I need a minute to get my head straight, just to hit it before it's too late

Dagarna rullar förbi alldeles för fort för min smak just nu, men som tur är så har jag hunnit stanna upp och njuta utav nuet vissa dagar i alla fall! 
 
Det måste jag nog säga är den största nackdelen med att jobba på sjukhusavdelning - tiderna! Man går så knasiga tider att en vecka kan flyta förbi i ett svep utan att man gjort annat än jobba. Jag vet ju att jag kommer att komma ifrån detta så fort jag vidareutbildat mig, men just nu tycker jag att det känns kämpigt då jag inte trivs med att få så lite utav fritid och sömn. Önskar så innerligt att det hade kunnat gå att styra sina tider bättre än i nuläget, men trots att vi lägger våra scheman själva så styr bemanningspersonalen om och man hamnar på dedär dumma kväll-morgonpassen som avkärmar en från allt runtomkrin i ett dygn i sträck, vare sig man vill eller inte. Stort minus! I övrigt så har jag ändå riktigt roligt på jobbet stundtals, i och med att personalen är underbar! Det gör ju så himla mycket! 
 
Har i alla fall hunnit få till riktiga guldstunder med både Mange, lilla Emelie och Jacob! Vad skulle jag göra utan er just nu? :) Jacob ställer upp i vått och torrt och kommer och möter mig vid jobbet för att hinna ge mig lite social tid innan jag måste paniksova för att jobba nästa pass, Emelie har jag fått till mysiga promenader samt melodifestivalmys med och Mange tog med mig ut på middag och bio i måndags efter att jag jobbat 5 dagars-helg från helvetet! Riktiga energihöjare! 
 
Igår var jag ledig, vilket inte kunde suttit bättre med tanke på att vädret var underbart! Gick en promenad med mina favoritflickor i solen. Käkade våfflor med dem och glassade sedan i solen på balkongen! Där blir det riktigt varmt och skönt under soliga dagar! Efter ett gymbesök blev det sedan god mat och film tillsammans med grabbarna. Perfekt ledig dag! Nu känns det ändå som att jag fått ladda krafterna lite inför resterande arbetspass denna vecka!
 
Myspromenad med Emelie och lilla Olivia ♥
Gansterkiddo!
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0