To help me see there was a road I must find. A road that was mine

Här har det varit full fart dagarna i ända på sistone! 
 
Har kämpat som ett djur med min presentation inför måndagens seminarium, och där haft panik och känt mig jättenöjd omvartannat. Gjorde en testredovisning för Mange i tisdags och skickade därefter in det, så nu försöker jag att släppa den oron fram tills det är dags att ställa sig framför klassen och presentera det. 
 
Har även övningskört en hel del tillsammans med Sofie, vilket känns ganska bra! Är ute i trafiken och åker och blir väl inte alltför stressad utav det, vilket jag i förväg trodde att jag skulle bli. Dock vågar jag fortfarande inte köra snabbare än 60, så jag får än så länge hålla mig till de mindre vägarna! Sofie är dock en jättebra och lugn handledare, så hon ska nog få ordning på torpet!
 
Förutom det så har det blivit fotboll och grillande ute i solen, storstädning av vårat hem och även provkörning av ny bil. Mange är ju så trött på våran lilla blå "gocart", så nu har vi varit nere hod bilfirman och provat en ny ORDENTLIG bil, med automatlåda och massor av finesser, som vi beställt och får i november! Förhoppningsvis har jag körkort kirrat och klart då så att även jag får glädjen att köra den! 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0