Our perfect companions never have fewer than four feet

Det är helt fantastiskt vad bra djur är för hälsan!
 
Jag trodde att detta skulle bli en riktig lågenergidag med tanke på att jag är förkyld med bihåleinflammation, har haft någon magåkomma under helgen som dränerat mig på energi samt jobbade igårkväll med riktigt högt tryck på akuten. Men så tar jag mig en promenad bort till hästarna och alla trötthetskänslor är som bortblåsta! Man är verkligen lyckligt lottad som har chansen att spendera sina dagar på detta vis. Eller att få bo så som vi gör, med skogen utanför dörren. Det är så rogivande att vara i naturen. Verkligen balsam för själen.
 
Ta har fått vila i en vecka då hon hade tappat en sko. Igår var Stefan dock och skodde henne varpå vi kunde ta oss en ridtur. En mycket pigg, glad och samarbetsvillig dam var det som följde med mig in från hagen. Det är så himla roligt när man verkligen märker att hon uppskattar tiden vi har tillsammans också! 
 
På tal om djur så har vi även fått två nya familjemedlemmar - kaninerna Riko och Yuki. Jag har väl aldrig varit särskilt förtjust i idén att skaffa kaniner, men då syster var i desperat behov av hjälp eftersom barnen inte hade tid eller lust att sköta om sina kaniner så fick de flytta hem till oss då vi har mycket tomt de kan springa runt på och leva livet. Jag älskar ju ändå alla sprters djur, och dessa två mysbollar är inget undantag - de fångade mitt hjärta direkt! Just nu bor de dock i sin utebur, men så fort snön gett upp med att besöka oss titt som tätt så ska jag bygga en utehage till dem på baksidan.
 
Riko är den mörka och Yuki är den ljusa
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0