You long to hear my voice. But I'm long gone

Det blev en händelserik helg dethär! 
 
Först ut var en golfrunda på fredagseftermiddagen. Vi hade tur med vädret, så det blev en riktigt härlig stund. Dock har ju jag svårt att acceptera att jag inte är proffs på saker och ting från första försöket, så jag tyckte det var lite halvtjurigt tills jag fick till snitsen och spelade mig om Figge. Det var väl tur det, annars hade jag väl muttrat resterande delen utav dagen. Stötte på årets första orm gjorde vi också! Jag hade gått och tjatat om att jag hoppades på ormar hela rundan, och när det väl kom en flög jag högt i luften och skrek som en tjej - trots att jag egentligen inte alls är rädd! Till mitt försvar så smög den bakom fötterna på mig, så det var nog överraskningsmomentet som gjorde sitt ;)
 
Efter grillning ute hos svärföräldrarna blev det bio! Ironman 3 såg vi, och det var som väntat superbra! Jag som har svårt för actionfilmer i vanliga fall har fastnat för marvels filmer, så den vägrade jag att missa! Dock lyckades jag ju i vanlig ordning somna till i biostolen.
 
Lördagen spenderades från tidig morgon ute på Friskis Ingelsta, där vi möblerade om och uppgraderade gymmet. Tungt och slitigt, men jäkligt roligt! Det var jättemotiverande att se det nya gymmet utformas, och man känner sig lika nöjd varje gång man sätter foten därinne - för JA, jag har ju självklart hunnit med 3 pass sedan dess. 2 pass igår då jag var så peppad att jag inte kunde sitta hemma, och 1 pass på morgonen idag! 
 
Åter till lördagens bravader så var det ju premiärspelning för jockes band på eftermiddagen! Och åh så bra det gick! Nöjda och glada blev det sedan premiärfest på kvällen (som vanligt en nykter sådan för min del). När det andra gick vidare ut på krogen så fick jag promenadsällskap av rara Nicke hem, sedan slocknade jag som en stock! 
 
En del av gänget innan spelningen. Får ta och lägga in resterande bilder sen också!
 
 
Idag har dagen inte gått i alltför många knop. Efter gymmet har jag försökt att plugga lite, men har emellan det mest slöat. Dock har jag varit duktig och rensat avloppet till vårat handfat i badrummet, som det varit stopp i under en vecka. Tyckte väl att det kanske var på tiden att någon tog tag i de.. Nu ska jag baka proteinkladdkaka och bjuda granne-Sofie på fika! 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0