Semester

Då var det dags att återgå till vardagen igen efter 4 semesterveckor.
 
Ska man vara sådan så har jag ju egentligen varit "ledig" i 6 veckor med tanke på att jag låg sjuk innan, men det var ju varken avkopplande eller behagligt! Första två veckorna på semestern såg ungefär likadana ut, men jag orkade i alla fall vara på benen då och hitta på lite lugnare aktiviteter.
 
Vi har inrett gäststugan lite smått! 
...samt gjort lite sommarfint på verandan
 
Ett av besöken ute hos Jespers familj, där vi kikade på Jespers gamla barnprylar
Nettans Dennis fyllde år och bjöd in till kalas. Fröken själv var uppe och klättrade på taket i långklänning och finsmink!
Isac har fyllt år och haft spidermankalas! Här var vi ute en sväng och plockade smultron i grannens buske!
En helt ointressant mupp-selfie (i min fina keps jag fick av Jesper!)
 
De sista två veckorna har jag dock mått bra och kunnat göra det jag känt för. Även Jesper har haft semester, men hade oturen att även han bli sjuk under första veckan. Vi har med andra ord för det mesta tagit det lugnt ändå, men firade exempelvis midsommar i ett lite lugnare format härhemma i skogen. Riktigt trevligt! 

Tror aldrig jag haft så många bilar på min lilla uppfart tidigare!
Det gick inte så bra för herrarna med grilltälet....
 
Till slut var det dock uppe, lagom till regnet.
Grillmästarna!
Lilla Alice
Ett glatt gäng som väntar på mat!
Det blev en tidig kväll för de flesta pga barn och hundar. Jesper, jag och Danne stannade dock uppe och spelade spel inpå småtimmarna!
 
Veckan som varit innehöll en roadtrip till öland för vår del. Jag har inte varit där sedan jag var liten, så det blev spännande för mig att komma dit. Det var lite tidigt på sommaren då det blåste rätt kallt därnere men jag tycker vi fick till ett par riktigt mysiga semesterdagar trots allt. Det som till slut skrämde hem oss (mest mig) var att det kryllade utav fästingar! Jag har vant mig vid att stöta på dessa vidriga varelser lite då och då hemma i skogen, men därnere hade jag minst en fästing på mig nästan varje gång jag kom innanför dörren på sommarstugan. När jag till slut fick plocka bort en mellan skinkorna inne på toaletten under ett restaurangbesök och kände mig halvt våldtagen gick jag smått förkrossad ut till Jesper och sa att jag nog ville åka hemåt. 
 
Vi besökte en kamelranch där de födde upp kameler samt även hade andra små lantdjur. Självklart var det en salig dam som fick lite utlopp för sitt petapåalltsomlever-behov!
 
 
Vi var hemma lagom till helgen och har tagit det ganska lugnt, förutom två träningspass och lite storhandling! Imorgon drar jobbet igång igen för både mig och Jesper. Jag inleder med en nattvecka på 4 pass, vilket säkerligen kommer kännas ganska tungt då jag dels blivit bortskämd med att spendera dygnets alla timmar med Jesper och även har lyckats ställa om dygnet och faktiskt är vaken skapligt om dagarna nuförtiden. Men trots detta ska det bli kul att komma tillbaka och jobba samt träffa arbetskamraterna igen! 
 

Utefrukosthäng!
Söndagsvåffellunch!
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0