I hate it!

Det är inte mycket här i världen som jag rakt från hjärtat kan säga att jag hatar, men under det senaste året har jag om och om igen blivit påmind om hur starkt jag OGILLAR att cykla! Fytusan så aggresiv jag blir utav det! Det är inte många saker som kan orsaka kort stubin hos mig, men här har jag verkligen hittat min akilleshäl! Känner mig ungefär som madame Mim från svärdet i stenen (den MÅSTE ni väl ha sett som barn?!) "Jag haaaaaatar solsken" Fast i detta fall cykling då. Ja, ni förstår nog! Jag sitter likt en arg bulldog och morrar åt allt när jag trampar fram på detdär stålmojet! 
 
Varför blir jag så irriterad utav detta då? Jo, för det första så är det bara jävligt jobbigt att cykla. Man blir svettig när man inte vill bli det - exempelvis när man ska och jobba och inte vill se ut som om man nyss besökt gymmet när man kommer fram. Självklart lägger även växlarna av på kräket när det är kallt ute, så att man får trampa som en idiot på ettan som knappt tar en framåt och i princip se sig själv bli omkörd av farmor med rullatorn mitt i sin ansträngning. Släng på lite motvind också så är receptet på ren och skär ilska komplett! 
 
För det andra så blåser det i både ögon och öron - ögonen rinner som niagarafallen, och när man väl kliver av sitt skitfordon kan folk lätt missta en för att precis ha klivit ur tv-soffan och sett klart "the notebook". Öronen svider något fruktansvärt av den kalla luften, och inte ens mössjäkeln kan hålla isvindarna ute. Med andra ord är man i princip både döv och blind när man kommer fram! 
 
För det tredje, och det som troligtvis bidrar mest till min frustration, så är man hatad utav precis alla när man tar sig an rollen som cyklist! Bilisterna hatar en när man idiottrampar fram på vägen i ettans växel, fotgängarna hatar en när man väl fått lite rull och tagit sig undan de muttrande bilförarna och upp på gång/cykelvägen! Där ska man inte vara tycker de, och blänger ilsket på en - både när man susar förbi med farten man fått upp, och när de traskar förbi en igen när man är åter till att idiottrampa på ettan igen. Cyklisterna, ja de hatar en för att man ser ut som ett ilsket bi där man trampar fram! Och det är ömsesidigt - när jag cyklar hatar jag dem alla!
 
 
Det är ett jäkla påhitt detdär! Och för övrigt så är jag fruktansvärt usel på det! Tacka vet jag två friska ben som klarar av att promenera! Jag tar nog hellre 10-20 minuter längre på mig att komma fram - och då vara fridfull i sinnet - än att vara ett omkringvandrande monster när jag väl nått min slutdestination!

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0