Be careful making wishes in the dark. Can't be sure when they've hit their mark

Nu... NU får jag verkligen jubla och pusta ut! För nu har jag bannemig "jullov"!!! 
 
Två dagars seminarium är över, och min presentation gick faktiskt bra! Jag kände mig inte alls så nervös som jag i förväg trodde att jag skulle göra och fick jättefin feedback från examinatorn! Hon tyckte att jag skulle vara väldigt nöjd, så det tänker jag helt enkelt vara nu då! Nu ska jag bara gå på framläggning på torsdag i någon timme, och sitta imorgon och pyssla lite med Sanna, sen ser jag nog inte skolan igen förrän i januari när det drar ihop sig mot examen! Jäklar så skönt! Detta firades med texas-lunch tillsammans med frugan! Inte helt fel!
 
fick så lägligt mitt schema idag från kirurgen, och det är full rulle från och med den 13:e januari! Jäklar vilken omställning det kommer bli! Och så läskigt! Nu ska jag ju faktiskt vara sjuksköterska på riktigt när jag kommer ut, med alla ansvar det innebär. Det både skrämmer mig och gör mig riktigt stolt på samma gång! Det kommer nog att bli en spännande tid!
 
Nu ska jag bara hitta en fin klänning till examen/sittningen också! Jag som sällan handlar vardagskläder har ju dock ingen aning om vart man ska kolla efter detta. Någon som sitter på ett tips?? Vill känna mig lite extra fin tänkte jag!
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0