I just followed your scent, you can just follow my smile

Trots diverse åkommor och uppbokat med jobb så lyckades jag få till några fina stunder under helgen! 
 
Fredagen bjöd inte på mycket annat än arbete men på lördagen hann jag med både besök utav mamma & syster med knoddarna, babyshower för Sara och melodifestival-/filmkväll tillsammans med Nettan och Jesper. 
 
Jag hade faktiskt varit duktig och bakat mockarutor (med lite övervakande av mamma) inför babyshowern och Jespers födelsedagsfirande förra veckan


Marie pysslar lite innan det var dags att överraska Sara
 
Och så kom den fina blivande mamman :) Och hon blev faktiskt riktigt överraskad, men vägrade gråta inför oss!
 
Jag kan ju som vanligt aldrig ge normala presenter. Det måste ju ligga lite pyssel bakom! Dessa bodys designade jag i photoshop åt mig och Emelie samt fick hjälp av Danne att trycka upp, så att bebis fick lite speciella kläder. Extra fina, om ni frågar oss!
 

Det kommer att bli en välklädd liten dam!
Melodifestivalen var väl som väntat lite av en skämsfest även i år! Tror vi höll på att kräkas högt flera gånger på valet av programledare. Jag är inget fan av varken Gina eller Petra. Den förstnämnda är tråkig och stel och den andra damen försöker lite för hårt med att vara rolig. Men det är ju tradition att titta och bli irriterad, så man måste ju titta ändå! Tur att Jonas Gardell kom in och räddade showen! 
 
I Söndags fanns det int emycket energi att spela med. Efter helgens magsjukeliknande åkomma så var jag så otroligt hängig att jag sov/vilade mig igenom hela dagen innan det var dags att åka och jobba. Var osäker på om jag skulle orka iväg, men bestämde mig för att bita ihop och i alla fall försöka och se om det gick vägen. Självklart var det sedvanligt kaos på Söndagseftermiddagen. Det slår aldrig fel, hela stan vill besöka akuten på söndagar/måndagar - oftast med alla möjliga icke-akuta åkommor. Jag önskar verkligen att allmänheten snart får upp ögonen för vad en akutmottagning är till för. Just nu blir vi använda som en vårdcentral för att folk inte får tider så snart de vill och tror att de ska få hjälp fortare hos oss. Jättetråkigt, med tanke på att de blir de riktigt akut sjuka som blir lidande med för långa väntetider för att annat tar upp våra resurser - och inte minst våran energi då det klagas och gnälls över väntetider för att man inte kan förstå att icke akuta åkommor måste prioriteras lägre i förmån för de som verkligen behöver hjälp på direkten. Om ni bara visste hur många som söker för småblessyrer som på fullaste allvar tycker att de ska få vård före solk som kanske inte klarar sig om de inte får vård direkt. Jag älskar verkligen mitt jobb - det är det roligaste som finns, men kvällar som söndagen önskar man attfolk kunde ha lite mer förståelse och gå till sin vårdcentral istället för att belasta akuten. Som tur var för min del så hade jag världens bästa team inpå natten, och kunde därför jobba i min takt och orka hela passet!

Min sympatisjuka lilla kisse, som legat och kramats med mig när jag varit utslagen i soffan. Det tar på kroppen att jobba när man inte mår bra!

 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0