Destination desolation, tell me when you reach the brink of life

Jag har nog sagt det många gånger förr, men jäklar vad fort tiden springer iväg! 
 
Det känns som att jag nyss kom ut i arbetslivet och insåg hur jävla jobbigt det är att jobba heltid, och nu har jag snart jobbat i 4 månader och har två veckor kvar till mitt jobb-byte. Ett mycket efterlängtat sådant är det, speciellt efter förra veckan som bjöd på 8 dagars arbete på raken, stressiga dagar och en helvetisk jobbhelg där jag fick göra två mans arbete på egen hand! Dock kommer jag sakna de flesta av mina kollegor. Bättre sådana får man leta efter! Känne rmig dock trygg i att jag vet att jag dels får med mig underbara Victoria ner, samt att jag vet att det jobbar fantastiskt fina tjejer och killar därnere också! De tkommer nog att bli toppen dethär! Och absolut mycket bättre för mig vad gäller arbetstiderna! 
 
I övrigt har jag haft så mycket fina stunder på fritiden! Våren har dessutom hunnit krypa sig på och jag blir varm i hela själen utav det! Jag som är en värmemänniska är inte speciellt överlycklig under vinterhalvåret, men nu när sommaren närmar sig spritter det i kroppen på mig!
 
Det har varit full rulle sista månaden, och jag får helt enkelt försöka sammanfatta det hela med bilder en snabbis istället för att skriva en hel roman här! 
 
På väg till Nyköping för att fira lillebror!
Lycklig kille med sin present från oss! :)
Jag var mästerkock igen!
....Dock inte lika duktig på att parkera.... Tyckte nämligen att jag backade in rakt och väääldigt nära bilen bredvid. Duktigt!
Syster har varit med till gymmet 2 gånger på en vecka! Skitkul att göra något tillsammans bara hon och jag! Tog även en sväng på stan i tisdags och lunchade ihop :)
 
Jobb, jobb, jobb är det som har tagit upp mestadels av min tid.. såklart!
Dock var det inte speciellt tråkigt att jobba skärtorsdag/långfredag! Vi fick rejält med uppskattning av både patienter och kirurgkliniken, så vi hade rejäl fest på kvällen!
Fruktsallad med glass, mums! :)
Jag och frugan passade på att njuta av vårvärdret igår. Först spenderade jag själv några timmar på balkongen i bikini och gassade, sen när han vaknade efter nattjobbet åkte vi ock åt tillsammans och gick sedan en sväng med lyckliga Lester ute på gården. Han kommer verkligen trivas med att få gå ute när vi flyttat!
Idag var det firande av moster Eva som fyller 50 och min kusin Robin som blir 18 på tisdag! Äntligen fick man tillfälle att piffa till sig lite i alla fall!
Middag på Butlers! 
Moderskapet!
_Min o så trevliga lillkusin ;)
Och mitt lilla hjärtetroll Bella var också med såklart! Underbara unge! Nästa helg har jag lovat henne att hon ska få komma och sova över hos mig och Magnus, vilket gjorde henne överlycklig! Jag själv ser ju såklart fram emot det också! :)
 

Här kan du lämna dina avtryck!
Postat av: Felle (lillkusin)

hah var du tvungen att lägga upp den ;) haha <3

Svar: Ja ;) den speglar ju din personlighet så bra hahaha
Linda Björkström

2014-05-14 @ 13:30:18

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0