Myshelg!!!

Äntligen kom mina efterlängtade 4 lediga dagar - och jag har sett till att utnyttja dem till fullo!
 
Dock gick fredagen bort helt och hållet. På jobbet var det total kaos, och jag har nog aldrig haft så mycket att göra! Tacka gudarna för underbara kollegor! Mitt i stöket lyckades jag bli sjuk också. Jag kände hur det började svida i magen på förmiddagen. Efter en stund kom illamåendet, och när jag sedan för första gången på dagen hann springa på toa var det ingen tvekan om saken vad det var som var fel - ännu en urinvägsinfektion. Fördelen med att jobba på sjukhus och ha läkarkollegor fick jag dock känna på då, och jag kunde snabbt börja äta antibiotika. Dock sprang jag runt och svettades så det rann om mig pga febern, och mådde illa hela dagen. När jag väl kom hem efter en dryg timmes övertid kraschade jag i soffan en stund, och satt sedan och grät på toaletten i smärtor resten av kvällen! 
 
Resterande del av helgen blev dock mycket roligare! Redan på lördagen kände jag mig bättre och som utlovat så åkte jag och Mange till Nyköping för att hämta upp lilla Bella som skulle övernatta hos oss. vi bad Josse smyga med lite ridkläder till henne, för vi hade nämligen - utan av avslöja det för Bella - frågat Sandra om vi fick komma ut till stallet och mysa med hästarna på lördagen. Snäll som hon var så kom hon ut och hjälpte oss i ordning så en överlycklig Bella fick ta n ridtur i skogen på Jarina. Mycket uppskattad överraskning! Och inte helt tråkigt för mig och frugan heller, som njöt av att komma ut och andas lite lantluft! 
Stall-Bella :)
Borstar på snälla Jarina innan det är dags för ridtur!
Bellas första ridtur någonsin ute i skogen blev det! På ridskolan håller de sig än så länge på ridbanan!
 
Direkt från stallet åkte vi vidare till Media markt. Där såg vi duktiga Yohio sjunga, och fick sedan träffa honom för lite signering. Bella blev så blyg att hon inte vågade säga ett ord till honom, men efteråt var hon eld och lågor och kunde inte sluta prata om att hon träffat sin stora idol! Jag ska väl erkänna att jag inte var helt missnöjd heller, hehe... ;) 
 
Bella fick sitta på moster Magnus axlar så hon kunde se bra!
DUKTIGA unge!!! :)
 
Skapligt stolt tjej! Kan meddela att hon sov med skivomslagen i famnen! 
 
På kvällen blev det filmmys med MASSOR utav godis (tror vi köpte godis och hyrde film för säker 300 spänn)! Vi har ju köpt en gigantisk 3D-tv och Bella var så sugen på att få titta på film med glasögon, så vi hyrde Zambezia i 3D och det va ren upplevelse för damen. Dock åkte glasögonen av när läskiga ödlan kom i bild haha!
Fullproppad med godis var det här!
 
Söndagen bestod utav lite lek i lekparken och glass på halvar med Emma och Dennis först, sen var det utflykt i Sörmlandsskogarna som gällde. Dock blev inte resan som tänkt. Jag och Mange var uppspelta och alldeles övertygade om att vi skulle komma hem som nyblivna lyckliga hästägare! Väl på plats fick vi träffa kusen - en alldeles underbar nordsvensk-kille på 5 år som var så fin och rar så man inte ville göra annat än krama honom hela dagen. Sen kom dödsstöten - stackarn hade en så fruktansvärd hovspricka! Jag hade svårt att bedöma hur allvarlig den var själv, men förstod innerst inne vad det innebar. Fick dock hjälp av både Linda och Sandra att skicka bilden till deras båda hovslagare - som i princip meddelade mig samma sak: han skulle troligtvis aldrig bli bra ifrån detta. Vi fick med andra ord åka därifrån besvikna, utan häst och med skapligt trasiga själar. Fy tusan så tråkigt det är att se sådant!!! En så ung häst som skulle kunna ha så mycket fina år framför sig! Ville såklart köpa honom ändå bara för att försöka rädda honom, men blev avrådd från det utav alla andra. Nåväl, det är bara att försöka släppa det och gå vidare. Men jag har svårt att tro att jag i det närmsta kommer hitta en häst som jag faller så pladask för direkt. Men man ska aldrig säga aldrig! 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!
Postat av: Camilla

Hej igen! Härlig blogg du har:) Hur lång tid drogs du med uretriten innan den gick över? Är du idag helt symptomfri eller har du skov? Mkt tacksam för svar:) Med vänlig hälsning, Camilla

Svar: Oj nu ska vi s eom jag minns. Tror det kan ha varit i sitt värsta tillstånd under ca 6-8 månader. Då mådde jag riktigt piss. Kunde inte ens sova om nätterna för jag kände mig så svidande pissnödig hela tiden. Sen blev det successivt bättre. Ibland kan jag tycka att jag känner av det nu med, specielt efter jag haft UVI, men nu är det ju mycket mer hanterbart. När det var som sämst kändes det hopplst och man förstod inte alls hur man skulle kunna leva på detdär viset, men jag lovar att det blir bättre :) Mvh Linda
Linda Björkström

2014-05-07 @ 13:48:19

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0