I’m trying to find my peace of mind, behind these two white highway lines

Veckan som gick blev en riktig lågenergivecka för damen.
 
Jag har jobbat mina första fullängdspass (8h) och la smart nog in 3 pass på raken i början på veckan vilket lämnade mig totaldäckad i flera dagar efteråt. Detta avlöstes av en rejäl förkylning som drabbat både mig och Jesper. Soffhäng stod dock inte på schemat för fröken 100%. Istället har jag hunnit med att springa på stan med Emelie, tatuera mig, fira lilla Emelie, rida och underhålla Bella under helgen. 
 
 
Linda i jobb-mode! Eller ja, det är väl sällan man sitter såhär avslappnad på mitt jobb ;) Speciellt inte denna veckan när allt möjligt sjukt hänt i denna stad!
Lite "sallads"-lunch innan tatueringstid! Jag gjorde en köttsallad såklart!
 
Vi skulle ha haft en mysig parbiodejt i fredags tillsammans med Emelie och Morgan, men den blev inte av då filmen som vi planerat att se (the boy) inte visas här i stan trots utsatt premiärdatum! Skräckisnörden i mig bubblade av ilska över detta, men vi får väl krypa ihop här i soffan när den släpps och titta då istället. Inte riktigt samma känsla dock. Jesper var redan då ganska hängig av sin förkylning och valde att ligga hemma, och istället för att våldsgästa Emelie som också mådde dåligt fick jag följa med Fyrberg och Johanna på födelsedagsmiddag på Meze. Gott och trevligt! Dock blev det en ganska tidig kväll för min del då jag blev alldeles däckad efter maten.
 
På lördagen var det bara att ge sig upp tidigt för att åka in till stan och ställa upp som sällskap till storesyster som var på barnkalas på helvetet på jorden - Busfabriken. Finns nog inget ställe jag avskyr mer. Hundratals gapande ungar och snorbaciller överallt. Där satt jag och led i en stol och panikdrack kaffe medan barnen lekte, sen stal jag med mig Bella hem över dygnet. Jag hade nämligen bokat biljetter till snövit-musikalen i hemlighet, då lilla fröken älskar Yohio som spelar prinsen. Eftermiddagen spenderades alltså i De Geer-hallen med en superglad liten tjej. Musikalen var riktigt bra, och jag fick som vanligt mersmak samtidigt som jag återigen började sakna att själv stå på scenen.
 

Ja, tro inte att Busfabriken var helt på eget val och av enbart välvilja. Här är mutan ;) Jag älskar min systers jobb!

 
Bella pysslar i soffan efter musikalen. Självklart med Dante vid sin sida. Han är så förtjust i henne!
Syns kanske inte på bilden under dock...

Plankstek blev lördagsmiddagen!


Igår blev det ett stallbesök på 3 timmar, och efter det mådde jag så dåligt att jag låg i soffan resten utav dagen. Efter att Bella åkte blev det maraton med The Shannara chronicles och Shingeki no kyojin ända inpå småtimmarna. Idag lär väl inte dagen direkt gå i något högre tempo. Jag vill hålla mig så inaktiv som jag bara kan så jag orkar baka med mamma och inte minst jobba imorgon kväll. En promenad med frisk luft har Jesper lovat mig dock, så den ska jag se till så den blir av! 


Bella har gett Idunn ett nytt grimskaft. Självklart är det rosa, glittrigt och fluffigt. Det får moster stolt använda när hon ska plocka in lillbebisen hädanefter.... haha


Småglinen busar medans jag får slita och mocka skit!


Bella fick leta ägg i hönsgården när vi var klara med hästarna. Till sin stora lycka hittade hon ett som hon döpte till Kexchoklad! Jag tyckte vi skulle göra pannkakor utav det, men Bella ville spara det och bygga ett bo hemma! Kexchoklads kompis som vi tog hem (som hon döpte till kexis) tappade Bellas mamma på vardagsrumsgolvet så jag fick städa, klant! 
 

Ja, jag nämnde ju att jag var och tatuerade mig i torsdags. Hörde av mig till min favorit Alex i förra veckan och kollade om han hade någon snabb tid, vilket han såklart kunde klämma in åt mig. Så det blev en liten lotusblomma på fingret och en text vid nyckelbenet. Jag är såklart för lat för att gå och ta kort på dem nära, men det står Mizu no kokoro, som är ett japanskt uttyck som i pricncip betyder mind like still water. 
Jag har ju gått och blivit helt såld på mindfulness efter min stressjuka. Det är verkligen ett helt nytt sätt att uppleva livets stunder på. Dessa två tatueringar symboliserar denna tid i mitt liv som jag nu gått igenom. Även lotusblomman hör dit, då en vit lotus repserenterar renhet och frid i sinnet.
Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0