Good times!

Här är det en trött dam som kikar in! 
 
Jobbade natt mellan gårdagen och idag, sov för dåligt därefter och har därmed varit lite av en vandrande zombie idag. Tycker dock att nattjobb är rätt skönt,  varpå jag troligtvis kommer att lägga en hel del sådana pass sen och då helt enkelt får ta och lära mig att låta mig själv sova efter passen istället för att tro att jag orkar vara människa efter några få timmars sömn! 
 
För att fortsätta på jobbspåret så var även nattens pass mitt sista på introperioden,  och imorgon står jag alltså på egna ben. Sjukt! Det har gått hur fort som helst, och det är så annorlunda mot avdelningsarbete att jag nästan hade önskat mig lite extra introduktion. Men jag tror aldrig man känner sig redo på ett såntdär ställe. Man vet aldrig vad man möter och man kommer ställas inför nya utmaningar oavsett hur länge man har jobbat. Det är ju liksom det som är tjusningen med det hela!  Roligt är det i alla fall, och jag är fortfarande sjukt nöjd med mitt val att byta arbetsplats. Dock fick jag från en av läkarna höra att de var så ledsna uppe på kirurgen för att jag hade slutat, då de tyckte det var synd för att jag var så duktig. Det värmde ju något otroligt att höra, och jag saknar ju verkligen gänget däruppe! Dock verkar personalen på akuten vara lika härliga, så jag är väldigt nöjd som det är! 
 
Något annat glädjande är att det äntligen har blivit dags för hästköp!!! Jag är så himla glad! Åkte ut till Kolmården och provred en dam vid namn Izza, och föll för henne direkt! Så på tisdag hämtar vi hem henne, och vi hade turen att få en lösdriftsplats vid ett alldeles underbart stall precis utanför stan! Jag antar att det var menat att bli just hon och just nu, för allting faller så himla bra på plats, och jag är så redo att få spendera fritiden i stalluften med min alldeles egna, vackra häst :')
 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0