YES!!!!!!!!!!!!!!!!

Idag är en bra dag! En mycket, mycket bra dag!
 
Inledde den med att spendera en stund med Lilla tjockis-Emelie (ja, hon är ju alltså gravid då, inte så att jag går och kallar mina vänner feta annars) på stan, där vi t en tidig lunch och strosade runt. Hinner sakna denna dam alltför mycket mellan varje gång v ses, trots att det inte nödvändigtvis gått alltför lång tid! Men hon är ju min dark Twin, så det är ju inte så konstigt!
 
Nät på tur var det fruktade läkarbesöket! Mitt hjärta satt i halsgropen när jag klev in på kliniken, och jag var så rädd för att jag inte skulle få ett svar att vara nöjd med. Men det fick jag, och ett bra sådant var det! Det visade sig vara precis det jag först misstänkte (innan alla nojjor och internetdiagnoser tog tag i mig): En överbelastning i senan som lårmusklerna fäster i. Detta av för mycket tunga och djupa knäböj! Alltså, knäböj är en toppenövning - så bli inte rädda nu - men jag gjorde för tungt, för mycket, för ofta och utan stretch efter passet eller någon annan typ av träning (löpning/cykling) under hela vinterhalvåret. Det tog ut sin rätt helt enkelt! Det var som jag sa till läkaren: trots att man är utbildad så blir man alldeles blind för sin egen träning!
 
 
Nu får jag sprina/cykla och får komma igång med rehabträning. Fy så skönt att komma framåt istället för att bara vila! Än är ju denna fnurra på tråden långt ifrån förbi, men jag får i alla fall veta vad felet är och hur jag ska kunna åtgärda det! Det känns även skönt att veta med sig att det kommer att bli bra och inte något jag kommer att få leva med! Underbart besked, om ni frågar mig!!
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0