Save the fading light in our souls

Nej, denhär helgen har gått alldeles för fort! Det var längesedan jag hade söndagsångest, men nu har den krupit sig på ordentligt! Jag vill verkligen inte ha måndag och c-uppsatsskrivande igen. Det tär så dant på psyket och jag känner mig konstant butter under timmarna jag spenderar i skolan. Däremot är det ju skönt att få det överstökat, men jag tycker fortfarande att det är ett dumt påhitt av utbildningen ;)
 
I fredags var det som sagt spelkväll hos Emelie, och det blev en runda Alias som hanns med innan frugan och jag gick hem och slocknade. Jag och frugan parade ihop oss och spöade tjejerna, vi är ju för grymma! Sista rundan såg vi till att göra det till en riktig paradseger också! Tror jag tänker gnugga det i damernas ansikten ett tag framöver. Dock fick jag själv känna på förlustens bittra smak innan vi gick iväg, då Mange spöade mig i schack! Vi har ju ett litet internt protokoll härhemma, och brukar ta en schackmatch lite då och då, så nu leder han med en match! Tusan! 
 
Igår hade jag väl en ganska trälig start på dagen tack vare mina nojjor, men Jejje drog tag i mig och fick upp mig lite ur träsket! Tur det, att det finns bra folk runtikring en när huvudet får frispel! När frugan kom hem från jobbet på kvällen tog han med mig ut på restaurang. Han kände för att testa något nytt, så det blev någon asiatisk restaurang. Jag åt någon mongolisk grill-buffe där man fick välja alla ingredienser och kryddor själv och de sedan stekte maten åt en. Öste på med kött och pyntade med lit emorötter, broccoli och minimajs haha! Vilken variation! Gott blev det i alla fall, men jag måste erkänna att det började smaka lite enformigt när man började bli mätt! 
 
Nu sitter jag och inväntar miss seg-Kling, som alltid lyckas med att INTE komma när hon utlovat ;) Tänker bestämt dra ut damen på en promenad i solen! 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0