Hold on for your life. All we feel is so far from alive

Jovars, dagen blev som utlovat mycket bättre vartefter den gick igår!
 
På gårdagens gitarrlektion så var jag ju som väntat ganska värdelös! Elgitarr är svårt, det har jag återigen fått konstatera! Tacka vet jag vanliga gitarrer som inte skränar och vrålar hela tiden, men jag ska väl inte påstå att jag är speciellt slipad där heller - tacka vet jag piano och sång, det kanske jag ska hålla mig till i fortsättningen också! 
 
Efter att ha tagit igen mig från denna pers med ett avsnitt Game of thrones i soffan mötte jag upp Emelie och tog mig tillsammans med henne ner til Athena i regnrusket, där vi mötte upp Natta och Lill-Emelie för middagsmys! Det blev en supertrevlig kväll, vilket jag å andra sidan inte hade ett enda tvivel på i förväg. De är ju helt underbara, mina små damer! ♥
 
 
Stal diverse foton från tjejerna! :) 
 
Det blev utöver det även en sväng förbi Jocke & Fias inflyttningsfest. Lite lagom skön valborg sådär. Jag dricker ju sällan nuförtiden, då jag oftast får sån stark ångest efteråt samt uppskattar att vara nykter och redig. Tycker väl å andra sidan inte att valborg är något speciellt att fira, utan det känns som ännu en ursäkt för folk att få supa skallen av sig. Man se, vi kunde göra något mysigt utav det hela, så jag är helnöjd! :)
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0