As your will is bent and broken and every vision has been cast into the wind

Nu är det i princip helg för min del! 
 
Jag och Sanna beslöt oss för att ta ledigt under morgondagen, och det känns som ett mycket riktigt beslut med tanke på hur otroligt trött jag är! Vi har kommit till en lite uppförsbacke igen, så det går åt lite ny energi för att ta sig över den! Men dit kommer vi - nästa vecka! 
 
Kan tänka mig att det inte bara är jag som blir lurad utav solskenet utanför fönstret på morgnarna, och får för sig att det ska vara varmt och härligt. Usch så fel man har! Jag fryser ju ända in i märgen så fort jag kliver utanför dörren - trots att jag fortfarande går i min varma jacka! Nu tänker jag vara fräck och önska mig lite vårvärme - tackar! 
 
Har styrt hela dagen för att lösa upp situationen med min instruktion nu på kvällskvisten, då jag ju inte kan instruera utan att kunna göra benövningar. Jag kan ju inte direkt ge folk upplägg för bara överkroppen på grund av att jag är invalid! Efter mycket om och men löste det sig jäkligt bra ändå - när jag ringde kunden för att förklara läget visade det sig att hon bara behövde hjälp med sitt pass för överkroppen, så det gick ju alldeles utmärkt att jobba i mitt skick ändå! Ibland får man ha lite tur i oturen!
 
Nu har jag precis kommit in från en runda basket i kvälssolen med grabbarna grus. Eller, jag fick ju nöja mig med att titta på (vilket jag hatar - jag vill ju vara med!!!) och frysa! Karlarna lagade brakmiddag till sig själva nu när vi kom hem, och jag som redan ätit mat skämde bort mig själv med en mango/kvarg-smoothie och ska nu tvätta av mig ansiktet och bara hänga i soffan och ladda inför min lediga dag! 
 
Några av de senaste dagarnas inköp! Ja, jag tröstshoppar något otroligt just nu. Det är faktiskt sorgligt men sant! Brillorna var de fulaste och mest gullerosa jag kunde hitta - allt för att Magnus skulle bli avskräckt från att stjäla även dessa! Han har norpat 3-4 par pilotglajjor från mig, så nu provar jag något annat!
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0