My 2012

Då har ännu ett år passerat, och självklart vill jag ju avsluta även detta med en liten summering utav året som varit! Min sedvanliga lista får duga gott åt detta! 
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ja, en hel del faktiskt! För det första så var jag på uttagning till Gladiatorerna, något som var både riktigt läskigt och fantastiskt roligt! Jag hoppade även på chansen jag fick att bli gyminstruktör och har därmed fått två otroligt roliga utbildningsperioder som jag kommer att bära med mig i minnet. Utöver detta har jag för första gången räddat någons liv, en riktigt speciell känsla!
 
Något annat nytt som tillkommit i år är att jag börjat träningsblogga. Det var ett stort lyft för min tärning. Att se andra inspireras utav det jag gör och även kunna hålla bättre koll på mina framsteg har gett mig en sådan motivationsboost. Definitivt ett av de bästa valen jag gjort!

Har du några nyårslöften?

- Utmana mig själv! Fortsätta att puscha på mina gränser och därmed göra mig själv till en ännu starkare och säkrare person.
- Göra mer saker för mig! Jag vet att jag har detta varje år, men nu känns det viktigare än någonsin då jag varit så stressad under hösten.
- Lev i nuet! Jätteklyschigt, men jag behöver verkligen tänka på det. Jag stressar bort mitt liv annars!
 
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Jaa! Niklas och Madicken fick väldens sötaste lille gullunge! De kommer få stå ut med mig ofta framöver ;)

Vilka länder besökte du?
Inga alls förutom kära Sverige. Har nog inte rört mig alltför stora sträckor inom landets gränser heller. Nästa år väntar dock Malta tillsammans med systrarna + pojkvänner! 

Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?
Gladiatorernauttagningen. 26/4 tror jag det var. Det var den dagen jag insåg att jag klarar så jävla mycket mer än vad jag egentligen tror! Ett riktigt lyft för mig som person!

Vad var din största framgång 2012?
Träningen, definitivt! Har utvecklats något otroligt under en ganska kort period och jag mår så bra! Mitt självförtroende kroppsligt är på topp! Jag har aldrig känt mig såhär snygg någonsin! Många undrar säkert vad Magnus tycker om at ha en muskelbyggartjej, och det kan jag meddela er: han ÄLSKAR DET! Han tycker att jag är snyggare än någonsin och peppar mig dagligen med att berätta hur stark och vacker jag är! 

Förutom den utseendemässiga biten så har jag nog aldrig varit så frisk i kroppen som jag är nu! Visst, tarmsjukdomen finns där i botten och gör sig påmind ibland, och jag fick även diagnosen kronisk uretrit i våras, men det låter jag inte längre hindra mig! Mitt immunförsvar är på topp, jag har nästan aldrig ont i magen/kräks längre och jag är pigg och glad! Det är värt allt i världen för mig!

Största
misstaget?
Att inte söka läkarvård i tid för min hudinfektion. Det hade bespart mig mycket sveda och själslig värk. 

Bästa köpet?
Min Iphone - hemskt nog haha! Har blivit helberoende utav den, så det är lite hatkärlek där ;)

Vad spenderade du mest pengar på?
Elektronik, definitivt

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Som vanligt - Magnus! Han är den trygga punkten i mitt liv dit jag alltid kan vända mig för att få må bättre för en stund - vad som än pågår runtikring! Detta år hade jag haft svårt att ta mig igenom utan honom vid min sida! Att jag mår så pass bra som jag gör nu står jag helt i skuld till honom för. Han är helt fantastiskt, dendär karln!
 
Utöver frugan så har Hero & Linda - ja stallgänget helt enkelt - gett mig många glada stunder. Träningen har  även den funnits där som en räddning! 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tyvärr måste jag svara ledsnare på denna frågan. Från sen vår och framåt har detta varit ett otroligt tungt år psykiskt för mig, och jag har nog aldrig gråtit och haft så mycket panik förr. Jag fick en kronisk, riktigt jobbig sjukdom, samtidigt som jag drabbades utav en riktigt hemsk hudinfektion i ansiktet som tvingade mig att se på mig själv med nya ögon. Det fanns en period under sommaren då jag inte kudne se mig själv i spegeln utan att gråta och skrika missfoster till mig själv samt varje natt grät och önskade livet ur mig själv, vilket senare övergick till en fruktansvärd dödsångest! Jag krockade även i höstas, vilket har gett mig någon form av chockreaktion i efterhand där jag är alldeles för medveten om att jag en vacker dag kommer att dö - och därmed gått igenom den värsta perioden med panikångest jag någonsin upplevt. Det är på bättringsvägen, och förhoppningsvis är jag snart tillbaka till mitt vanliga glada jag.  

Vad önskar du att du gjort mer?
Umgåtts med mina nära och kära! Jag låste in mig själv alltför länge i mitt dåliga mående, så hela sommaren flöt förbi utan att jag fick mycket roligt uträttat! Bättring till nästa år!

Favoritprogram på TV
Face off! Jag och frugan fastnade totalt och plöjde igenom alla säsongerna på mycket kort tid!

Vad gjorde du på din födelsedag 2012?
Jag ordnade fika här hemma! Var inte alltför sugen på at socialisera tack vare min hy, så det blev inget megafirande!

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
Ett öknamn jag bakom ryggen fått mig tilldelat passar väl egentligen ganska bra - gymnazi (även om jag tycker sammansättningen klingar lite fel)! Jag har levt och andats träning - och älskat varje minut utav det! 

Den bästa nya personen du träffade?
Enkelt - min underbara granne Alva! :)
 
Första du ska göra på det nya året?
Jag firar in det nya året ute i Åby tillsammans med ett fint gäng människor, så jag antar att det absolut första kommer att bli bakishäng ute i skogarna ;) Först ut på den lite mer spännande fronten är att bli licensierad som Individuell tränare! Spännande!
 
Gladiatorernauttagning - självklart stöttad utav mina fina! (Emma och Magnus)
Min ljuspunkt här i livet! Jag kommer ALDRIG lämna din sida! Du är det viktigaste och finaste jag har, och du kommer nog aldrig fullt ut förstå vilken fantastisk inverkan på mitt liv du har ♥
Parken zoo med systrarna o co
Portugalhysteri under EM!
Stallmys med Sanna & Nasse :)
Hero ♥
Halloween
Blev med sponsring till träningsbloggen!
Instruktörsutbildningen! Vilka minnen man har därifrån! :) 
Och så avslutar vi med min största framgång under året - träningen!!! 
 
Jag tror definitivt att jag går ur dethär året som en mycket starkare person, både fysiskt och psykiskt. Jag har fått möta motgångar som jag är säker på kommer att lämna mig förberedd för att möta framtida hinder och ta mig över dessa mycket lättare. Min inställning är positiv, och jag är helt säker på att nästa år kommer att bli toppen!!!
 
GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :D

All I'm left with is a crown of thorns

Det känns verkligen att jag behövde få vara lite ledig!
 
Hittills idag har jag inte gjort många knop vill jag lova! Dock har jag bara varit vaken sedan 8, så dagen har väl fortfarande chansen att vända i en lite mer produktiv riktning! Skulle behöva resa rumpan ur soffan för att gå och handla något att laga till lunch och även hämta ut mina nya träningsbyxor som ligger och väntar borta på macken, men just nu har jag varken ork eller lust att resa på mig! 
 
Tänker nog faktiskt tillåta mig själv att vara lite slö nu under de kommande dagarna, då jag har haft alldeles för mycket för mig under höstens gång. Har även slutskrivning och licensiering att göra nu under de kommande veckorna! När de är klara kan jag dock titulera mig individuell tränare - och därmed kan jag skatta mig stolt över att ha klarat av en utav två utbildningar som jag nu läst paralellt! Förstår inte hur jag tänkte att jag skulle få ihop det utan att stressa ihjäl mig när jag ansökte, men nu när jag snart rott det i hamn är jag faktiskt helnöjd med att det ändå gick vägen! 
 
Inga mera sådana påhitt framöver dock! ;) I vår ska jag ha tid för mig själv, och framförallt för min underbara karl som jag saknar från den minuten han kliver utanför dörren! 

My christmas!

Nu är jag återigen på hemmaplan efter en härlig långhelg fylld med lite av det mesta!
 
Jag åkte ju som tidigare nämnt upp till Uppsala i Lördags. Kom fram runt lunchtid och lyckades ganska snabbt orientera mig fram itll både hotellet jag skulle bo på och sedan även stan - utan att gå fel en enda gång. Riktigt duktig kände jag mig faktiskt ;) Jag strosade runt i galleriorna ett tag och jagade julklappar, och sedan kom Oskar och mötte upp mig. Vi lunchade lite och tog oss sedan iväg till gymmet för att träna, där vi även mötte kurskamrat nummer 2 :) Efter detta blev det ett rastaurangbesök på Texas Longhorn - självklart iklädda träningskläder haha! Måste erkänna att man kände sig lite malplacerad, men som Oskar sa så kändes det ju okej när man var två om det i alla fall ;)
Bra uppladning inför ett träningspass ;) 
 
Det blev lite slöhäng och skitsnack efter det, sen blev det ett tidigt avslut på kvällen då herrn var bakfull och jag var efter-resan-trött. När jag kom tillbaka till hotellet sprang jag in och tog en dusch, bäddade iordning sängen och tänkte lägga mig och titta på lite gäster med gester, och skulle bara flytta på en skarvsladd bakom sängbordet innan jag la mig - när jag såklart råkade armbåga till min öppna shaker som stod på bordet full med vatten, så den for ut rakt över sängen som såklart blev alldeles dyngsur! Bra jobbat! Fick vända på lakanet och sedan kura in mig mot väggen som en boll för att slippa ligga på det våta. Ibland känner jag mig så duktig ;)
 
På Söndagen blev det ännu en runda på stan (hade fortfarande inte hittat något till pappa & Malle) och sedan blev det en sväng ut till det friskisgymmet som vi gjorde våran steg 1-utbildning på! Det blev, till min stora förtjusning, ett benpass dagen till ära! Lite mat, skitsnack och julklappsletande senare var det dags för mig att åka mot nyköping. Självklart var det ju tvunget att bli en fnurra på tråden där med! Stod i god tid ute på perrongen som tåget skulle avgå ifrån, men när det var dags för tåget att gå så kom det inte. Istället ändrades tavlan om och en annan resa visades. Inget tåg dök upp, och efter tio minuter gick jag upp till resebutiken för att fråga vart tåget blivit av. Fick då veta att klantarslena hade kört in tåget på fel perong, GLÖMT att ropa ut detta i högtalarna och sedan åkt på utsatt tid - utan alla resenärer. Vilka smartskaft! Det är väl typiskt att det alltid ska vara något när man åker med SJ! Jag blev så arg att jag bara ville ställa mig och grina! Då detta innebar att jag missade mitt byte i stockholm fanns där inget tåg som kunde ta mig till Nyköping förrän 2,5 timmar senare och jag hade nästintill inget batteri kvar på telefonen för att meddela familjen. Där fick jag alltså sitta ända fram till klockan åtta och stirra ut i tomma intet (jag blev ju dock bjuden på mat i alla fall), innan jag äntligen kunde sätta mig på tåget och vara på väg! 
 
Väl i Nyköping blev jag hämtad, och jag kunde äntligen få komma hem till pappa! Vad skönt det var att sätta fötterna innanför dörren där, bli bjuden på macka med nykokt julskinka och möta en uppspelt lillebror som vägrat gå och lägga sig innan jag var på plats! Han hade ju gjort iordning sitt rum till mig, och till och med satt skylt på dörren och allt - så han ville ju visa detta såklart ;) Gullunge! 
 
Julafton startade med ett besök borta hos storasyster, som verkligen hade gått all in med julfikat i år! Hon hade bakat en hel buffé med bakverk och godis, så man var skapligt mätt när man gick därifrån sen - för man var ju självklart tvungen att smaka på allt ;) Resterande delen utav dagen spenderades i lugnet hemma hoss pappa & co. Vi hade en supermysig dag och lille Nick var helt i extas över alla julklappa, så kvällen gick åt till att testa dem tillsammans med honom :) Jag själv fick en supermysig onepiece, som jag traskade omkring i resten utav dagen! Fick även en jättemysig, rosa morgonrock i världens skönaste material. Av Nick (lillebror, 6 år) fick jag en jättefin bild där han har ritat av mig när jag står och tränar inför gladiatorerna ;) Han är så söt min lilla plutt! Hur stolt som helst över sina systrar!
 
Min fina juloutfit ;)

 
 
Iag är tanken att jag ska gå på rean med Kling, om hon tar sig ur sängen vill säga! Hehe, damen har visst varit ute på kalas under gårdagen ;)
 

On my way!

Här sitter jag på tåget och kämpar för att hålla ögonen öppna!

Har hittills åkt i snart två timmar, vilket innebär att jag är framme om ca en. Fick en lite längre ditresa då tåget åker upp till Sala och jag sedan får byta där, men det får gå an helt enkelt ;) väl framme ska jag ta mig an uppdraget att hitta till min sovplats, sedan blir det nog till att utforska stan fram till herr Oskar känner sig vaken nog att möta upp mig för lite träning! :D


It seems I've finally thought of everything

Idag har jag haft en riktigt, riktigt bra ledig dag! 
 
Var jag stressad i kroppen igår så har det absolut lagt sig i skrivandets stund, för jag är riktigt glad och nöjd med vad jag lyckats lägga bakom mig under dagens gång. Utan att känna stress har jag varit ute i stallet och ridit buspålle, jagat julklappar samt lunchat på stan med Linda & Fia samt sedan styrt hemma med städ, lussebullsbak och packning inför morgondagen! Har velat ha tid att plocka hemma hur länge som helst, och nu när jag äntligen kunnat göra det i lugn och ro känner jag mig supernöjd! Nu har jag precis placerat ändan i soffan med en kopp äppelkakete och en nybakt lussebulle i näven! Hr härligt som helst! Här ska bara njutas resten utav kvällen! Ett varmt bad står på tur och sedan ska jag ta mig en lightcola och slänga mig på soffan för att se på någon film! Fy så skönt att vara avslappnad!!!!
 
Imorgon bär det av till Uppsala tidigt på morgonen för att hänga med favoritkurskamraterna från instruktörsutbildningen, och direkt därifrån åker jag på Söndag till Nyköping där julen ska firas tillsammans med familjen! Dessa kommande dagar ser jag fram emot! :)
De blev ganska stora ;)
 

Stress, stress, stress...

Trots att jag är ledig nu så är jag så himla stressad att jag knappt vet vart jag ska göra av mig själv!
 
Det känns som om jag tagit på mig så många måsten nuförtiden att jag knappt har någon tid över för mig själv. Eller för Magnus. Idag hade jag lovat honom en heldag tillsammans, men det slutar istället med att vi får spendera någon timme tillsammans i soffan ikväll efter att jag kommit hem från stallet och även måste lägga mig tidigt för att jag ska dit igen tidigt imorgon bitti. Varför lär jag mig aldrig att organisera min tid och stressa ner?
 
Något jag dock har upptäckt är att jag absolut inte klarar av att ha mina dagar uppbokade i förväg. Inte för att jag är dålig på att passa tider eller inte får ihop det, utan för att jag går och stressar upp mig över att jag har så mycket jag ska hinna med att det som till en början skulle vara roligt istället blir till ett stressmoment och därmed något jag mår dåligt av. Jag vill kunna koppla av och känna att jag kan umgås med mina vänner utan att vara stressad för att jag har någonstans att vara. Jag vill kunna lägga upp mina dagar efter min takt att göra saker i, istället för att alltid behöva anpassa mig efter andra för att jag inte tar mig runt smidigt på egen hand utan körkort.  
 
Från och med att jag är licensierad och ska börja instruera kommer ytterligare en sak jag ska hinna med på de få fria timmarna jag har. Hur ska det gå ihop sig utan att jag stressar upp mig ytterligare? Nä precis, det kommer inte gå alls! Därför har jag nog faktiskt bestämt mig för att börja skära ner på måsten och åtaganden i den mån jag kan - för nu måste jag för en gångs skull börja tänka på mig själv innan jag går in i väggen!

I get all worked up, then I let myself down

Oj vad stress kan få en sänkt!
 
Igår var jag så förstörd i hela kroppen att jag inte visste vart jag skulle göra av mig själv! Vaknade, tänkte gå till skolan och skriva rapport, men upptäckte ganska snabbt att min kära mage tyckte att tentastressen och dåliga matvanor under de senaste två veckorna var alldeles för mycket, varpå jag åkte på att stanna hemma och må dåligt under resterande delen utav dagen. Först framåt kvällen började jag piggna till och travade då över till min kära bästa-vän-granne och åt upp hennes godis, drack julmust samt tittade på tv.
 
Idag var jag uppe med tuppen för att hämta ut min rapport på skolan, som det enligt våran kurssida blivit lite missförstånd med. Tydligen behövde mer eller mindre alla i klassen komplettera, så jag tog mig ner för att få ut rspporten och se vad som skulle göras - vilket till min förvåning inte var någonting! Jag var ju helt godkänd! Snacka om onödig promenad med skoskav från helvetet! Nåväl, jag fick i alla fall ändan ur sängen tidigt och kunde starta dagen tidigare än vad jag annars gjort! Tog en promenad med Alvas vovvar, sen gick jag över till Emelie och soffhängde samt kollade upp boende och tåg inför mitt Uppsalabesök i helgen! :) Traskade hem efter några timmar och plockade upp julgranen (till katternas stora förtjusning!) och har sedan dess städat och pysslat härhemma! Nu väntar gymmet om ca en halvtimme, sedan ska jag och frugan åka och hälsa på systers nya hundbebis! :D
 
Lilla Bobbo! :) 

I look in the mirror, only to find the face of a stranger

Nu är jag fri! Ja, i alla fall något liknande!
 
Tentan är skriven, och för min del tog det faktiskt bara tre timmar! Det var en riktigt spännande variant av tenta denna gång, där man fick följa ett patientfall från akuten till åtgärd och endast fick avslöja en del i taget, där man skulle motivera kontroller/åtgärder och beskriva sjukdomarna och dess symtom. Först när man rivit loss nästa del fick man veta om man var på rätt spår - precis som när man får in en riktig patient! Superskoj! Det kändes rätt okej och jag var rätt ute om man ska tolka sammanfattningarna man fick avslöjade vartefter - så magkänslan är ganska bra i nuläget. Sen vet man ju aldrig med denna typ av tentor, jag kan ju ha missat det de anser är viktigast! Vi håller tummarna helt enkelt!
 
Höll dock på att få totalt spattryck på personen som satt bakom mig och mycket högljutt smaskade på sitt tuggummi samt blåste bubblor under hela tentan. Då det är totalt knäpptyst i tentasalen, sånär som på allas glödande pennor och en uppgiven suck här och där ibland, så lät det så fruktansvärt högt om hennes smackande. Jag höll på att bli tokig! Inte heller gick det att vända sig om och be henne tugga tyst, för det är ju förbjudet att prata med andra för då räknas det som fusk och man blir kuggad! Vilket dilemma ;)
 
Direkt när jag blev utsläppt till den ljuva friheten sprang jag ner på stan och mötte upp Alva, och vi spenderade några timmar med att jaga julklappar. Både till andra och oss själva ;) Jag köpte ett par superfina nya träningsbyxor som jag måste inviga på gymmet sen! Om jag nu klarar av att träna vill säga. Smidig som jag är så tog jag ju på mig mina nya vinterstövlar när jag travade iväg imorse, och halvvägs till skolan var skoskavet ett faktum! Efter ytterligare en stund kände jag hur det började "knastra" när jag gick (blåsor) och någon gång under dagen måste de ha pangat, för är jag kom hem var strumporna variga och jag hade varsitt vackert sår på båda hälarna som Mange fick sprittvätta medans jag skrek som en tok! Superfint! Ska försöka träna ändå, men börjar det kännas lustigt får jag väl vila för kvällen. Jag vill ju inte ha någon elak infektion!
 
Aj!
 
Nu ska jag njuta av min första lediga eftermiddag med att vara allmänt julig! Titta på julkalendern, klä julgranen och slå in julklappar står på schemat! :)

One day to go

Dags att göra något annat än att plugga, äta och sova! 
 
Eller, jag har ju hunnit med några korta träningspass, födelsedagsfirande för Nisse (där jag åt så jag mådde pyton efteråt) samt en timmes julklappsjagande med storasyster + fästman som kom hit över dagen, men annars har det inte varit mycket annat - och jag är SÅ trött i hjärnan i skrivandets stund. Vet inte hur mycket som har satt sig och hur mycket mer jag bör läsa under morgondagen, så jag antar att magkänslan när jag vaknar imorgon får avgöra! Jag brukar ju sällan plugga dagen innan tenta, men jag tror att det kan vara nödvändigt denna gång! 
 
Rapporten jag kämpade med blev i alla fall godkänd, utan kompletteringar, vilket jag är jäkligt nöjd med! Nu står bara tentan och ett kvalitativt grupparbete/seminarium mellan mig och något som liknar lite ledighet! Åh vad jag behöver det just nu! Idag kände jag mig nämligen som om någon släppt ut mig ur fängelset en stund när jag gick genom stan för att besöka gymmet. Där fanns ju liksom människor! Kom verkligen på mig själv med att längta tills tentan är skriven och man återfår fritid. Tjatigt blir det om det nu, men jäklar vad friheten lockar! Jag vill kunna träffa mina vänner, ta mig tid till att åka ut och pyssla med Hero utan att han känner av att jag är stressad och kunna fokusera på just min träning när jag är på gymmet! Den är det ju lite fokus på just nu då jag troligtvis har bestämt mig för att tävla i April!
 
 

Arslet fullt!

Stress, stress, stress och så lite panik på det - det är vad som präglar min vardag just nu.
 
Det är ju tenta om exakt en vecka, och jag är livrädd för att inte hinna läsa på ordentligt i tid. Så mina dagar går just nu åt till att sitta med näsan nedtryckt i böckerna och panikartat försöka mosa in all den kunskapen som måste sitta när jag under 5 timmar ska få ner allting på papper på måndag! Svettigt!

You say you are right, I hope that I’m wrong

Idag är jag inte ett lika stort fan utav vintern som jag tyckte mig vara under gårdagen! 
 
Detta för att jag var tvungen att ge mig ut i ovädret imorse, trött och sådär härligt frusen i kroppen som man är när man är nyvaken, för att ta mig till skolan och ha basgrupp. Sjävlklart hade ju hela Östgötatrafiken kollapsat tack vare att det kommit lite snö. Det är ju helt sjukt hur de fortfarande kan tyckas bli förvånade över att det kommer snö varje vinter. Hur skulle de kunna vara beredda på det liksom? ;)
 
Resultatet av det blev att jag fick stå och invänta spårvagnen i 30 minuter, varpå jag kom ca en kvart försent till basgruppen. Våran handledare var dock ännu senare och var sedan tvungen att i sedvanlig ordning springa på möte efter en halvtimme, varpå hela kraftansträngningen som skolbesöket utgjorde för min del kändes alldeles onödig. Det var ju helt enkelt bara att ge sig ut i skiten igen för att ta sig hem och plugga!
 
Så nu sitter jag här, sörplar te och har bakat in mig i en filt för att försöka värma upp mig lite. Tanken är väl att jag ska komma igång och tentaplugga nu, men det är ju som vanligt med mig på det viset att jag gärna skjuter upp det lite. Dock är det mindre än 2 veckor kvar till tenta nu, så det är väl på tiden att jag får ändan ur vagnen!

Your voice is all I hear somehow, calling out winter

För att fortsätta ytterligare på mystemat så har jag haft ett par riktigt härliga dagar på sistone!
 
I söndags hade jag och frugan en heldag tillsammans, vilket jag faktiskt knappt kan minnas när vi fick ihop senast då både han och jag har haft fullt upp med allt möjligt under de sista veckorna! Desto mysigare när det hinns med, helt enkelt :D! 
 
Vi startade faktiskt denna dagen ute i stallet, där jag tog mig en mysig ridtur på herr bus ute på fältet och Mange passade på att fota oss lite under tiden. Tråkigt nog blir det ju mörkt alldeles för fort om dagarna nu, varpå det hann skymma för mycket för att få bra kvalitet på korten. Men trots det är det riktigt kul att ha fått lite bilder på mig och buspellen :)
 
Lite mysgalopp på gärdet! :) Herrn var dock lite trött på att springa här, så jag fick driva på honom ordentligt haha (därav min fina positionering av foten :P )
Trötta kämpar!
 
 

Christmas spirit

Det är verkligen inte varje år det händer, men i år har jag en så otroligt mysig julkänsla i kroppen!
 
Jag blir alldeles mysig i själen när jag ser snön falla utomhus, och jag älskar att jag och frugan måste kura ihop oss under en filt i soffan för att det är kyligt. Jag har köpt julpynt, jag vill städa och göra fint hemma, jag tycker det är skitkul att gå och leta julklappar och jag är så himla glad hela tiden! Detta är även en riktigt bra årstid för tedrickansde, så jag gosar ofta ihop mig i soffan med en kopp äppelkakete och äter julskinkmacka! Fy så härligt!
 
Riktigt julmysigt blev det även under gårdagen, då jag först jagade julklappar på stan med Natta och sedan traskade hem till henne och Emelie för lite julmys med pepparkaksbak, julmust och julkalendertittande. Vi tittade på lite ur gamla säsongen av Greveholm, och jag blev så sugen på att se mer att jag tog hem hela kalendern och satt och sträcktittade - självklart nedgosad i en filt med ett glas julmust i handen och ljus tända  :) 
 
 

1 advent

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN är jag klar med denna urtråkiga rapport! En dag för tidigt dessutom - starkt jobbat!
 
Då skulle man ju kunna tro att detta ger mig lite frihet, men icke! istället har jag nu ton av tentaplugg inför våran stora terminstenta den 17:e att ta igen, då jag egentligen borde ha satt igång med det för ett bra tag sedan, men varit så uppe i rapportskrivandet att jag helt enkelt inte hunnit! Nu ska en hel termins innehåll med åkåmmor med undersökningar, patofysiologi och åtgärder pluggas in på 2 veckor! Dags att lägga i en högre växel med andra ord - hejdå fritid ;)
 
Idag ska jag dock se till att hinna med lite roligheter innan det är dags att köra igång. först blir det en sväng ut till stallet, sen står pepparkaksbak och kanske lite julpynt på schemat! Låter som att det kan bli en helmysig första advent dethär! :)
 

I'm not the ghost you are to me

God lördagskväll!
 
Det känns faktiskt lite skumt att sätta sig ner vid datorn och skriva på en lördagskväll, hjärnan säger liksom till mig att jag borde göra annat än att sitta här ensam då - men det har jag ju faktiskt gjort! Alva gick precis härifrån efter att vi haft en jättemysig slapparkväll med tacos, julkalendertittande och slutligen film. Hon räddade min lördag den damen, för jag kom på mig själv på vägen hem från gymmet i förmiddags med att inte ha planerat in något att göra!
 
Nu stegade frugan in genom dörren, så nu tänker jag faktiskt avsluta här och gå och kramas med honom!
 

RSS 2.0