Weekend ♥

Nu börjar vi närma oss slutet av en efterlängtad ledig helg på hemmaplan! 
 
För en gångs skull har jag faktiskt lyckats känna mig lite ledig och avslappnad, vilket jag brukar vara riktigt dålig på annars - planeringsfreak som jag är. I fredags åkte vi på myskväll i Svärtinge hos svärfamiljen. God mat och Idol stod på schemat. Dock borde jag lära mig att man sällan kan följa det programmet utan att bli irriterad. Dendär Charlie förstår jag inte riktigt hur han kan få komma så långt. Men det är väl ingen idé att fundera vidare på, han är ju i final hur bitter jag än väljer att vara över det. Själva finalen missar jag ju dock då jag jobbar, men det kanske är lika bra det!
 
Igår gjorde vi inte mycket vettigt. Halva dagen spenderades i soffan framför ett gäng bra fotbollsmatcher, varvat med pyssel med djuren samt julskinkegriljerande. En riktigt välbehövlig slappardag - utan att jag blev rastlös framåt kvällen. Dock var jag så himla trött efter veckans jobb att jag slocknade i soffan under tiden vi valde film, så det blev inte mycket av den varan! 
 
 
 
Idag har jag gjort något som gör mig alldeles glad i själen - jag har RIDIT! Efter att ha varit relativt smärtfri i några dagar bestämde jag mig för att testa, vilket gick rätt så bra. Dock höll vi oss till skritt och tölt, men det kändes helt okej i kroppen. Tá var en riktig ängel och påminde mig om varför jag älskar just denna häst så otroligt mycket. Hon är inte en lätt häst, det kan de flesta vänner som suttit på henne intyga, och går inte att bara sätta sig och åka runt på - för då går det undan. Idag gick hon som en klocka och var så lyhörd så jag blev tårögd! Tror att även hon hade saknat våra ridpass, det brukar märkas ganska tydligt på henne när hon fått stå i några dagar. Vi avslutade passet med att plocka bort tyglarna och rida enbart med skänklar och vikthjälper, och även detta gick som smort! Det känns så skönt att kunna vara uppe i sadeln igen!
 
 
 
Efter detta har vi hunnit få besök av svärfar och småsystrarna, som kom över på fika och sysselsatte fjäderbebisarna en stund då de nyfiket ville kolla in besökarna. Sleppo skämde dock ut mig genom att bita svärfar i fingrarna, så jag får nog sluta mata henne ur näven ett tag framöver... Lite träning och plankstek har sedan fått avrunda dagen, och jag tror tyvärr det blir en relativt tidig kväll för damen idag igen då jag är vansinnigt trött! Vill dock tvinga mig uppe så länge det bara är möjligt, för imorgon åker Jesper igen så varje minut med honom är värdefull! 
 
Besök på altanen är inte helt ovanligt nuförtiden. Här är våran lille tupp på upptäcktsfärd
Alla samlade vid verandatrappen och äter böd - självklart även kanin och katter! Sleppo var mer intresserad av kameran dock!
Snygg-Sleppo med tjusiga frillan! Vet inte vad det är för en lustig blandning av raser som skapat denna Donald Trump-frisyr på damen
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0