I'm living with a hole inside. A piece of me that I have yet to find

Igår hann jag äntligen med att träffa flertalet vänner som jag saknat något otroligt på sistone!
 
Efter att ha börjat dagen på gymmet samt uträttat lite ärenden med Sofie blev det snabblunch med frugan och sedan vidare in till stan tillsammans med fina Lill-Emelie! Busungen har ju gått och blivit på smällen, och jag trodde väl aldrig att jag skulle bli så exalterad över att någon skulle ha barn! Det bara small till när jag träffade henne och fick se hennes lilla kula!
 
I alla fall så travade vi runt en stund och kikade på kläder och dylikt, samt jagade presenter till Natta som hade födelsedagsfest på kvällen. Efter att ha ätit mat och handlat på oss tilltugg åkte vi sedan vidare till Haga där kalaset höll hus! Jag hade egentligen tänkt att vara nykter, men blev övertalad/ångrade mig ganska snart efter att vi kom dit. Kvällen bjöd på jagharaldrig-lekande, singstar, Buzz-spelande, bajshistorier och många skratt. Vi hamnade på Hugo kring tolvslaget, och jag min klant skuttade och dansade så att knät tillslut mådde pecka och jag valde att åka hem och vila istället. En riktigt underbar kväll blev det i alla fall!
Jag och Alex kände oss väldigt snygga!
 
Idag är jag lite småseg efter gårdagens bravader, men det har inte hindrat mig från att åka iväg med frugan till hageby för att handla matvaror samt äta en supergod japansk lunch! Har bara hunnit hem nu och ska faktiskt ge mig ut straxt igen på en promenad tillsammans med Sofie. Får man inte springa/cykla så får man helt enkelt göra det man kan för att röra på sig!
 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0