se vad jag bestämmer mig för att köpa :)

The beautiful ones


Heavenly saturday - Part 3

Då ska vi nog hinna med de sista bilderna :)
Isabella och rara Felix :)
Hon är inte stor inte, Lillfisen :P

Glad är hon däremot, nästan jämt! ;) Hon hade ett stort smile i ansiktet under hela ridturen!


Supermoster! (Som är så upptagen med att posa att hon inte höra att Bella ropar "Musse, Musse, Musse! Hennes ord för moster alltså")

Nästa unge upp!
Nick's nya hästkompis, som han kallade honom ;)


SMACK! :D

Väl hemma hos pappa & co igen! Lillebror i lite större format - Sam. Kan inte fatta att både han och Pontus är moppegamla redan! Känns som att de nyss var pyttesmå!

Pappa, som ser skitbutter ut (Han har samma concentration-face som jag, jag ser svinförbannad ut när jag fokuserar på något), och Sam!
A list

Här får ni en fin lista såhär på kvällskvisten!


Brukar du komma i tid?
Detta är väldigt lustigt måste jag börja med att säga! För bara några månader sedan var jag alltid före till ALLT! Jag var liksom sådär onödigt tidig till det mesta, bara för att vara på säkra sidan. Nu har det helt plötsligt blivit så att jag kommer sent till precis allt jag ska göra :O På föreläsningarna vet jag flera av mina klasskamrater som fnissar lite extra när jag ilar in genom dörren och ser förvirrad ut och Jossan får alltid stå och vänta på mig när vi ska till gymmet... Jag måste skärpa mig! :P

Har du bra kondition?
Jag skulle säga medel. Kroppsligt har jag nog väldans bra kondtion, men min hjärna säger ofta ifrån låååångt innan kroppen gör det.

När blev du fotad senast?
Igår! Av mig själv hehe! Annars var det i lördags, då fotade Mange mig lite då och då under dagens gång

Hur känner du dig nu?
Ganska mätt faktiskt. Lite i matkoma-mode.

Vanligaste färg på dina kläder?
Jag tror det är svart. Eller grått... Nä, svart är det ;)

Blir du bra på kort?
Jag tycker väl mig se bättre ut på kort än vad jag gör i verkligheten.

När och varför grät du senast?
Hmmm bra fråga... Det var ett bra tag sen, men jag tror det var pga min ångest.

Var det pinsamt att svara på det?
Nä, jag är väldigt öppen med mina känslor åt alla håll och kanter :P

Hade du en bra kväll igår?
En alldeles underbar sådan :) Filmmys med frugan står alltid högt på listan av brasakerattgöra :D

Din favoritdryck på morgonen?
Grönt eller vitt te

Kan du laga mat?
Det beror helt på vad jag har för uppgift att laga. Man kan liksom säga både ja och nej. De rätter jag är bra på är jag väl rätt bra på. Sen är jag ruggigt dålig på att komma på vad jag ska laga och så är jag exempelvis värdelös på att göra såser. 

Är du nyttig?
Rätt så, skulle jag vilja säga. Självklart händer det att man fuskar då och då, men överlag skulle jag säga att jag är nyttigare än medel.

Är du blyg?
Ja, jag är väldigt blyg. Ibland blir jag helt stum när jag träffar nya människor och vet inte alls vad jag ska säga. Dock har jag kommit över en stor del utav det nu och kan vara social och framåt. Jag tycker man framstår som tråkig och dryg oftast när man inte ens vågar hälsa på folk, så jag har försökt att ta mig i kragen :)

Vilken tid gick du upp idag?
Första gången kl 6 (Sällskapade Mange när han åt frukost) och andra gången halv 10.

Vilket tv-spel spelade du senast?
Det var jättelängesen jag spelade konstigt nog! Tror det måste ha varit Fifa jag spelade då.

Vilket tv-spel är ditt favoritspel?
Final fantasy, helt klart. Ingen konkurrens där inte! Sista var dock ingen höjdare, så det sket jag i att spela klart. Men de tidigare, ojojoj!

Har du spytt offentligt?
Jajemen!

Jag sover:
1. Alltid framför TV:n. 2.Väldigt lätt. Jag kan bli väckt utav minsta lilla ljud. Jag har också svårt att sova om jag inte kramar/blir kramad av Magnus, så vi sover faktiskt sällan eller aldrig på varsin sida utav sängen :P

Vad sa du senast?
"Du är söt". Ja det var ju till Magnus då som ni kanske förstår

Var du på festival i somras?
Nä, faktiskt så har jag aldrig varit på en sådan! 

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Det är Magnus, Emelie, Nisse eller Emma.

Vad skulle du behöva nu?
Att linda filten runt mig som jag just nu sitter på. Jag fryser ju!

Har du snygga skor?
Ja! Jag är mycket nöjd med vissa utav mina skor. Speciellt mina nya läckra stövlar :)

Vad var det första du sa imorse?
Vad är klockan?

Har du sovit i din egen säng i natt?

Japp! Fast jag har ju ingen egen ju! :P

Har någon annan sovit i din säng i natt?
Ja, Magnus såklart :P

Har du körkort?
Nej, jag är jävligt seg på att ta det! Har fått erbjudande från svärföräldrarna att övningsköra med dem, men jag är ju så himla segstartad ibland!

Är du ensam nu?

Jag är ensam i rummet, men Mange är hemma och står i duschen

Vad ser du fram emot denna vecka?
INTE tentan vi har på Torsdag i alla fall ;) Däremot ser jag fram emot morgondagen då jag och frugan ska hitta på mysiga grejor. Jag ser även fram emot Nisses inflyttningsfest i helgen! Det ska faktiskt bli riktigt roligt!

Heavenly saturday - Part 2

Här kommer som utlovat nästa drös bilder från våran härliga lördag :)
En hjälm med Bella i ;)
Gör Pinkie redo för sin ridtur :)

Isabella har koll på vart hästen är :)

Hihi hon är så liten!

Glad lillebror :)


Det gäller att ha koll på alla delar av hästen när de små ska in och klappa ;)


Glad Bella :)

Ooooch här tar vi ett till break för nu kommer Nisse och hämtar mig! ;)

Bridesmaids

Igårkväll mös jag och frugan oss ner i soffan och såg denna helsköna film!
Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig stundtals! Fy vilken rolig film!
Har ni inte sett den, gör det nu! Det är ett måste ;)

I bet you'll think I'm crazy. But I think you're just a little bit amazing

Igår blev det en runda själv till gymmet!

Jag märkte ganska snabbt att jag inte skulle komma att ta ut mig lika mycket som vanligt, då jag var ganska opepp till att börja med, varpå jag valde att köra styrka till större delen med fokus på armar och mage. Började efter en stund må riktigt dåligt av Celsiusen. Skakade och mådde så pass illa att jag trodde jag skulle kräkas. Det gick inte över när jag kom hem heller, så efter lite reflekterande fram och tillbaka har jag bestämt mig för att sluta dricka dem. Jag har ju knappt en gnutta fett på kroppen, så jag förstår inte varför jag fått för mig att jag behövde dem i förstaläget...
Vadå, det var väl fulast vinner? Jag måste ju få skorna att framstå som så snygga som möjligt ;) 
För övrigt petar jag mig liksom inte i röven, jag skulle ju peka på dojorna var tanken :P

Skorna ja! De är rosavita i verkligheten men kameran tycks ha fått lite egna ideer om hur de skulle se ut! Allt detta fick jag för 220 spänn på Stadium outlet. Inte illa :D

Nu syns det skitdåligt i kameran, men är det någon som vet vad detta är? Eller har upplevt liknande tidigare? 
Jag körde nämligen ganska tufft på armar igår och när jag stod i duschen upptäckte jag att båda armarna såg ut på detta vis (Ja, det syns då alltså en hel del mer i verkligheten)! Det är inga sår eller något utan det är som blödningar under huden. Kan jag ha tagit i för hårt så det är blodkärl som brustit? Helskumt!

Nu är det kvällsmys som gäller! :D

20110909788 (MMS)

Nu är det kvällsmys som gäller! :D


Heavenly saturday - part 1

Vi fick en helt fantastisk dag i Nyköping igår!

Direkt när vi kom fick vi roligt nog ta med oss lille Nick ner till Arnödagen så att han fick leka lite där under tiden pappa och Malle spacklade och slipade hallen därhemma. Därnere mötte vi upp Josse, Isabella, Danne och lilla Isac. Nick var toppenglad och fick bland annat leka i en riktig brandbil, käka glass och bli lite bortskämd av mig. Efter det åkte vi vidare ut till området där jag är uppväxt, nämligen Svalsta, där de hade marknad. Vi klappade miniatyrhästar (jag måste ha en sån någon gång), käkade färska munkar och gick omkring där i solen en stund.
 
Sist men inte minst åkte vi ut till Bullersta, så att Nick och Isabella (och jag hehe) fick leka lite med hästarna samt rida en varsin sväng på snälla Felix :) Lilla Isabella var helt i extas, haha! Och Nick var inte sämre han, han pratade hela kvällen om att han hade varit i stallet och att Felix var så snäll. Jag var väl, om jag ska erkänna, också jag väldigt nöjd med vårat besök därute :)
 
Väl hemma hos pappa blev det fika, leka med ungarna, god mat och avslutningsvis lite tv-mys framför Gäster med gester. 
Min lilla Pinkie ♥
 


 
 

Lagom storlek åt Nick :)


 


Fikatime :)


Josse och lilla Isac :)
:)

Busungen på väg till stallet :)
 Resterande bilder får jag lägga upp ikväll :) Nu ska jag nämligen dra på mig kläder och promenera ner till gymmet. Måste kompensera för alldeles för lång vila! OCH inviga mina nya träningsdojor! ;)

God morgon solstrålar! :) nu sitter jag oc...

img_2902 (MMS)

God morgon solstrålar! :) nu sitter jag och frugan i bilen och poppar Tenacious D på vägen mot vårat kära Nyköping :D. Mina kära blåbärskexchokladisar är med som färdproviant, för när jag väl skulle äta dem igår var jag inte sugen. Åh! Det måste jag berätta också: idag var nog första gången jag INTE behövde visa leg när jag köpte snus till Mange :p lite stolt får man lov att vara. I vanliga fall tittar de nedlåtande på mig och frågar och "hörredu" har leg med sig innan de ens scannar in varorna. Men inte idag inte! Så nu är jag en stolt serutsomsextonåring! ;)


Blueberry!

Hihiii titta vad jag har köpt till Nisses och min filmkväll! :D
SJÄLVKLART ska det smaka blåbär! :D

Bet you haven't seen me like this?

Magnus tog kort på mig igår... Känns som om jag förändrats lite sen jag såg mig själv sist... Vi borde nog skaffa en ny spegel :P

:)

20110902757 (MMS)

:)


I'm done for today!

Nej, vet ni vad!

Nu ger jag upp pluggandet för idag och gör någonting roligare istället!!! :)
Yep, jag ska hänga med Pisso!

What a mess!

3 timmar - 387 ord av 1200 avverkade.

Detta har dock sin orsak. Jag upptäckte helt plötsligt att jag fått klartecken att skriva om ett läkemedel som inte passade den beredningsform jag blivit tilldelad. Jag ringde då panikartat till våran kursledare (som senare förklarade att "lilla vännen hade ringt på hennes privata mobil" oops hehe) och frågade hur jag skulle gå tillväga. Hon skulle höra med tentatorn hur hon såg på det hela, men jag fick panik och valde en ny medicin och började om från början. Man ville ju liksom inte sitta här med en färdig rapport och sedan upptäcka att man var tvungen attgöra om allting med superlite tid kvar (Deadline på söndag 23.59).

För några minuter sen öppnade jag mail från min handledare om skrev att de satte ok på att jag skrev om min första medicin... Jag hade alltså börjat om helt i onödan :P

They might try to tell you how you can live your life. But don't forget it's your right to do whatever you like

Åh vilket underbart väder vi har idag! Sol och klarblå himmel!

Jag tänker dock välja att vara sjukt pessimistisk och bara anta att det är snorkallt ute bara för att det är höst! Sådetså ;) Jag kan nämligen inte lämna datastolen idag, för jag har ett stycke hemtenta som jag har bestämt att jag ska bli klar med innan klockan säger lördag!

Imorgon ska vi nämligen åka till nyköping, Mange och jag, och jag hade tänkt låta min kära syster läsa igenom min tenta innan jag skickar in den. Man skulle ju kunna säga att farmakologi är hennes område ;) (Hon är alltså farmaceut för er som missat det). Utöver det ska vi fira världens bästa pappa som fyllde år i onsdags, titta på när ISabella rider ponny och åka förbi Stadium outlet för att leta nya träningsskor till mig. Jag har nämligen börjat få riktigt ont i knäna när jag tränar, så jag tror jag behöver bättre dojor!
Nåväl, antar att det är dags att bita tag i plugget så man hinner leva lite idag ;)

I have made my way but also paid the cost

NU är jag salig ska ni veta! :D

Idag fick jag göra något som jag längtat efter ända sedan vi började utbildningen - nämligen sticka! Vi tränade ven- och kappillärprovtagning och det var spännande! Bra gick det också, jag lyckades redan på första försöket och på alla därefter, så nu är jag riktigt nöjd med dagens insats! :D Nu längtar jag ÄNNU mer till praktiken då vi faktiskt ska få pröva allt vi lärt oss på riktiga patienter!! :D Dock hamnade min praktik i december, så under tiden får jag se fram emot nästa färdighetsträning som blir injektioner!
Här har ni mig, in aktion! Mitt första stick någonsin ;)

Titt så fint jag kan plåstra om med :P

Syster Jossan också! :)Ni ska bara veta hur nöjd jag är med mitt val av utbildning! Det är så fruktansvärt KUL! :D Varje vecka finns det något superspännande att se fram emot och jag lär mig så mycket bra saker varje dag. Det här är så himla givande! :)

I'm beat!

Nu är jag totalt utpumpad på energi!

Jag har precis kommit hem från gymmet och inser att jag kanske har dragit på mig lite för mycket träningsmässigt på sistone. Jag och Jossan körde afro och det var som vanligt jättekul, MEN jag hade ingen som helst energi kvar i kroppen vilket resulterade i att jag svettades som en gris och började bli helt vimmelkantig halvvägs in i passet. Dock tog jag mig igenom det hela, envis som jag är, och nu sitter jag här och fattar inte hur jag ska orka resa mig för att gå till duschen ;) Får väl hoppas på att frugan kan bära mig :P

För att gnälla ytterligare då när jag ändå är igång så har min mage börjat strejka! Vad tusan?! Min kära tarmsjuka har inte gjort sig påmind på ca ett halvår och så bara smäller det till helt plötsligt och smärtan är enorm! Min gissning är ju att det är stressen i skolan som orsakar det hela, så jag får försöka tagga ner helt enkelt. Men hur enkelt är det när man har tusen saker att göra?

Stefan Liv

Usch vilken hemsk olycka som idag ägt rum på rysk mark!

För er som missat nyheterna idag så kraschade ett plan, med hela truppen i hockeylaget Lokomotiv Jaroslav ombord. Med på planet fanns Stefan Liv, svensk landslagsmålvakt, som för bara en kort stund sedan bekräftades vara en utav de omkomna. Senast jag uppdaterade mig hade 43 av 44 personer som var med på planet omkommit, fram tills det var bekräftat höll jag tummarna hårt för att den där sista var han. Det är så man får rysningar i hela kroppen :(

Jag känner mig faktiskt riktigt ledsen i själen om jag ska vara ärlig. Tagen på något konstigt vis fast jag inte känner människan alls. Vi är ju lite av en hockeyfamilj och har följt landslaget både på plats och framför tvn, varpå man ändå fäster sig vid spelarna. Han var ju till råga på allt en riktigt skön person som jag kan tänka mig gjorde många runtomkring sig på bra humör. En förlust på många sätt och vis med andra ord!

Idag sörjer jag helt enkelt med hans stackars familj! Och för alla andra spelare som omkom och deras nära & kära! Hemsk är vad det är :( Jag hatar flygplan!

Busy!

Nu sitter jag hemma och försöker hitta motivationen till att plugga!

Som ni kanske räknat ut då jag hamnade här så går det alltså inte speciellt bra i nuläget. Jag är helt trött i skallen efter morgonens föreläsning, men samtidigt lättad över att det inte var så svårt som jag hade väntat mig. Det där ska jag nog kunna ta mig igenom med lite vilja och jävlaranamma!

Nu såhär när jag sitter någon vecka in i terminen kan jag inte alls förstå att jag i förväg var orolig över att jag skulla slappa och tro att det hela skulle bli enkelt! Redan första dagen började stressen krypa tillbaka och nu är man i samma hypermode som man var i våras. Jag vågar inte slarva bort en sekund av tid jag skulle kunna använda till att läsa och jag är hela tiden överdrivet förberedd inför både föreläsningar, färdighetsträningar och basgruppsträffar. Jag har helt enkelt gått tillbaka till att bli totalnördig och glömma allting runtomkring.

Till mina söta vänner därute som tappert försöker få kontakt med mig vill jag passa på att säga förlåt! Jag tror bara att jag behöver komma in i rytmen lite igen så ska det nog gå att vara social med mig om ett tag! ;)

Jag fick mms av min karl lite oväntat! Nu ...

img_1740 (MMS)

Jag fick mms av min karl lite oväntat! Nu blev förmiddagen med ens lite roligare! ;D hahaha! Ni förstår väl när ni se det här, varför jag är så himla kär?! :D snygging!


My imagination's much worse, I just never want to know

Godmorgon!

Slänger in en liten snabb hälsning här innan jag måste göra mig klar för att sätta rumpan i stolen och lyssna på en tre timmar lång föreläsning med tema läkemedelsräkning. Otroooooligt skoj.. mmm.. Jag som älskar matematik och allt som hör därtill ;) Menmen, det är bara att härda ut och känna sig nöjd när det är klart! Vi måste ju trots allt få 100% rätt på kommande tenta för att bli godkända...

Step!

Mot gymmet!

Idag är det föreläsningsdag i Linköping! D...

20110906768 (MMS)

Idag är det föreläsningsdag i Linköping! Det innebär lång jädrans bussresa, världens godaste blåbärssmoothie från cafeterian och lunch på stan. Hem kommer jag klockan fem, då har frugan lovat mig mat på bordet innan jag drar iväg på step-up :) lyx! Och för övrigt är det INTE en snopp på högra bilden, om någon nu skulle få för sig det :p det är ett nefron (reningssystem i njuren). Ha en fin dag!


When you go I will forget everything about you. I've seen sinking ships go down with more grace than you


Hej i regnet!

20110905765 (MMS)

Hej i regnet! Nu är jag och sötfrugan ute på ärenden! Nya träningsskor och celsius står på inköpslistan! Vad gör ni en regnig eftermiddag som denna? Jag tycker att ni kryper ner i soffan med en gosig filt och en kopp te och tittar på en riktigt bra film! :D Hög mysfaktor en dag som denna!


The closer to the top I get the more they take aim

Idag fick vi hem kontraktet för våran nya lägenhet - vilken lycka det var att få hålla det i handen och veta att allting är klart! :D Den 1 december blir det alltså flytt, vilket de flesta säkert tycker är jättekonstigt i och med att vi precis flyttade hit.

Jag har haft svårt att komma till ro och känna mig riktigt hemma sen vi flyttade hit. Jag har tyckt det varken har känts som att vi får ha ett privatliv eller lite lugn och ro någon gång på dygnet. Lägenheten i sig är toppen, den har jag tyckt om redan från första början, men det är omständigheterna som gör att vi flyttar.

Saken är den att det här området tar kål på oss! Man blir irriterad varje dag på stöket som råder på gatan utanför (det är rena rama rosengårds-feelingen! De har kafferep mitt på vägen, är för lata för att gå upp till varandra utan tutar/skriker upp mot fönstrena när de ska ha tag på någon, står hela dagarna och mekar med sina bilar och gapar och skriker samt dunkar musik så det skallrar i rutorna) och våran lägenhet är så lyhörd att vi får ligga och lyssna på grannarnas bråk och bestyr om kvällarna när vi ska sova då vi till och med hör vad de säger när de pratar i samtalston. Utöver detta har vi en totalt skamlös familj på andra sidan gatan som tycker att det är jätteroligt att sitta och glo in i våran lägenhet över en kopp kaffe samt en herre i trapphuset som gräver i soprummet och plockar med sig allt fint han hittar in i lägenheten. Dels känns det väldigt integritetskränkande gentemot oss andra hyresgäster plus att hela trappen luktar skit.

Jag skulle kunna räkna upp tusen punkter till, men allt jag vill säga är att det ska bli så otroligt skönt att komma tillbaka till lugna fina Skarphagen och mina bästisgrannar :)

Every wound can be forgotten in the right light

Inatt har jag sovit riktigt gott! Jag var så utmattad när jag kom hem igår att jag inte ens orkade äta popcorn! ;) Istället stupade jag direkt i säng och slocknade som ett ljus. Enda gången jag vaknade till var när Mange kom hem (Och faktiskt väckte mig, jag brukar alltid vakna när han kommer hem annars) efter att ha partajat hos Johan, men jag slocknade lika snabbt efter det igen.

Jag promenerade ju som sagt ut till Eksund igår i rask takt, vilket tog ungefär 1,5 timme. När jag väl var framme var det bara till att svida om till lite mer oömma kläder och börja lasta ved, som vi blev klara med någon gång runt 7-8 på kvällen. Det var rätt tungt efter ett tag, men faktiskt rätt roligt. Jag fick ju stå med min kära fruga, som var måttligt nöjd över att jag vågar hugga i utan att vara rädd för smuts under naglarna, och lasta ut ur containern (som var gigantisk)! Så där kunde vi stå och prata och skoja hela dagen :)

Ett litet break fick jag dock när Anders (Manges pappa), frågade om jag ville klippa gräsmattan runt huset. Det ville jag ju såklart, då gräsmattan är rätt stor och jag fick chansen att prova köra åkgräsklippare för första gången. Han satte igång den och förklarade hur den fungerade, sedan brummade jag iväg och testade att köra in mig lite. Jag provade att åka runt, svänga lite och fnittrade åt att den styrde lite hur den ville ibland. Efter en stund vinkar Mange bort mig och står där med ett busigt flin i ansiktet. "Hur tänkte du här?" frågade han skrattande när jag stannade till. Jag vände då på mig och upptäckte ju då såklart att man kunde se precis hur jag hade kört, då klippaggregatet varit igång under hela tiden jag vimsat runt och fnittrat. Jag måste erkänna att det såg riktigt komiskt ut. Till och med Anders, som precis när vi stod och begrundade mitt mästerverk stegade upp från källaren, flinade lite åt min bedrift. Som tur var kunde jag ju klippa över det hela sen när jag hade fått lite mer kontroll på fordonet!

När vedplockandet och gräsklippandet sedan var klart blev det mat följt utav spel. Vi spelade "kampen mellan kvinna och man", ett superkul frågespel som vi tidigare i veckan gav Sussi (Svärmor) i födelsedagspresent. Självklart tog ju då hon och jag hem segern över karlarna! Nu när jag kom att tänka på det måste jag nog gnugga vinsten i nyllet på Magnus lite extra när han kommer hem sen ;)

Nu ska jag väl åter sätta mig med näsan i skolböckerna så att man ligger i fas!

Worked out!

Nu är jag redigt trött!

Har precis kommit hem från ett härligt träningspass med Jossan, som varade i ca 2 timmar! Det blev 1 mils cykling, crosstraining, löpning i uppförsbacke och styrka. Provade för första gången att köra chins, vilket var ganska roligt! Ja, jag skrattade alltså hela tiden åt mig själv för att jag fick kämpa så dant med mina taniga armar ;)

Imorgon blir det vilodag och hänga med frugan, men på tisdag kör vi step och onsdag blir det afro! :D

This IS a true talent

Jävlar vad jag fastnade för den här tjejen!
Jag höll på att strypa någon när hon inte gick vidare, MEN som tur var så höll hennes coach med mig (kallade juryn för idioter) och tog vidare henne ändå ;)

Härlig promenad! :D nu njuter jag kan jag ...

20110903762 (MMS)

Härlig promenad! :D nu njuter jag kan jag lova :)


Don't count on your good fortune. Just make your fortune count on you

Just nu sitter jag iklädd mina supersköna pyjamasbyxor (som jag äntligen lyckats sno åt mig innan Magnus tar på sig dem ;) ) och dricker mitt nya goda te som jag köpte igår. Det är grönt te, jag dricker ju sällan annat än grönt eller vitt, med smak av citrus och någon blomma som jag nu såklart inte kan minnas vad det var ;) Supermysigt i alla fall!

Magnus åkte för några minuter sen ut till Eksund där han ska hjälpa sin far med att bära ved och jag ska snart dra på mig mina nya fina träningsbyxor och promenera ut dit för att hjälpa till jag också! Mp3n är laddad med ny bra musik, kroppen är fylld av energi och vädret känns mycket promenadvänligt! Grejt! :D
Bilden är lånad från HM! Det är dessa byxor jag införskaffat!

I miss it

Åh svart håååååååår! Känns det inte liite mer som jag??

Typical!

Alltså... Varför blir det soligt för en gångs skull när jag kvällen innan bestämt mig för att inviga mina nya höstkläder?! :P Vet ni att jag trotsar vädret och satsar på höstmysoutfit ändå! :D

'Cause the salad days are over and the meat is at my door

Morgonstund har fiberfrön i mun!

Ja, för mig ser det väl ut så i alla fall... Har precis ätit frukost och fick för mig att prova någon fitnessmacka med massa frön i, som samtliga nu sitter fastkilade på diverse platser i min mun och vägrar komma loss trots ihärdigt petande och stretande. Förhoppningsvis gör en runda med herr tandborste susen!

Igår var en fullpackad dag för min del! Vi tränade kompressionsbehandling i skolan (roligt, roligt!), hade basgruppsträffar x2, fick reda på vad vi skulle arbeta med inför våran seminarium-tenta om 2 v, jag kom hem, lagade mat, åt mat, pussade frugan farväl, sprang till ica i regnet för att jag ville hämta ut mina nya träningsbyxor som istället visade sig vara mina stövlar, bytte om (inte till stövlarna), promenerade ner till gymmet, gymmade med Jossan, kom hem, duschade/pussades med frugan och slutligen halvdog i soffan framför Naruto!

Det var faktiskt, för att tillägga lite till röran, mitt första gympass på ganska länge! Jag har kört väldigt mycket pass på sistone och varit lite rädd för att jag ska såsa för mycket när jag gymmar. Men inte igår inte. Passet blev hyfsat lagom i intensitet och vi var väl där i ca 1,5 timme. Kände mig faktiskt rätt nöjd när jag sedan traskade hem. Idag får kroppen faktiskt vila, hittills är jag uppe i tre träningspass denna vecka och har två till inplanderade i helgen (tennis & boxning) så jag behöver nog andas en dag. Och invänta mina träningsbyxor ;)

RSS 2.0