Höst = filmtajm

Nu har hösten tågat in på riktigt och det faller sig nästan naturligt att varje kväll landa i soffan framför tvn,  med brasan samt doftljus tända och en spinnande katt i sitt knä. Det får denna, annars mest värdelösa årstid, att bli till något mysigt att längta efter. 
 
Sista veckprna har det blivit mycket film och serier för. En del sevärda, andra mediokra. Man kan ju inte ha tur varje gång! 
 
Blad de jag absolut kan rekommendera finns dessa:
 
En spinoff/prequel till en av mina favoritskräckisar på senare år - The Conjuring. Riktigt jäkla bra film. Har även under dagen suttit och läst/tittat på bilder från den riktiga Annabell-historian ( som inte är fullt lika extrem, men läskig ändå), vilket gör mig lite extra rädd i efterhand.
 

En riktig feelgood-film! Skrattade så jag grinade emellanåt! Även fast den var rätt förutsägbar egentligen så var den riktigt bra!

Jag som sällan är mycket för actionfilmer blev alldeles såld när jag såg dracula. Jäklar vilken bra film! 
 
I övrigt har jag sett några filmer som inte direkt var mycket att hänga i granen; bland dessa finns Maze runner och lets be cops. I övrigt har det mestadels blivit serier.
 
Favoritserien The walking dead har ju börjat igen, och är lika spännande som alltid! Har ni inte börjat titta på den är det dags att ni gör det, pronto!
 
 
 
Ny serie från damen som skapat Greys anatomy (som jag fortfarande följer slaviskt). Den handlar om ett gäng juridikstudenter som har blivit inblandade i ett mord. Börjar riktigt lovande!
 
  

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0