She dropped out and just tore herself away

Idag har jag gått runt hela dagen och fått för mig att det är tisdag!
 
Förstår inte hur jag kan ha så skev veckouppfattning när jag för en gångs skull har en normal veckorytm med skola måndag-fredag. Då brukar man ju ha stenkoll på läget. Men inte jag inte, jag är lika virrig som alltid jag!
 
Helgen var väl inte den roligaste jag haft. Den började å andra sidan riktigt bra, med Mango&Linda-time på fredagskvällen och besök utav syster med karl & barn på lördagsförmiddagen. Vi tog med ungarna på reptilexpo och sedan åkte vi ut till ingelsta och åt/umgicks. Kvällen/natten blev dock ett helvete rent utsagt, då mina planer gick åt skogen och det slutade med att jag satt själv hemma med världens ångest över att vara själv på en lördagskväll. Som jag tidigare nämnt kan jag verkligen uppskatta det ibland, men detta var inte en av de gångerna. Istället blev det total panik, då alla jag hörde av mig till redan var uppbokade och Mange hade grabbkväll med bandet.
 
Det slutade med tårkalas och en uppretad karl som fick skuldkänslor för att jag satt hemma. Usch så jag mådde hela natten! Som tur var kom det hem en fin kille på förmiddagen med en stor bukett blommor i handen och min favoritchoklad, och därifrån gick det bara uppåt! Vi tog en jättemysig promenad i vårsolen och stannade även till vid parken för att titta på några random tjejlag som spelade match. Oj så sugen man blev på fotboll igen då! Fick sitta och prata gamla fotbollsminnen med frugan, och på vägen hem gick det över till skol- och barndomsminnen. Tycker sånt är så himla mysigt att dela med varandra!
 
Efter att ha möljt ur mig det sista i energiväg på gymmet blev det ett varmt bad och till sist Cougar Town på tvn och en mysig famn att slockna i! I det stora hela var nog inte helgen så pjåkig ändå!
 
Idag var det åter till c-uppsatsen som gällde och jag och Sanna jobbade på i ilfart hela dagen. Dock fick vi under vårat möte med handledaren veta en vecka försent att vi behövde tänka om gällande vårat syfte, så det var nästan helt och hållet tillbaka till ruta ett och massor utav dubbeljobb som gällde. Surt som tusan för stunden, men jag tror mer på denna idén än våran ursprungliga! Det kommer nog att gå undan nu när vi har mer kött på benen! Vi är faktiskt riktigt duktiga och jobbar hårt redan från början, trots att vi båda är sista-minuten-människor. Handledaren tyckte att vi ändå hade jobbat på bra och hon märkte att vi var engagerade, så det borde ju funka finfint dethär!
 
Nu ska jag bada, för ovanlighetens skull, sen blir det faktiskt en riktig slapparkväll framför tvn!

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0