The trouble in your heart is self imposed and hard to tame

Åh nu är äntligen alla stora moment i skolan avklarade och man kan koppla av!
 
Igår gick vi upp med våran c-uppsats, och det var jätteroligt att få höra vad opponenterna hade för tankar och funderingar kring den! Tyckte att de var riktigt snälla, så det värmde lite i hjärtat! Nu är det verkligen bara omvårdnadsseminariumet i nästa vecka kvar, sen är det bara att invänta examensdagen! 
 
Måste slänga in lite bilder, om än att det är sent påkommet, ifrån helgen som var. Hade ju en mysig dag i Nyköping tillsammans med delar av familjen. 
Lördagskvällen bjöd sedan på spelkväll med grabbarna hemma hos Micke. Eller... Det blev väl inte så mycket spelande för mig och Gustav. Vi låg nämligen i soffan och bläddrade bland husannonser och lyckades senare hitta en sida med enbart prutt-humor som vi skrattade såpass att vi grinade åt! Mogna gänget - jag vet ;)
 
 
I stort har veckan annars bestått utav plugg och gymbesök! Det var visst mer att göra än vad jag hade väntat mig haha! Så kan det gå när man är tidsoptimist! Dock har jag så gott det går försökt sträcktitta på en av mina favoritserier, som jag upptäckte att jag av någon lustig anledning lyckats missa hela två säsonger av! Nu är man återigen så jäkla fast, och helt besluten om att jG minsann ska bli duktig på specialeffekts-smink! 
 
 
Idag är jag faktiskt ledig, vilket är så jäkla skönt! Startade dagen på sjukhuset, och fick faktiskt gå därifrån på mycket bättre humör än när jag gick dit! Äntligen ska jag efter ett år sluta käka mina starka hormontabletter! Och han kunde vid undersökningen inte hitta något som såg suspekt ut, som jag varot så rädd för, så nu kan jag nog sluta vara så nojjig! 
 
Efter sjukhusbesöket traskade jag bort till Ektorp och mötte upp Emelie och Olivia, och spenderade resten av förmiddagen hos dem. Mysigt! Hon har förändrats så mycket varje gång jag kommer dit, ungen! :D 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0