Out in the cold I lost my way

Nu är sista dagen på praktiken gjord och jag kan nu lägga ännu ett moment bakom mig och räkna det som avklarat! Och det med bravur - jag fick nämligen full pott på hela slutbedömningen och världens hyllning av min handledare! Oj så varm i själen man blir av sådant! Det ska jag ta och suga i mig och komma ut i arbetslivet full med självförtroende! 
 
Förhoppningsvis ska man nog kunna bli lite människa nu igen också, när man väl insett att man faktiskt inte har mycket kvar att stressa upp sig över! För åh vad stresad jag varit på sistone! Det känns knappt som om jag hinner med mig själv i veckorna! Dagarna har bara rusat förbi och allt jag hunnit med har varit att "jobba" äta, träna och sova! Sen ska man hinna få in lite plugg och tentastress däremellan. Inte konstigt man känner sig alldeles förstörd i kroppen till slut. Och i psyket! Åh så trött jag är i själen! Kan inte säga annat än att det ska bli så himla skönt att få ha lite ledigt nu efter c-uppsatsveckan och omvårdnadsseminariumet. Jag har ju inga rester att ta igen, så de sista veckorna i skolan kommer att bli i princip ledig tid för mig. VAD JAG SKA NJUTA!!! Kan äntligen fira jul och nyår med släkt och vänner utan att ha en stor tenta hägrandes direkt efteråt so mman egentligen borde plugga till! Obeskrivligt!
 
Med andra ord har alltså helgerna på sistone varit mer än välkomna. Denna lite mer än de tidigare, då jag hade så mycket mysigt inplanerat med mina fina vänner. Och över förväntan blev det! I fredags var det middag på restaurang följt av bio som gällde med en hel drös av mina favoritmänniskor! fick ätnligen äta rådjur igen, som jag tjatat om sedan första gången jag smakade det för två år sedan, och filmen (catching fire) var skitbra. OCH för att inte glömma: jag varken somnade eller var tvungen att ta kisspaus under filmens gång - underbar kväll alltså! Tack kroppen för att du lät mig njuta fullt ut denna gång ♥
 
Fint folk ♥
 
Lördagen innehöll pepparkaksbak hemma hos Emelie med henne och Natta. Det har väl blivit lite av en tradition nu kan man ju säga - andra året i rad vi gör detta! Lite julmusik, pepparkakssnoppar och många gapskratt! Underbart! Fick även passa på att klappa på söta bebis-Olivia när vi var där också - två flugor på smällen! Efter det blev det efterstängningsträning för vår del, vilket måste ha varit jäkligt kul då vi stannade kvar där större delen utav kvällen! 
 
Sedan dess har det varit full fart dagarna i ända! Däckbyte, husvisning, presentationsskrivande, praktik och tjuvfirande av våran förlovningsdag - ingen vila, ingen ro ;) 
 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0