Hands in the air, but I'll save the middle finger for you

Känner att det kan vara dags för en liten uppdatering här! Har ju tydligen bestämt mig för att leka miss upptagen igen, och har därför knappt haft min dator igång på sistone! 
 
Har haft fullt upp med både nytta och nöje på sistone. Bland annat har jag hunnit klämma in en riktigt rolig tjejkväll tillsammans med Sanna och Victoria, där vi firade att vi faktiskt kommer att vara arbetskamrater från och med januari. Har äntligen bestämt mig, och det blir alltså att arbeta på kirurgen efter examen. Fick hem papprena idag, så nu är det bara att skriva på så är det spikat! Riktigt spännande!
 
Okej, alltså.. Jag är faktiskt inte SÅ liten som damerna ville få det att se ut! Victoria ställde sig på tå den fulingen när vi skulle ta kort. Och så är hon ganska lång också.. Sådetså ;)
 


 
Har även haft (numera standard på söndagskvällar) skräckfilmskväll hemma hos Jejje, där jag lyckades välja en film som jag var den enda som klarade av att titta på i sin helhet! De andra satt halvt gömda bakom varsin kudde och smågrät lite! Antar att jag är härdad helt enkelt! 
 
Utöver det roliga så har jag faktiskt tagit mig i kragen och börjat plugga inför våran stora sluttenta som är om exakt tre veckor! Det är såklart med ganska mycket ångest man sätter sig ner och läser, då det är ganska mycket kunskap som ska uppfräshas på väldigt kort tid. Vi tenteras ju på allt vi gjort från termin 1-6, varpå det är en hel del korvstoppning av kunskap som måste hinna ta plats innan det är dags att skriva. Sen får man ju självklart lita på att man lärt sig det man ska under tiden man pluggat, men det är trots det läskigt och man vill inte göra annat än att läsa just nu!
 

Plockade fram min "lilla" kartong med alla anteckningar/kompendier/tentor från tidigare terminer!
Tur att man har fint sällskap när man kämpar!
 
Har även gått halvtid på praktiken nu, och är fortfarande lika uttråkad. Detdär med äldrevården är inte riktigt min femma har jag i alla fall fått konstatera! En lärdom rikare! Nästa vecka kommer jag bara spendera en dag där, då vi på måndagen har palliativ paneldebatt, tisdag-onsdag kommer jag befinna mig på IVA/operation och torsdag blir det akutsimulering tillsammans med läkarstudenter! Fullt upp alltså! Som vanligt ;)
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0