To help me see there was a road I must find. A road that was mine

Här har det varit full fart dagarna i ända på sistone! 
 
Har kämpat som ett djur med min presentation inför måndagens seminarium, och där haft panik och känt mig jättenöjd omvartannat. Gjorde en testredovisning för Mange i tisdags och skickade därefter in det, så nu försöker jag att släppa den oron fram tills det är dags att ställa sig framför klassen och presentera det. 
 
Har även övningskört en hel del tillsammans med Sofie, vilket känns ganska bra! Är ute i trafiken och åker och blir väl inte alltför stressad utav det, vilket jag i förväg trodde att jag skulle bli. Dock vågar jag fortfarande inte köra snabbare än 60, så jag får än så länge hålla mig till de mindre vägarna! Sofie är dock en jättebra och lugn handledare, så hon ska nog få ordning på torpet!
 
Förutom det så har det blivit fotboll och grillande ute i solen, storstädning av vårat hem och även provkörning av ny bil. Mange är ju så trött på våran lilla blå "gocart", så nu har vi varit nere hod bilfirman och provat en ny ORDENTLIG bil, med automatlåda och massor av finesser, som vi beställt och får i november! Förhoppningsvis har jag körkort kirrat och klart då så att även jag får glädjen att köra den! 

I'm beside myself, because there's no one else

Igår drog storasyster med mig till IKEA direkt när jag vaknade!
 
Trodde att det ksulle vara alldeles smockat med folk, men som tur var så var det lugnt och vi kunde gå där och strosa i vår egen takt. Lite hetsigare började det väl bli framåt kassorna, så några stress-arga damer fick man trots allt tampas med ändå! Efter IKEA blev det någon läskig tacobufe-lunch, sedan var det klädjagande som gällde innan vi gjorde ett besök på plantagen på vägen hem. 
 
Jag sa ju redan när vi flyttade in här att jag ville plantera jordgubbar på balkongen, så nu gjorde jag faktiskt slag i saken och köpte både jordgubbs- och smultronplantor samt tillbehör. Planterade dem när jag kom hem, och kände mig alldeles förträffligt nöjd med mig själv efter det. Nu är jag säkert för sent ute för att hinna få jordgubbar i år, men jag hoppas verkligen på att det dyker upp ett smultron eller två framöver! Går och tittar på dem titt som tätt för att se om de växt något ;) Ivrig som ett barn! 
 
Köpte även en fin blomma till balkongen! Lite liv måste vi ju få därute med! Dock lär väl katterna vandalisera denna så fort man vänder ryggen till!
 

Kvällen bjöd på middags- och biodate tillsammans med Jocke & Fia. Supermysigt! Filmen vetetusan om den var någon höjdare dock! Vi såg Evil dead, och det var nog det sjukaste jag sett (ligger nog i nivå med The human centipede)! Det var ungefär alla vidriga scener en människa kan tänkas komma på, samlat under 1,5 timme. Riktigt läskig var den, men alldeles för grotesk för min smak. Jag uppskattar några pauser från kräkmagen när jag ser på film!
 
 
Idag har jag pluggat som en dåre, och kommit en riktigt bra bit med min presentation. Lite mer än halva redovisningen är nu helt färdig för framförande och jag har en bra plan på hur resterande ska se ut. Tror nog att jag kan stressa av lite nu i alla fall! Eller, i alla fall gällande informationsinhämtningen, jag ska ju faktiskt stå där i dessa jäkla 40 minuter med... Det gör mig livrädd!
 
Efter att ha lagt ifrån mig plugget tog jag med mig min handledare Sofie ut och övningskörde. Det gick faktiskt riktigt bra, och vi hann gå igenom en hel del. Till sist fick jag köra ut till  Eksund, där vi bjöds på grillat när vi kom fram. Där har jag spenderat resterande delen av eftermiddagen, samt en liten avstickare på vägen hem ute hos Gustav på landet. Nu tar jag igen mig en stund då jag råkat dra på mig världens huvudvärk. Har en övermysig katt här som vill åt min uppmärksamhet (Herr Lester the molester), så jag ska faktiskt ta med mig honom och lägga mig i soffan och slappa! 
 
Trevlig fortsättning på helgen! 

You're just as filthy as filth can be...

Igår startade dagen faktiskt i skolan, trots att jag egentligen är schemafri!
 
Hade inför detta planerat oerhört bra, då jag sent på kvällen kom på att jag var tvungen att kliva upp ur sängen klockan 6. Självklart lyckas man inte somna då i och med att man blivit så uppstressad, så det var zombie-Linda som hasade sig upp ur sängen och iväg mot campus på morgonkvisten! Dock överraskade jag mina klasskompisar med att komma i tid, vilket ju gjorde mig lite sådär vidrigt nöjd med mig själv hehe! Jag är ju som sagt känd för att alltid trilla in ca 5 min sent till varje föreläsning vi har...
 
Spenderade eftermiddagen tillsammans med Lill-Emelie, och passade då på att använda hennes kunskaper till att planera ett burbygge som komma skall härhemma. Jag och Magnus får nämligen hem två små bebisar ifrån Västerås om lite över en vecka, och vi ska snart sätta igång med att bygga deras hem. Men det krävs lite planering dock, för det är inte helt enkelt att få ihop så att det blir bra! Vad det är för filurer tror jag nog att jag ska hålla på tills de dyker upp, det känns roligast så! :)
 
Efter att Mange hade åkt iväg för att jobba natt igår slog jag på tvn och la mig i soffan för att varva ner lite efter gymmet. Råkade fastna framför efterlyst, då jag visste att Emelie låg hemma hos sig och tittade på det varpå vi skulle kunna diskutera lite vuxet sådär. Men vilket misstag det visade sig bli! Återigen fick jag bli påmind om varför jag aldrig läser/tittar på nyheter och dylikt! Man blir ju så jäkla arg och besviken på mänskligheten! Jag kan inte för en stund förstå vad som driver människor till att göra såna saker. Vilka hemska, äckliga kräk det finns i detta land. Jag blir mörkrädd och alldeles förtvivlad över att jag inte kan göra ett vettigt dugg åt det. Usch, jag börjar till och med må illa på nytt i skrivandets stund då jag blir så upprörd. Borde man inte kunna införa någon slags screening inom sjukvården för att fånga upp dessa typer INNAN de gör sånahär grejer? Jobba lite preventivt liksom. Jag vet ju att man möter många som man får höra både har de ena och andra vidriga tankarna, men ändå får de bara gå hem utan vidare åtgärd... Läskigt.
 
Jag ska fan sadla om och bli batman istället....

If only I could have known the things she held in her soul

Det går bra för mig idag!
 
Jag hittar på allt möjligt roligt att sysselsätta mig med här hemma- förutom att plugga, vilket är det jag verkligen behöver! För det är ju så man undviker studierna bäst: man diskar, städar, plockar och styr med andra nödvändiga saker bara för att man ska kunna känna sig duktig och nöjd med sig själv trots att man inte alls gör det man bör! Perfekt undvikandestrategi! Dock slutar det ju alltid med att man sitter och råstressar med det man har att göra i två dagar i sträck innan deadline. Våran har dock blivit framflyttad med hela 5 dagar nu, så jag blev oförskämt lugn - vilket nog inte är jättebra för mitt arbetes skull!
 
Har fått datum nu för min presentation nu - 3 juni blir det. Nästan först ut också. Vet inte om jafg tycker att det är bra eller dåligt ännu. Jag vet ju att jag blir mer nervös av att sitta och vänta på att det ska bli min tur, men samtidigt vill jag se hur andra lagt upp sitt arbete, så jag vet om jag själv fattat uppgiften rätt. 40 minuter presentation skrämmer dock slag på mig. Förra veckan skulle vi prata i 15 minuter i grupp, och mitt hjärta slog så högt att jag knappt hörde vad jag själv sa. Ansiktet hettade och jag trodde att varenda människa som satt därinne såg hur livräd jag var. Fy vilken hemsk situation det är, detdär med att stå och prata framför folk. Man vänjer sig nog aldrig vid det.  Nåväl, efter att jag kliver ut ur salen är det ju i alla fall sommarlov för min del, vilket betyder att om jag gör bort mig totalt så har förhoppningsvis klasskompisarna hunnit glömma bort det lagom tills vi ses på hösten igen. Om de inte har gjort det så har vi ju ändå bara en termin kvar tillsammans, så jag kanske kan härda ut ändå!
 
Har fortfarande inte fått mitt schema inför sommaren dock, vilket jag tycker är lite småirriterande då jag inte ens vet vilket datum jag börjar! Det lär ju i och för sig bli en hektisk sommar, med tanke på att det är sån personalbrist på sjukhuset nu, så jag kanske kan nöja mig med att vara lyckligt oventandes om vad som komma skall ;)

Back on track!

Förresten är träningsbloggen up and running igen! Välkomna in: traning.lindabjorka.se


You long to hear my voice. But I'm long gone

Det blev en händelserik helg dethär! 
 
Först ut var en golfrunda på fredagseftermiddagen. Vi hade tur med vädret, så det blev en riktigt härlig stund. Dock har ju jag svårt att acceptera att jag inte är proffs på saker och ting från första försöket, så jag tyckte det var lite halvtjurigt tills jag fick till snitsen och spelade mig om Figge. Det var väl tur det, annars hade jag väl muttrat resterande delen utav dagen. Stötte på årets första orm gjorde vi också! Jag hade gått och tjatat om att jag hoppades på ormar hela rundan, och när det väl kom en flög jag högt i luften och skrek som en tjej - trots att jag egentligen inte alls är rädd! Till mitt försvar så smög den bakom fötterna på mig, så det var nog överraskningsmomentet som gjorde sitt ;)
 
Efter grillning ute hos svärföräldrarna blev det bio! Ironman 3 såg vi, och det var som väntat superbra! Jag som har svårt för actionfilmer i vanliga fall har fastnat för marvels filmer, så den vägrade jag att missa! Dock lyckades jag ju i vanlig ordning somna till i biostolen.
 
Lördagen spenderades från tidig morgon ute på Friskis Ingelsta, där vi möblerade om och uppgraderade gymmet. Tungt och slitigt, men jäkligt roligt! Det var jättemotiverande att se det nya gymmet utformas, och man känner sig lika nöjd varje gång man sätter foten därinne - för JA, jag har ju självklart hunnit med 3 pass sedan dess. 2 pass igår då jag var så peppad att jag inte kunde sitta hemma, och 1 pass på morgonen idag! 
 
Åter till lördagens bravader så var det ju premiärspelning för jockes band på eftermiddagen! Och åh så bra det gick! Nöjda och glada blev det sedan premiärfest på kvällen (som vanligt en nykter sådan för min del). När det andra gick vidare ut på krogen så fick jag promenadsällskap av rara Nicke hem, sedan slocknade jag som en stock! 
 
En del av gänget innan spelningen. Får ta och lägga in resterande bilder sen också!
 
 
Idag har dagen inte gått i alltför många knop. Efter gymmet har jag försökt att plugga lite, men har emellan det mest slöat. Dock har jag varit duktig och rensat avloppet till vårat handfat i badrummet, som det varit stopp i under en vecka. Tyckte väl att det kanske var på tiden att någon tog tag i de.. Nu ska jag baka proteinkladdkaka och bjuda granne-Sofie på fika! 
 
 

With words that seem to break our will they bind us still

Idag känns det nästan som att jag vill fira lite!
 
Vi hade våran sista schemalagda dag idag, förutom det stora omvårdnadsseminariumet i början på Juni, varpå det blir till att lägga upp plugget och dagarna lite som man vill framöver! SKÖNT! Jag hatar att ha för mycket fasta tider i skolan! Med andra ord mer morgongymmande och "sovmorgnar"!!
 
Nu blir det Game of thrones! :) Godnatt!
 
 
Ganska häftig, ja ;)

I'm on my way!

2 riktigt bra dagar har flutit förbi i ilfart!
 
Gårdagskvällen spenderades ute på golfbanan tillsammans med grabbgänget, följt utav en riktigt rolig bilresa hem där vi satt och fulsjöng till gammal 90-tals-hiphop! Jag och frugan kom i säng på tok försent, varpå det var en trött dam som tvingade sig upp ur sängen imorse för att gå på workshop i skolan. Höll på att somna när första verksamheten höll sin informationsstund, så det fick bli att tvinga i sig lite äckligt kaffe för att piggna till och sedan kämpa sig igenom resterande delen av dagen!
 
Efter skolan fick jag dock direkt ny energi, då mamma & syskonbarnen var på besök i stan och jag fick busa med dem och Bobbo (systers hund) hemma hos Emma en stund. Vidare därifrån hann jag bara hem och vända innan det var dags att ta mig till gymmet för att köra mitt första rehab/benpass! Bara långsam, svidande excentrisk träning - vilket stundtals gjorde ont och var riktigt frustrerande, Dock var det skönt som tusan att känna sig trött i benen, och vissa övningar tar riktigt ordentligt. Ser fram emot träningsvärk imorgon!
 
Nu har vi precis haft tacomys & hänger i total matkoma framför hockeyn, jag Mange och Micke. Tror nog att jag ska tänka på refrängen snart, så jag orkar med morgondagen också!

True words!

9gag bjuder minsann på lite visdom ibland! Detta är vad jag lugnar mig med när jag får fjantiga kommentarer ;)


YES!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag är en bra dag! En mycket, mycket bra dag!
 
Inledde den med att spendera en stund med Lilla tjockis-Emelie (ja, hon är ju alltså gravid då, inte så att jag går och kallar mina vänner feta annars) på stan, där vi t en tidig lunch och strosade runt. Hinner sakna denna dam alltför mycket mellan varje gång v ses, trots att det inte nödvändigtvis gått alltför lång tid! Men hon är ju min dark Twin, så det är ju inte så konstigt!
 
Nät på tur var det fruktade läkarbesöket! Mitt hjärta satt i halsgropen när jag klev in på kliniken, och jag var så rädd för att jag inte skulle få ett svar att vara nöjd med. Men det fick jag, och ett bra sådant var det! Det visade sig vara precis det jag först misstänkte (innan alla nojjor och internetdiagnoser tog tag i mig): En överbelastning i senan som lårmusklerna fäster i. Detta av för mycket tunga och djupa knäböj! Alltså, knäböj är en toppenövning - så bli inte rädda nu - men jag gjorde för tungt, för mycket, för ofta och utan stretch efter passet eller någon annan typ av träning (löpning/cykling) under hela vinterhalvåret. Det tog ut sin rätt helt enkelt! Det var som jag sa till läkaren: trots att man är utbildad så blir man alldeles blind för sin egen träning!
 
 
Nu får jag sprina/cykla och får komma igång med rehabträning. Fy så skönt att komma framåt istället för att bara vila! Än är ju denna fnurra på tråden långt ifrån förbi, men jag får i alla fall veta vad felet är och hur jag ska kunna åtgärda det! Det känns även skönt att veta med sig att det kommer att bli bra och inte något jag kommer att få leva med! Underbart besked, om ni frågar mig!!
 
 

Sleepy

Idag fick jag en skaplig chock när jag slängde ett öga på klockan efter att precis ha vaknat till. 12.42!! Jag trodde på fullt allvar att någon hade bestämt sig för att busa med mig, men då jag kom ut i köket såg det likadant ut där.

Jag hade alltså sovit i nästan 13 timmar. .. Antar att min kropp ansåg sig behöva det. Jag som är så van vid att vakna senast 9 om dagarna annars fick till en början lite småpanik över att ha sovit bort halva dagen, men jag tror min kropp behövde återhämta sig ordentligt efter de senaste stressfulla veckorna.

Nu har jag placerat mig i solen på balkongen en stund, sen bär det av till gymmet för att väcka kroppen ytterligare!


Good times

Denhär veckan har varit en känslomässig bergochdalbana för min del!
 
Jag har gått från överlycklig till förtvivlat ledsen om vartannat, reagerat starkt på småsaker och bara varit allmänt jäkla instabil! Det känns så himla lustigt att inte riktigt vara i kontroll över sina känslor. I vanliga fall brukar jag se mig själv som en ganska glad prick, men denhär veckan har jag varit rentutsagt fördjävlig! Jag har gråtit över minsta lilla, surat och vresat mer än någonsin! 
 
Idag känner jag mig dock åter lite stabilare, och jag hoppas verkligen att det är början på tillbakavägen till mitt vanliga jag! Såhär som jag varit vill jag inte fortsätta vara. Det har lett till konflikter både hit och dit då jag tagit hårt åt mig utav allt, och sånt klarar jag mig gärna utan. Tur för min del att jag ser till att lösa det jag ställer till med, annars skulle jag nog efter denna veckan fortsätta att vara en ledsen filur!
 
En riktigt trevlig dag har jag i alla fall fått till med sällskap av Sofie! Första delen på dagen gick väl ganska segt, då vi var på handledarkurs, men efter det har det rullat på med trevligheter! Sist ut var en fotopromenad med Sofie i det sköna vädret! Kameran behövde minsann rastas lite, och Sofie kände detsamma gällande sin! Jag som inte vågat stå framför kameran på länge bestämde mig för att sluta mesa, så Sofie fick till några riktigt härliga bilder som jag kan känna mig nöjd med! Jag som är en sådan linslus i grund och botten trivdes som fisken i vattnet när jag väl släppte alla nojjor! Riktigt kul!
Några av bilderna som Sofie knäppte på mig! 
 
Nu inväntar jag Gustav och Micke, som ska sällskapa mig ikväll! Snälla grabbar som tar hand om lilla migt! Det återbetalar jag med att laga plankstek tills de kommer!

Pics!

Jag är så dålig på att slänga in bilder i mina inlägg! Fy skäms! 
 
Här kommer några ifrån de senaste dagarna! 
 
Myspys med Lesterfjanten! 
 

Standardmellanmål nu när det finns färska bär: Lättkvarg, vaniljprotein och bär! Mums!

Basketlir med Mongot! 

Världens gladaste unge åker bilkarusell!

Dendär lustiga personen som sitter bakom tangentbordet


Mr Bobbo har blivit jättestor!

Klänningspremiär utomhus idag! 
Självklart med kepan på dock - i och med att ansiktet måste gömmas från solen i 6 veckor till!
 

Rainy day!

Nu hade vi verkligen tur med timingen för en gångs skull!

Kom precis innanför dörren efter att ha kört halvarspremiär tillsammans med bland annat lillebror Sam + kompis som är i stan och hälsar på. Hann bara slå mig ner inne så hade solskenet bytts ut mot spöregn!

Morgonen bestod utav ett gymbesök med frugan och Natta, där vi mördade ryggen ordentligt. Efter det jagade vi halva stan runt efter grejor att bygga galler för balkongen med! Jag och Sofie tog oss sedan an det projektet, vilket faktiskt gick i räserfart! Kvinnor kan minsann! Sen har det väl å andra sidan aldrig varit någon tvekan om att jag är den mest händiga i vårat förhållande ;)

Bra blev det i alla fall, så nu kan katterna glassa på balkongen när de vill!


Now wicked toungues can speak, and rewrite history

Just nu känner jag mig som väldens sämsta människa, och har ångest till den graden att jag börjar fundera på hur det ens kommer sig att jag förtjänar att gå i ett par skor när jag beter mig som jag gör...
 
Det är väl mycket stressorer runtikring som spelar in, men just denna dagen har fått bägaren att rinna över totalt och jag känner mig så fruktansvärt vidrig som person. Jag fick idag veta att min humor har gjort någon illa, och det ursäktade jag mig såklart för och såg till att reda ut situationen snabbare än ögat då jag aldrig menat att såra, men tankarna började snurra direkt. Om nu en person blev sårad och faktiskt sa det till mig, hur många finns det då som inte delar samma grova humor som jag - som faktiskt upplever mig som rentutav elak bara för att jag har den jargongen?
 
Det satte en stor klump i magen på mig. Det är inte ett dugg synd om mig, jag får ju skylla mig själv, men åh vad ont det gör att bära på dessa känslor. I mitt kompisgäng och i min familj har vi alla samma tuffa attityd gentemot varandra, och skojar gärna på varandras bekostnad. Men där fungerar det ju, för där är alla med på att det just är skämt. Pinsamt nog verkar jag glömma av mig när jag umgås med andra, trots att jag vill att folk runtikring ska få det bästa utav mig, och tråkar även dem även fast jag inte reflekterar över det. 
 
Jag kan må dåligt över att se andra agera illa, men det finns inget som får mig mer illamående och arg än när jag själv inte beter mig som jag tycker att jag borde. Då skäms jag över mig själv, och tycker att de i min närhet kanske borde göra det också. Och jag blir rädd. Rädd för att jag är påväg att bli precis så som den personen jag fasar för att bli. Skulle jag en vacker dag vakna upp och inse att jag betedde mig mot andra på det viset så vet jag inte vart jag skulle göra av mig själv, för jag skulle aldrig vilja få någon annan att känna så som jag kände när jag själv fick det beteendet riktat mot mig....

I love the way I feel today

Nu har skinnjackan äntligen åkt ut ur min garderob!
 
Jag som är så frusen av mig har väntat på lite varmare väder, och igår var det äntligen här! Det kändes riktigt skönt att få lämna den bylsiga vinterjackan hemma och inte känna sig lika påpälsad när man klev utanför dörren! Nu känns det verkligen som om våren är här på rktigt! 
 
Spenderade lördagen tillsammans med Emelie och hennes dejt. Dagen bjöd på grillning, basket och till sist lite skräckfilmsmys! När jag kom hem till den tomma lägenheten kom jag på att skräckfilm kanske inte hade varit det smartaste valet. Jag blir ju så mörkrädd efteråt! Lyckades dock somna, även om jag måste erkänna att det fick bli med tv-n på för att få lite ljus och ljud i rummet! 
 
Igår kom syster och barn hit på besök, och vi fick till en riktigt mysig dag! Först åkte vi ner på stan och gick en sväng, samt åt mat och fikade på yoghurtglass. Efter det åkte vi vidare till Folkets park, där ungarna fick åka karuseller och leka en stund. Det var verkligen uppskattat, gud så lyckliga de var! Man blir alldeles varm i kroppen av att se de små skratta så hjärtligt. Isac var helt fascinerad av att få åka bilkarusell, så han lyste ikapp med solen hela tiden. Karusellkillarna var jättegulliga och lät barnen åka hur många varv som helst på alla karuseller, då det ändå inte var mycket folk där! Tror verkligen det gjorde ungarnas dag :) 
 
På kvällen åkte jag till gymmet, där jag mötte upp Natta och Jessica. Det råkade bli ett pass på hela 2 timmar, men det var riktigt roligt! Fick mig en riktigt skön promenad därifrån tillsammans med Natta!
 
 

Spring is finally here!

Äntligen fick vi en riktigt härlig vårdag!
 
Och tur var väl det att man var ledig, för vi har haft en riktig toppendag i solen!
 
 

 
Först träning på ett i stort sett folktomt gym då alla andra antingen var bakis eller tittade på första-maj-tåget, sen hem och slänga ihop en smoothie-to-go, vidare till fotbollsplanen för lite lirande i solen/mys med Madicken och Niclas lille Cornelius! Som om det inte var härligt nog så fick jag idén att åka och handla oss en grill till balkongen, som vi nu har invigt! Gud så gott det var! Den lär användas flitigt! 
 
Nu blir det filmmys med grabbarna innan det är dags att slockna! 

Hold on for your life. All we feel is so far from alive

Jovars, dagen blev som utlovat mycket bättre vartefter den gick igår!
 
På gårdagens gitarrlektion så var jag ju som väntat ganska värdelös! Elgitarr är svårt, det har jag återigen fått konstatera! Tacka vet jag vanliga gitarrer som inte skränar och vrålar hela tiden, men jag ska väl inte påstå att jag är speciellt slipad där heller - tacka vet jag piano och sång, det kanske jag ska hålla mig till i fortsättningen också! 
 
Efter att ha tagit igen mig från denna pers med ett avsnitt Game of thrones i soffan mötte jag upp Emelie och tog mig tillsammans med henne ner til Athena i regnrusket, där vi mötte upp Natta och Lill-Emelie för middagsmys! Det blev en supertrevlig kväll, vilket jag å andra sidan inte hade ett enda tvivel på i förväg. De är ju helt underbara, mina små damer! ♥
 
 
Stal diverse foton från tjejerna! :) 
 
Det blev utöver det även en sväng förbi Jocke & Fias inflyttningsfest. Lite lagom skön valborg sådär. Jag dricker ju sällan nuförtiden, då jag oftast får sån stark ångest efteråt samt uppskattar att vara nykter och redig. Tycker väl å andra sidan inte att valborg är något speciellt att fira, utan det känns som ännu en ursäkt för folk att få supa skallen av sig. Man se, vi kunde göra något mysigt utav det hela, så jag är helnöjd! :)
 

What are you doing?!?!

Igår kom det till min kännedom att någon har försökt att logga in på mitt bloggkonto! 
 
Fick på morgonen ett meddelande om att det gjorts flertalet felaktiga inloggningsförsök på min blogg, och jag blev alldeles paff! VEM fasiken gör sånt?! Och vad vill du in här och göra?! Då jag antar att du läser detta ska du ha en sak jäkligt klart för dig: Upprepas detta tvekar jag inte på att se mig för vilka möjligheter det finns att anmäla, för jag tänker inte acceptera att någon sitter och försöker göra intrång på mina konton! Förstår inte vad du har tänkt att få ut utav det, men jag blir fly förbannad av sånt sjukt beteende! 

RSS 2.0