I embraced a dream, but it won't reach you

Nu är sista dagen på praktiken gjord. Denna veckan har gått så fort att det känns som att den flög förbi utan att jag hann blinka. Det har dock resulterat i att jag är så trött att jag knappt vet vart jag ska göra av mig själv och jag skulle nog egentligen kunna gå och lägga mig och sova natten igenom nu, utan problem! 
 
Har dock hunnit med lite annat också! Shoppingdag i Linköping med Magnus och Gustav. Jag fick verkligen traska runt och köpa allt jag i klädväg kände för! Snälla, snälla karl! Kände mig så bortskämd! Det tycker dock mina systrar att jag alltid är. De säger ofta "säg någonting han inte gör för dig", och bara för att kontra har jag kommit på en sak, kära damer: Han vägrar hoppa upp på hästryggen! Sådetså! ;)
 
Åter till veckan så hade jag även tränings- och myseftermiddag med Jejje igår, vilket förgyllde veckoslutet ordentligt! Mange var ju iväg på kryssning med gänget, vilket jag egentligen också skulle ha varit om jag inte blivit schemalagd då, och då passade jag på att spendera ordentligt med kvalitetstid tillsammans med en utav mina favoritdamer! 
 
Idag har jag nog inte gjort annat än städat sedan jag kom hem från praktiken. Då det varit stressigt så har det i vanlig ordning hunnit bli svinstia här, och jag som är så urkass på att städa har i sedvanlig ordning gjort det lite halvdant varpå det kommer att vara lika grisigt om några dagar. Tycker det är bättre att Magnus tar tag i det nästa gång så det blir ordentligt gjort, hehee! 
 
Sista tidens stress har lyckats ta ut sin rätt på min kropp, och min mage har gjort revolt under veckans gång. Har i princip känt mig symtomfri sedan jag lade om min livsstil, men nu kom det tillbaka med full kraft i början på veckan! Usch så jag mådde! Nu börjar det stabilisera sig igen, och jag tänker vara så noga med vad jag stoppar i mig nu framöver för att slippa nya bakslag. Det är ju så fruktansvärt handikappande! Fick lägga mig i soffan på praktiken då jag höll på att svimma utav smärtan, och min handledare kom in med kontrollvagnen och gjorde en genomgång av min status! Fy så pinsamt! Tur att det faktiskt är vården man valt som yrke, de har full förståelse när kroppen inte gör som den ska! 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0