Monday....

Usch, idag är det tillbaka till skolbänken som gäller och jag kan inte alls säga att jag ser fram emot det. Vi ska ha något flummigt seminarium som vi knappt fått information om vad vi ska göra under, och så ska vi bli bedömda på det. Får ont i magen bara av tanken på att gå dit och inte känna mig förberedd. Jag hatar när de lägger upp det såhär.
 
Sen är det C-uppsatsveckor. Det vet jag inte hur jag är inställd till. Det kommer att vara stress a'la tentaveckor nu 24/7, och jag är livrädd för att jag ska bryta ihop. Jag hoppas att jag och min kära uppatskollega Sanna kan hitta en bra strategi och planera upp arbetet, så att vi har en plan. Det brukar funka om jag vet att jag kommer hinna med allt jag ska göra. Det som skrämmer mig är att jag vet att jag ör en sistaminuten-människa, och jag brukar inte få eld i baken förrän tiden håller på att rinna ut. Nu är det ett så pass stort projekt vi har framför oss att jag måste ta mig i kragen och sätta gasen i botten på en gång.
 
Åter till lite roligare saker så har jag spenderat större delen utav helgen med lilla Jejje. Jag och frugan bjöd damen på middag i lördags kväll, och sedan åkte hon och jag iväg en snabbis på kalas. Vi blev dock inte långvariga där, utan bestämde oss istället för att åka hem och lägga oss i våran säng och titta på skräckfilm - mycket mysigare! Igår var jag och Mange först en snabb sväng i Nyköping och firade älsklingslillebror Nick som fyllde hela 7 år! Det är sjukt vad han växer fort ungen! Det känns som han nyss var en liten skitunge som satt och sjöng tingeling vid matbordet! Besöket blev som sagt ganska kort dock, då Mange skulle repa, och jag begav mig iväg till gymmet med Jejje när jag var tillbaka i stan. Efter det blev det en snabb salladsmiddag och sedan for vi vidare till bion i sällskap av Mange och grabbarna. Självklart var det skräck som var på tapeten - Mama. Jag hade varit tveksam till filmen innan, med tanke på namnet, men jäklar så obehaglig den var. Jag både flög högt ur biostolen och höll för ögonen några gånger, och när vi kom hem så var både jag och Magnus skitnervösa och ville inte vara ensamma. Herr elak skrämde även upp Jejje så hennes bilfärd hem till sörping blev en pina - taskmört!
Nu ska jag väl ta tag i dagen här för att så småningom bege mig neråt skolan. Yey.....

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0