Smartass!

Ja ni, ibland är jag inte riktigt så bright som jag gärna vill tro!
 
Igår åkte nämligen jag och frugan iväg direkt efter skolan och skulle handla liniment till mitt knä. Det kändes som en bra idé då mitt knä gör värre ont när det är stelt och kallt, och jag tänkte att en lösning skulle kunna vara värme. Sagt och gjort så kom jag hem med någon variant som skulle vara starkt som tusan, och även en liten knästrumpa som jag hade tänkt skulle sitta över. Mange fick äran att gnugga på kletet på mitt knä, och sedan åkte strumpan på. Sådär fick det sitta förpackat under natten och dagen, fram tills jag på gymmet avlägsnade strumpan. Vi det tillfället märkte jag inget konstigt. Eller jo, det hade ju bränt något fruktansvärt redan sen jag tog på det, men jag var ju beredd på starka grejor varpå jag antog att det var precis som det skulle vara. Hade även vaknat under natten av en bultande smärta i hela benet då katterna hade lagt sig ovanpå täcker och alstrat mer värme, men trodde inte att det skulle vara någon fara.
 
Först när jag slängde mig i badet och kände en skållande smärta runt knät såg jag vad jag hade åstadkommit - jag hade lyckats brännskada mig själv över hela knät! Illröd som en tomat och smärta likt tusen skrubbsår! Kan inte göra annat än skratta åt mig själv. Skrattade ännu godare gjorde min syster, som fick ett panikslaget samtal om mina krämpor såhär på kvällskvisten. Hon tyckte jag borde vara medveten om att man absolut inte ska stänga in liniment och dess likar under tättslutande förband, för då blir det brännskador direkt. Jag fick då upplysa damen om att det visste jag inte! Som tur var så klarade jag mig undan blåsor, vilket hon tydligen sett hos många patienter som gjort samma tabbe! Nåväl, nu är jag en erfarenhet och ett finpyntat knä rikare! Det är ju alltid något! ;)
 
Det får bli till att sova med ena benet hängandes ut ur täcket, för så fort jag stoppar in det bränner det som tusen eldar. Åh vad Magnus kommer att skratta när han får höra om dagens bravader! Han kommer nog att känna sig riktigt stolt!
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0