You're just as filthy as filth can be...

Igår startade dagen faktiskt i skolan, trots att jag egentligen är schemafri!
 
Hade inför detta planerat oerhört bra, då jag sent på kvällen kom på att jag var tvungen att kliva upp ur sängen klockan 6. Självklart lyckas man inte somna då i och med att man blivit så uppstressad, så det var zombie-Linda som hasade sig upp ur sängen och iväg mot campus på morgonkvisten! Dock överraskade jag mina klasskompisar med att komma i tid, vilket ju gjorde mig lite sådär vidrigt nöjd med mig själv hehe! Jag är ju som sagt känd för att alltid trilla in ca 5 min sent till varje föreläsning vi har...
 
Spenderade eftermiddagen tillsammans med Lill-Emelie, och passade då på att använda hennes kunskaper till att planera ett burbygge som komma skall härhemma. Jag och Magnus får nämligen hem två små bebisar ifrån Västerås om lite över en vecka, och vi ska snart sätta igång med att bygga deras hem. Men det krävs lite planering dock, för det är inte helt enkelt att få ihop så att det blir bra! Vad det är för filurer tror jag nog att jag ska hålla på tills de dyker upp, det känns roligast så! :)
 
Efter att Mange hade åkt iväg för att jobba natt igår slog jag på tvn och la mig i soffan för att varva ner lite efter gymmet. Råkade fastna framför efterlyst, då jag visste att Emelie låg hemma hos sig och tittade på det varpå vi skulle kunna diskutera lite vuxet sådär. Men vilket misstag det visade sig bli! Återigen fick jag bli påmind om varför jag aldrig läser/tittar på nyheter och dylikt! Man blir ju så jäkla arg och besviken på mänskligheten! Jag kan inte för en stund förstå vad som driver människor till att göra såna saker. Vilka hemska, äckliga kräk det finns i detta land. Jag blir mörkrädd och alldeles förtvivlad över att jag inte kan göra ett vettigt dugg åt det. Usch, jag börjar till och med må illa på nytt i skrivandets stund då jag blir så upprörd. Borde man inte kunna införa någon slags screening inom sjukvården för att fånga upp dessa typer INNAN de gör sånahär grejer? Jobba lite preventivt liksom. Jag vet ju att man möter många som man får höra både har de ena och andra vidriga tankarna, men ändå får de bara gå hem utan vidare åtgärd... Läskigt.
 
Jag ska fan sadla om och bli batman istället....

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0