I could learn to pity fools as I'm the worst of all

Jag kan inte förstå att det är över en månad sen jag satte mig och skrev något här...
 
Förut var bloggen mitt bollplank, där jag verkligen fick nytta av att skriva ur mig alla tankar och känslor jag annars gick och höll inne på. Nuförtiden måste jag erkänna att jag inte riktigt har det behovet längre. Kanske är det för att jag sällan har tid att spåna alltför mycket och övertänka saker numera. Eller så har jag helt enkelt blivit lite lugnare och tryggare i mig själv - så som jag faktiskt känner mig. 
 
Mycket har hänt sedan jag senast kikade in här. Jag har för det första tagit examen, vilket var en sån sjukt fantastisk känsla! Ceremonin blev jättebra och jag hade även en supertrevlig examensmiddag tillsammans med släkten samt fina vänner på kvällen! Nu är jag alltså legitimerad sjuksköterska, och har i dagarna även fått hem mitt examensbevis! En tre år lång resa är över, och jag är så sjukt nöjd med att jag tagit mig igenom den!
 
Fina tjejerna ♥
 
 
 
 
 
 
 
En underbar kväll, med fint sällskap och fina presenter ♥
 
Började jobba gjorde jag bara tre dagar senare, och snart är jag färdig med min intro! Första veckan kändes det riktigt konstigt att inte bli kontrollerad i allt man gjorde, vilket man är van vid som student, och jag vågade knapp gå in och hänga ett dropp utan att min intro-ssk var med och kollade så jag tagit rätt vätska! Nu känner jag mig dock varmare i kläderna, och har senaste dagarna skött vårdlaget själv medan hon kunnat sitta och surfa hästbloggar istället ;) Känner mig så långt ifrån full-lärd som jag kan dock, och är livrädd för att bli puttad ur boet och jobba helt på egen hand när intron är slut - men det ser jag som en spännande och lärorik period som komma skall! 
 
Trött som tusan har jag varit, och något avskärmad från omvärlden. Det är en ganska stor omställning att gå från att studera och kunna styra sina tider lite i de flesta fall - till att ha fasta arbetstider som dessutom gör att man är borta från allt som heter fritid i lite över ett dygn åt gången. Jag har haft svårt att ställa om och vänja mig, och har vägrat släppa på träningsrutinerna, vilket har lett till att jag i princip enbart har ätit tränat, jobbat och (i bästa fall) sovit sen jag började jobba. Jag har inte hunnit vänja mig ännu, vilket stundtals gör mig frustrerad och väldigt trött, men jag har ju underbara människor omkring mig - både på jobbet och privat - som gör att man orkar ändå! :)
 
Lite annat har jag ju hunnit med också! Bland detta har vi tusen filmkvällar, en skitrolig utekväll där vi firade min älskade lilla Emelie som fyllde år, samt ett mysigt besök i Nyköping är lite utav det! Bra stunder som jag verkligen sett till att ta vara på under stressen!
 
Mina nsygga damer ♥
Yes.. Jag drack hallonvin OCH JA, jag har varit på och färgat mitt hår igen fast jag inte skulle ;)
Soffmys i Nyköping
Kände att jag behövde köra ett såntdär snyggt duckface
Mata ankor!
 
Idag är jag lägligt nog sjuk! Vilket väl kanske ligger till grund för att jag kände att jag hade tid att sitta här! Har mått risigt som tusan sen i fredags, men tvingade mig iväg till både jobb och gymm i måndags samt igår. Igårkväll började jag dock må sämre och idag fick jag helt enkelt inse att det var dags att låta kroppen vila! Därför ska jag nog slänga mig i soffan och slöa så det står härliga till! 
 

RSS 2.0