I love the way I feel today

Nu har skinnjackan äntligen åkt ut ur min garderob!
 
Jag som är så frusen av mig har väntat på lite varmare väder, och igår var det äntligen här! Det kändes riktigt skönt att få lämna den bylsiga vinterjackan hemma och inte känna sig lika påpälsad när man klev utanför dörren! Nu känns det verkligen som om våren är här på rktigt! 
 
Spenderade lördagen tillsammans med Emelie och hennes dejt. Dagen bjöd på grillning, basket och till sist lite skräckfilmsmys! När jag kom hem till den tomma lägenheten kom jag på att skräckfilm kanske inte hade varit det smartaste valet. Jag blir ju så mörkrädd efteråt! Lyckades dock somna, även om jag måste erkänna att det fick bli med tv-n på för att få lite ljus och ljud i rummet! 
 
Igår kom syster och barn hit på besök, och vi fick till en riktigt mysig dag! Först åkte vi ner på stan och gick en sväng, samt åt mat och fikade på yoghurtglass. Efter det åkte vi vidare till Folkets park, där ungarna fick åka karuseller och leka en stund. Det var verkligen uppskattat, gud så lyckliga de var! Man blir alldeles varm i kroppen av att se de små skratta så hjärtligt. Isac var helt fascinerad av att få åka bilkarusell, så han lyste ikapp med solen hela tiden. Karusellkillarna var jättegulliga och lät barnen åka hur många varv som helst på alla karuseller, då det ändå inte var mycket folk där! Tror verkligen det gjorde ungarnas dag :) 
 
På kvällen åkte jag till gymmet, där jag mötte upp Natta och Jessica. Det råkade bli ett pass på hela 2 timmar, men det var riktigt roligt! Fick mig en riktigt skön promenad därifrån tillsammans med Natta!
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0