Can you feel my voice breathing life into you?

Nu har jag för första gången på mångamånga dagar lite såkallad "egentid", och ska nu försöka komma på något mysigt att fylla den med. 
 
Jag är ju egentligen lite av en ensamvarg, och tycker oftast det är skönt att få en stund för mig själv om dagarna. Tycker det kan bli för mycket att ha folk runtomkring mig hela dagen, bortsett från Magnus då. Honom har jag vant mig vid att ha nära inpå mig, så han är som en andra del av mig! Min bättre halva helt enkelt! Nu på senaste har jag dock börja komma ifrån detta mer och mer. Jag tycker inte alls att det är lika skönt att vara själv längre, utan är alltsom oftast i sällskap av någon och tycker då istället att det blir tråkigt att komma hem till ensamheten om Magnus är iväg och jobbar. Det är lustigt hur man kan förändras så mycket. Jag har ju alltid varit på detta vis. Dock tror jag att det är en förändring till det bättre, jag hinner ju spendera ännu mer tid med mina underbara vänner när jag är mer aktiv och tar mig utanför dörren! (:
 
 
Nu ska jag dock vara själv fram tills Mange kommer hem, det har jag minsann bestämt! Tiden ska spenderas med lite pyssel. Först tänker jag faktiskt dammsuga, och sen ska jag pyssla om mig själv med ett varmt bad och ansiktsmask - självklart med ett iskallt glas Pepsi Max i handen! Det låter inte helt fel - jag tror jag smiter iväg från datorn nu! 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0