Myshelg!!!

Äntligen kom mina efterlängtade 4 lediga dagar - och jag har sett till att utnyttja dem till fullo!
 
Dock gick fredagen bort helt och hållet. På jobbet var det total kaos, och jag har nog aldrig haft så mycket att göra! Tacka gudarna för underbara kollegor! Mitt i stöket lyckades jag bli sjuk också. Jag kände hur det började svida i magen på förmiddagen. Efter en stund kom illamåendet, och när jag sedan för första gången på dagen hann springa på toa var det ingen tvekan om saken vad det var som var fel - ännu en urinvägsinfektion. Fördelen med att jobba på sjukhus och ha läkarkollegor fick jag dock känna på då, och jag kunde snabbt börja äta antibiotika. Dock sprang jag runt och svettades så det rann om mig pga febern, och mådde illa hela dagen. När jag väl kom hem efter en dryg timmes övertid kraschade jag i soffan en stund, och satt sedan och grät på toaletten i smärtor resten av kvällen! 
 
Resterande del av helgen blev dock mycket roligare! Redan på lördagen kände jag mig bättre och som utlovat så åkte jag och Mange till Nyköping för att hämta upp lilla Bella som skulle övernatta hos oss. vi bad Josse smyga med lite ridkläder till henne, för vi hade nämligen - utan av avslöja det för Bella - frågat Sandra om vi fick komma ut till stallet och mysa med hästarna på lördagen. Snäll som hon var så kom hon ut och hjälpte oss i ordning så en överlycklig Bella fick ta n ridtur i skogen på Jarina. Mycket uppskattad överraskning! Och inte helt tråkigt för mig och frugan heller, som njöt av att komma ut och andas lite lantluft! 
Stall-Bella :)
Borstar på snälla Jarina innan det är dags för ridtur!
Bellas första ridtur någonsin ute i skogen blev det! På ridskolan håller de sig än så länge på ridbanan!
 
Direkt från stallet åkte vi vidare till Media markt. Där såg vi duktiga Yohio sjunga, och fick sedan träffa honom för lite signering. Bella blev så blyg att hon inte vågade säga ett ord till honom, men efteråt var hon eld och lågor och kunde inte sluta prata om att hon träffat sin stora idol! Jag ska väl erkänna att jag inte var helt missnöjd heller, hehe... ;) 
 
Bella fick sitta på moster Magnus axlar så hon kunde se bra!
DUKTIGA unge!!! :)
 
Skapligt stolt tjej! Kan meddela att hon sov med skivomslagen i famnen! 
 
På kvällen blev det filmmys med MASSOR utav godis (tror vi köpte godis och hyrde film för säker 300 spänn)! Vi har ju köpt en gigantisk 3D-tv och Bella var så sugen på att få titta på film med glasögon, så vi hyrde Zambezia i 3D och det va ren upplevelse för damen. Dock åkte glasögonen av när läskiga ödlan kom i bild haha!
Fullproppad med godis var det här!
 
Söndagen bestod utav lite lek i lekparken och glass på halvar med Emma och Dennis först, sen var det utflykt i Sörmlandsskogarna som gällde. Dock blev inte resan som tänkt. Jag och Mange var uppspelta och alldeles övertygade om att vi skulle komma hem som nyblivna lyckliga hästägare! Väl på plats fick vi träffa kusen - en alldeles underbar nordsvensk-kille på 5 år som var så fin och rar så man inte ville göra annat än krama honom hela dagen. Sen kom dödsstöten - stackarn hade en så fruktansvärd hovspricka! Jag hade svårt att bedöma hur allvarlig den var själv, men förstod innerst inne vad det innebar. Fick dock hjälp av både Linda och Sandra att skicka bilden till deras båda hovslagare - som i princip meddelade mig samma sak: han skulle troligtvis aldrig bli bra ifrån detta. Vi fick med andra ord åka därifrån besvikna, utan häst och med skapligt trasiga själar. Fy tusan så tråkigt det är att se sådant!!! En så ung häst som skulle kunna ha så mycket fina år framför sig! Ville såklart köpa honom ändå bara för att försöka rädda honom, men blev avrådd från det utav alla andra. Nåväl, det är bara att försöka släppa det och gå vidare. Men jag har svårt att tro att jag i det närmsta kommer hitta en häst som jag faller så pladask för direkt. Men man ska aldrig säga aldrig! 
 
 

Destination desolation, tell me when you reach the brink of life

Jag har nog sagt det många gånger förr, men jäklar vad fort tiden springer iväg! 
 
Det känns som att jag nyss kom ut i arbetslivet och insåg hur jävla jobbigt det är att jobba heltid, och nu har jag snart jobbat i 4 månader och har två veckor kvar till mitt jobb-byte. Ett mycket efterlängtat sådant är det, speciellt efter förra veckan som bjöd på 8 dagars arbete på raken, stressiga dagar och en helvetisk jobbhelg där jag fick göra två mans arbete på egen hand! Dock kommer jag sakna de flesta av mina kollegor. Bättre sådana får man leta efter! Känne rmig dock trygg i att jag vet att jag dels får med mig underbara Victoria ner, samt att jag vet att det jobbar fantastiskt fina tjejer och killar därnere också! De tkommer nog att bli toppen dethär! Och absolut mycket bättre för mig vad gäller arbetstiderna! 
 
I övrigt har jag haft så mycket fina stunder på fritiden! Våren har dessutom hunnit krypa sig på och jag blir varm i hela själen utav det! Jag som är en värmemänniska är inte speciellt överlycklig under vinterhalvåret, men nu när sommaren närmar sig spritter det i kroppen på mig!
 
Det har varit full rulle sista månaden, och jag får helt enkelt försöka sammanfatta det hela med bilder en snabbis istället för att skriva en hel roman här! 
 
På väg till Nyköping för att fira lillebror!
Lycklig kille med sin present från oss! :)
Jag var mästerkock igen!
....Dock inte lika duktig på att parkera.... Tyckte nämligen att jag backade in rakt och väääldigt nära bilen bredvid. Duktigt!
Syster har varit med till gymmet 2 gånger på en vecka! Skitkul att göra något tillsammans bara hon och jag! Tog även en sväng på stan i tisdags och lunchade ihop :)
 
Jobb, jobb, jobb är det som har tagit upp mestadels av min tid.. såklart!
Dock var det inte speciellt tråkigt att jobba skärtorsdag/långfredag! Vi fick rejält med uppskattning av både patienter och kirurgkliniken, så vi hade rejäl fest på kvällen!
Fruktsallad med glass, mums! :)
Jag och frugan passade på att njuta av vårvärdret igår. Först spenderade jag själv några timmar på balkongen i bikini och gassade, sen när han vaknade efter nattjobbet åkte vi ock åt tillsammans och gick sedan en sväng med lyckliga Lester ute på gården. Han kommer verkligen trivas med att få gå ute när vi flyttat!
Idag var det firande av moster Eva som fyller 50 och min kusin Robin som blir 18 på tisdag! Äntligen fick man tillfälle att piffa till sig lite i alla fall!
Middag på Butlers! 
Moderskapet!
_Min o så trevliga lillkusin ;)
Och mitt lilla hjärtetroll Bella var också med såklart! Underbara unge! Nästa helg har jag lovat henne att hon ska få komma och sova över hos mig och Magnus, vilket gjorde henne överlycklig! Jag själv ser ju såklart fram emot det också! :)
 

Kat von D Lock it tattoo foundation

Igår fick jag hem ett mycket efterlängtat paket från USA!


Det innehöll två färgvarianter utav en foundation som jag länge suktat efter, men som aldrig verkar lanseras i Sverige. Därför gjorde jag slag i saken till slut och beställde hem två flaskor - en vinterton och em sommarton, och så får man blanda de båda för allt som kommer däremellan ;) Har hört så mycket bra om denna, så nu är jag riktigt nyfiken på att få testa, och hoppas att den håller måttet! Fortsättning följer... 

 
 
 
 
 

RSS 2.0