Stalker?

Jag tycks då alltid råka ut för de mest lustiga händelserna!
 
I fredags var jag och hämtade ut mina syskonbarns julklappar som kommit med posten till macken här i Skarphagen. Man måste ju såklart alltid visa leg, och det gjorde mig ju inget eftersom det liksom hör till. Reagerade väl lite på att killen i kassan var lite väl pratglad, men tänkte inte mer på det. När jag sedan kom hem hade herrn (antagligen då med mina uppgifter från legitimationen) sökt upp mig på facebook och börjat följa mig där!!! Fy fan så obehagligt! Det måste ju vara olagligt att göra så? Jag tycker i alla fall att det känns fruktansvärt olustigt, med tanke på att man litar på att uppgifterna är konfidentiella när man visar sitt leg. 
 
Var förbi idag och hämtade ett nytt paket, och passade då på att prata med personalen om vad som hänt och att jag tyckeratt det är fruktansvärt oprofessionellt att göra en sån sak. Nu känner ju inte jag mig alls trygg med att hämta paket därifrån fler gånger... De som jobbade idag blev såklart lika chockade som jag över beteendet, och skulle prata med vederbörande om att man inte får göra en sån sak.
 
OM du nu läser detta, eftersom du följer mig på facebook, så vill jag säga att detdär är fruktansvärt oprofessionellt och obehagligt gjort utav dig! Det är nästan så jag hoppas att du blir fråntagen den arbetsuppgiften, för det där är oacceptabelt! När man visar leg i affärer litar man på att personalen ska vara professionell och behandla uppgifterna konfidentiellt! Det är ett förtroende man ger er och du har just gjort mig jävligt skeptisk till att visa leg när jag ska hämta ut paket och dylikt framöver. 
 
Vilket folk det finns....

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0