I'm on my way!

2 riktigt bra dagar har flutit förbi i ilfart!
 
Gårdagskvällen spenderades ute på golfbanan tillsammans med grabbgänget, följt utav en riktigt rolig bilresa hem där vi satt och fulsjöng till gammal 90-tals-hiphop! Jag och frugan kom i säng på tok försent, varpå det var en trött dam som tvingade sig upp ur sängen imorse för att gå på workshop i skolan. Höll på att somna när första verksamheten höll sin informationsstund, så det fick bli att tvinga i sig lite äckligt kaffe för att piggna till och sedan kämpa sig igenom resterande delen av dagen!
 
Efter skolan fick jag dock direkt ny energi, då mamma & syskonbarnen var på besök i stan och jag fick busa med dem och Bobbo (systers hund) hemma hos Emma en stund. Vidare därifrån hann jag bara hem och vända innan det var dags att ta mig till gymmet för att köra mitt första rehab/benpass! Bara långsam, svidande excentrisk träning - vilket stundtals gjorde ont och var riktigt frustrerande, Dock var det skönt som tusan att känna sig trött i benen, och vissa övningar tar riktigt ordentligt. Ser fram emot träningsvärk imorgon!
 
Nu har vi precis haft tacomys & hänger i total matkoma framför hockeyn, jag Mange och Micke. Tror nog att jag ska tänka på refrängen snart, så jag orkar med morgondagen också!

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0