Själaro

Äntligen är man på plats och hemmastadd ute i kolmårdsskogarna! Och det måste ha varit det bästa beslutet någonsin, för gud så härligt dethär är! Jag älskar att ha naturen runt hörnet  (bokstavligt talat faktiskt, då huset är omgivet av skog) och lugnet som det innebär. Jag älskar att vakna på morgonen, utan att bli väckt av stökiga grannar, och kunna avnjuta min frukost med hästarna som busar på ängen som min utsikt. 
 
Själva flytten hade inte kunnat komma mer lägligt. Dagen innan flyttlasset gick hade grannen under sådan öronbedövande brakfest fram till 4-5 på morgonen att det var omöjligt att få lugn och ro, vilket fick själva flyttstöket att kännas mindre jobbigt med tanke på hur gärna man ville komma därifrån. Självklart hämnades jag genom att vakna tidigt och dammsuga och flytta runt i vardagsrummet så högljutt jag bara kunde, så den skitungen fick inte sin skönhetssömn han heller ;)
 
Väl inflyttad drog även arbetet igång igen efter 2 veckors välbehövd semester. Dock hade jag saknat både arbete och kollegor mycket under den tiden, så det var riktigt kul att få komma tillbaka igen. Har mer semesterveckor att se fram emot i vinter om energin tryter, men just nu gör det mig ingenting alls att jobba då jag trivs så förbaskat bra! Akuten är verkligen en givande arbetsplats, och nu är jag ju för övrigt fast där en lång tid framöver då jag skrev på fast anställning där innan jag gick på semestern - så jäkla roligt!
 
Min  och Emelies födelsedag firades med ett riktigt storkalas som blev riktigt jäkla kul! MAssor utav folk, dans hela natten lång på krogen och sedan en liten efterfest på det! Längesedan jag uppskattade ett kalas så mycket! Och så många fina presenter jag fick! Tack alla som gjorde den kvällen toppen ♥
 
 
 

... och så blev det inte alls något sorgligt avsked ifrån vackra Izza ♥ Istället hittade vi en jättebra lösning som gör att jag får fortsätta njuta av denna underbara varelse! Och det gör jag - i fulla drag! Mysiga skogsturer tillsammans med bästa Emma är numera lite av ett standardinslag i vardagen, mycket välkommet!


Min utsikt när jag kliver utanför dörren! Helt ofattbart att bo såhär! 

En till som är lika kär i jacuzzin som jag ;)


Ett annat mysigt inslag - öppna spisen. Har nog aldig varit en tända-ljus-människa förrän nu (är ju lite rädd för eld), men nu förhöjer det myskänslan så dant så det är nästan obligatoriskt ;)


Och så har vi min nya lilla kärlek - Angus! Åh så förälskad jag är i denna lilla ponny! Skulle kunna sitta och pussa på honom hela dagarna om det är så, men då blir Izza sotis ;)


Det bästa som finns efter en lång jobbdag när man är trött i kroppen!


Äntligen har jag kunnat köpa mig ett piano också! Har velat ha ett hur länge som helst, men inte velat störa grannarna med mitt plinkande. Här stör jag ingen och kan både plinka och skråla bäst jag vill! 


En av våra grannar ;) Han håller till i krokarna hela tiden och vaktar sina kvinnor. Så jäkla häftigt! Jag och Emma har döpt honom till Rune lite fint, så nu hoppas vi att han inte faller offer för bockjakten!

 

En annan fördel är ju att katterna numera får gå ute. Här är de på premiärtur i skogen bakom huset. Överlyckliga! Dock fick Mange lite panik när Sasuke var på upptäcktsfärd hela natten, varpå katterna inte har fått vara ute de senaste två dagarna för att han är för rädd för att de ska springa bort. Imorgon tycker jag dock att de kan få komma ut igen ;)
 

En av många myskvällar här i stugan. Kan ju tillägga att fröken slapp sova i soffan med en katt på sig utan fick krypa ner i sängen på natten ;)
 

Från idag när jag och Emma var ute på ännu en runda med kusarna! Idag blev det dock en spännande tvist på det hela! Mitt under turen gick Izzas hackamore (nosgrimman) upp och hela tränset föll ner på halsen. Hon blev skitlycklig och struttade vidare, så jag fick ropa på Emma som fick håva in oss så jag kunde hoppa av och laga det provisoriskt. Vilken chock! Tur att Izz hade en snälldag!

Lite storleksskillnad ;) Angus tycker dock att det är jätteroligt att få följa med ut, så han travar glatt på hela vägen och blir alldeles slut!
 
Avslutningsvis måste jag ju få tillägga hur otroligt nöjd jag känner mig just nu. JAg trivs med både boende och jobb, jag har hittat en bra balans på fritiden och jag känne rmig så otroligt harmonisk för tillfället! Nu vill jag bara få färdigt allt med dendär pajasen till hyresvärd som vi haft i gamla lägenheten, sen är jag på små rosa moln - för då saknas verkligen ingeting!
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0