Smoothies!

Sitter just nu ute i värmen på balkongen och dricker en supergod smoothie (jordgubb/vaniljkvarg) samt roar mig åt katterna som nyfiket iakttar grannen som planterar blommor!

Det blir verkligen knökvarmt på vår balkong då det är totalt vindstilla och solen ligger rakt på. Så himla skönt! Jag är ju en värmedyrkare utan dess like, så jag trivs som tusan när det riktigt kokar i huden. Dock får jag ju inte vistas i solljuset med ansiktet, då jag kan få pigmentfläckar under tiden jag går igenom laserbehandlingar, så jag funderar starkt på att införskaffa en keps framöver. Det går ju inte att undvika på annat vis!

Har för övrigt fått tänka om rejält med min kost nu i och med att jag varken kan träna ben eller konditionsträna, så nu blir det att skära ner lite på intaget. Oroa er inte nu, det finns inte en tanke på att äta som en myra i mitt huvud, men då jag tidigare ätit uppemot tre mål lagad mat om dagen samt många mellanmål måste jag lägga om det lite nu då jag inte kan hålla samma aktivitetsnivå. Smörgåsar brukar ligga nära till hands när det kommer till mellanmålen, men nu har de bytts ut mot proteinrika smoothies gjorda på lättkvarg och diverse bär. Ett mycket bra substitut tycker jag! Man kan knappast tro att det är bra att hälla i sig när det smakar så gott, men det är ju en riktigt vitamin- och proteinbomb! Perfekt! :)


Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0