The ugly side of me is strong

Tycker att det kanske kan vara på tiden att slänga in en uppdatering här då jag nog inte gjort detta på säkert två veckor. 
 
Anledningen är i vanlig ordning att dagarna rusat på i en vansinnig fart och jag knappt vistas hemma överhuvudtaget. Jag gillar det dock! Full fart och massor av roligheter dagarna i ända! Lite uppdatering om vad som hänt och skett på sistone ska vi nog hinna med nu dock:
 
  • Praktiken har vänt från att kännas som en mardröm till att fått mig att känna mig jäkligt trygg i mina bedömningar och lita på mina egna beslut. Har flugit i princip helt solo under de sista två veckorna och fått ta väldigt mycket eget ansvar - något som passat mig toppenbra! Lagom till jag kom tillbaka från KUAn hade tempot skruvats upp lite med och det har varit mycket att göra. Vid flera tillfällen har jag varit utan handledare och då fått ställts inför många dilemman på egen hand, men det har gått suveränt! Tänk att det kunde bli så bra till slut! Nu har jag bara tre dagar kvar att gå på praktiken nästa vecka, sen har jag min praktiska slutexamination! Efter det är jag legitimerad sjuksköterska nästa gång jag kliver i landstingskläderna! 
  • För att väga upp det positiva har vi haft världens jävla otur i bilbytet och har åkt på massa dumma kostnader som gör att jag nog aldrig vill ha med Toyota att göra igen när vi betalt färdigt på denna bilen. Usch så värdelösa de är - om jag får säga så rakt ut! De har både fulat och klantat sig, vilket har lett till att vi har fått skyhöga kostnader att betala nu innan jul. Tråkig timing! Ska dock ta kontakt med konsumentombudet här i stan för att se om allt gått rätt till, för det känns inte riktigt så...
  • Åter till det roliga så kan jag ha haft den roligaste kvällen på länge i lördags! Det var nämligen träff för oss tränare på gymmet på kvällen! Vi fick god mat, fotade oss till hemsidan, drack vin och lekte lekar! ...Och skrattade såklart i mängder! För oss som var kvar lite senare spårade det lite efter några minttuu-shots, och det blev bus i gymmet och skojbråk innan vi gick därifrån straxt efter 2 på natten. Fy vad många goda skratt jag fick den kvällen! Det är tur att man får äran att jobba med ett sånt härligt gäng!

 
yes... det är min fina rödvin&fanta-blandning på bordet ;) Alla skrek som galningar när jag blandade ihop den, men sen vetni när de fick se att det smakade tuttifrutti fick de allt ångra sig ;) 
 
  • I måndags var Emelie och hennes lilla Olivia här på förmiddagen och besökte oss när vi ändå var lediga båda två! supermysigt! Tror fortfarande att jag är den ungens favorit alltså (sorry Natta, hihi ♥)! Hon spricker alltid upp i ett gulligt leende när hon ser sin tant Linda :') 

  • Sen måste, måste, måååååste jag ju få skryta lite nu - faktiskt! Idag kom nämligen resultatet på våran slutexamination, och jag klarade den!!! Vilken lycka! Jag som var så inställd på att jag kuggat att jag redan hade både anmält mig och börjat plugga till omtentan! Jag blev så chockad och glad att jag satt och skrek som en tok i bilen när jag såg resultatet, och stackars Mange som stod och skrapade rutorna trodde jag hade klämt mig och grinade för det, samtidigt som jag satt därinne och försökte gestikulera ut min lycka mellan tårar och gapskrik!!! Nu har jag alltså lyckats med det jag var så bestämd att göra: nämligen klarat mig igenom hela utbildningen utan att kugga en enda tenta!!! Fyfan så stolt jag är över mig själv!!! Och nu är det inte mycket som står mellan mig och min legitimation! Lite mer än en månad kvar, sen har jag den i min hand!!!
Min familj har ju verkligen stöttat mig genom utbildningen, och fått mig att känna att jag verkligen åstadkommit något! Nu är min pappa absolut inte bra på att uttrycka känslor över sms (det är i alla fall bättre nu än när han skrev en punkt mellan varje ord...;P), men jag blir så glad över att äntligen göra familjen stolt! :D
 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0