If only I could have known the things she held in her soul

Det går bra för mig idag!
 
Jag hittar på allt möjligt roligt att sysselsätta mig med här hemma- förutom att plugga, vilket är det jag verkligen behöver! För det är ju så man undviker studierna bäst: man diskar, städar, plockar och styr med andra nödvändiga saker bara för att man ska kunna känna sig duktig och nöjd med sig själv trots att man inte alls gör det man bör! Perfekt undvikandestrategi! Dock slutar det ju alltid med att man sitter och råstressar med det man har att göra i två dagar i sträck innan deadline. Våran har dock blivit framflyttad med hela 5 dagar nu, så jag blev oförskämt lugn - vilket nog inte är jättebra för mitt arbetes skull!
 
Har fått datum nu för min presentation nu - 3 juni blir det. Nästan först ut också. Vet inte om jafg tycker att det är bra eller dåligt ännu. Jag vet ju att jag blir mer nervös av att sitta och vänta på att det ska bli min tur, men samtidigt vill jag se hur andra lagt upp sitt arbete, så jag vet om jag själv fattat uppgiften rätt. 40 minuter presentation skrämmer dock slag på mig. Förra veckan skulle vi prata i 15 minuter i grupp, och mitt hjärta slog så högt att jag knappt hörde vad jag själv sa. Ansiktet hettade och jag trodde att varenda människa som satt därinne såg hur livräd jag var. Fy vilken hemsk situation det är, detdär med att stå och prata framför folk. Man vänjer sig nog aldrig vid det.  Nåväl, efter att jag kliver ut ur salen är det ju i alla fall sommarlov för min del, vilket betyder att om jag gör bort mig totalt så har förhoppningsvis klasskompisarna hunnit glömma bort det lagom tills vi ses på hösten igen. Om de inte har gjort det så har vi ju ändå bara en termin kvar tillsammans, så jag kanske kan härda ut ändå!
 
Har fortfarande inte fått mitt schema inför sommaren dock, vilket jag tycker är lite småirriterande då jag inte ens vet vilket datum jag börjar! Det lär ju i och för sig bli en hektisk sommar, med tanke på att det är sån personalbrist på sjukhuset nu, så jag kanske kan nöja mig med att vara lyckligt oventandes om vad som komma skall ;)

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0