Bad luck-Linda

Både ljusa och mindre upplyftande stunder har kantat det senaste dygnet.
 
Har tränat smärtfritt, lyckats göra klart och lägga åt sidan massor av pappersgöra som hängt över mig ett tag och även jobbat ett nattpass på en förvånansvärt lugn akutmottagning. Skönt med lite återhämtningspass såhär innan julrushen. På småtimmarna var det faktiskt tomt hus ett tag, varpå vi hann sitta och pärla ihop lite fina armband som säljs till förmån för barncancerfonden. Det är min kollega Lindas dotter som dragit igång projektet, och det känns fint att få hjälpa till när man kan. En liten ansträngning för en god sak! 
 
Ett armband kostar 100:- och pengarna går oavkortat till barncancerfonden. Perfekt julklapp! Finns att köpa via facebookgruppen "bu cancer".
 
Medan jag var på jobbet och gjorde goda gärningar så hade någon annan onda planer för min ekomoni! En snäll själ hade under natten backat in i min bil och gjort ett hål med (vad som ser ut som) sin dragkrok i stötfångaren bak på min bil. Detta utan att lämna varken meddelande eller ringa mig! Så otroligt dåligt gjort. Det var inte ens trångt på parkeringen varken när jag kom eller åkte (och säkerligen inte under natten heller), varpå det kändes orimligt att hitta sin bil i detta skick. Kan meddela att jag blev så arg så jag grinade. Jag som samma dag hade tid på verkstaden för att lamporna strulat på bilen. Nog för att lampstrulet gick på nybilsgarantin, men detta får jag bekosta helt själv, och det lär inte bli en billig historia... God jul Linda önskar okänd bajsskalle!
 
Ett snyggt Harry Potter-ärr i min fina (om än jävligt smutsiga) ögonsten hade någon nitat dit.. Onda människa som inte kan stå för sitt klanteri
 
Nåväl, händelsen är i alla fall polisanmäld och jag hyser väl å andra sidan inget större hopp om att de gör några större ansträngningr för att lösa den biten, så jag hoppas på en snabb verkstadstid så att man får lägga händelsen bakom sig. Jag tycker det får vara nog på otursfronten för vår del just nu. Jag har väl förvisso alltid varit lite av en olycksfågel, men nu börjar jag ledsna lite och tycker att jag borde ha tömt den sidan på karma-kontot! Dags att få lite medvind framöver

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0