Change up!

De sista veckorna har jag valt att ta tag i saker och ting som gör att jag inte känner mig helt hundra med min tillvaro!
 
Jag vägrar vara en sån som går runt och gnäller på hur jag har det, när det faktiskt finns en chans att göra någonting åt det. Därför fick jag ändan ur vagnen i förra veckan och tog tag i både det ena och det andra! För det första så tackade vi ja till en ny lägenhet. Har länge stört mig på att detta hus är så lyhört, och är inte alls intresserad av vad mina grannar gör om dagarna - och därför tog vi nu steget och skrev på nytt boende i ett litet mysigt och förhoppningsvis lugnt hus i kneippen. För det andra gick jag och skrev in mig på körskolan! Jag tycker det är så träligt att hela dagarna ska gå åt till att ta sig runt när inte Mange är hemma, så nu har jag hunnit med tre körlektioner och redan bokat in risk-kurserna! Nu känns kortet nära! Och när jag väl har kortet i hand är jag ett steg närmre att få jobba på ambulansen, och det är ju målet!
 
Sista stora förändringen som skett denna veckan kommer nog inte helt oväntad för den som läst om mitt missnöje med arbetstiderna och dylikt här. Insåg ganska snabbt efter att ha börjat att avdelningsarbete inte föll mig i smaken för fem öre, och jag har redan hunnit bli döless på att gå där och trampa samt inte få sova ordentligt mellan mina pass. Därför gjorde jag slag i saken och sökte nytt jobb, där jag från början ville arbeta. Det gick snabbt, jag fick komma på intervju bara några dagar senare, de tyckte det kändes toppenbra med mig och efter att de fått referenser från min nuvarande chef så blev det igår klart att jag från och med Maj månad har nytt jobb - på akuten! Där har jag ett varierande arbete, mycket mer arbetstider att välja mellan och där inräknat möjligheten att jobba natt! Jag tror att jag kommer stormtrivas! 
 
Känner mig jäkligt driftig just nu med andra ord! Men sån är jag - jag tycker inte det är någon mening med att vara missnöjd med sin tillvaro, det är alltid bäst att följa sitt hjärta och jaga sina drömmar och mål med alla medel tillåtna!

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0