Valentines day

Igår hade vi finbesök igen! 
 
Mamma var barnvakt till kottarna och tog med dem och Acke hit för lite stallmys. Barnen trivs ju lika bra som mig ute i stallet och tycker att det är jätteroligt att få lära sig om hur man tar hand om hästarna och få pyssla med stallsysslorna. Igår fick de även varsin ridlektion på Ta uppe på banan och båda två var riktigt stolta när vi kom tillbaka hem. Riktigt kul att dela intressen med de små, så hoppas jag att ha det om vi skaffar barn i framtiden. 
 

Acke har aldrig träffat en häst förut och har därför varit livrädd och skällt som en galning så fort han ser dem. Igår fick han hälsa på hästarna under lite kontrollerade former och upptäckte att de är jätteroliga djur! Han sprang med Ta på ridbanan och tyckte det var jätteroligt att valla henne. Ta som är hundvan brydde sig inte om det, hon var så snäll med barnen ändå.


Ett litet extra gott öga har hon till Isac. Hon är så himla snäll mot honom så jag blir tårögd. Hon hjälper honom så att han når när han ska borsta henne i ansiktet och ta på henne grimman och låter honom stå och kramas och mysa. Isac brukar kunna vara ganska hårdhänt med djur, men hästarna är han så fin med.
Gulliga gänget! Vad varmt hhjärtat blir av denna bild!
Bella har hunnit få några ridlektioner av moster. Hon börjar bli riktigt duktig nu. Igår fick hon testa att sitta på i tölt (under väldigt kontrollerade former, jag tycker Ta är lite för stor för henne än så länge) och det tyckte hon var vansinnigt kul!
Vackert ekipage. Ta lyssnar jättebra på hacket, trots att det sitter en liten pyssling på ryggen. Snälla häst!


 Jag själv tog med mig hundarna på min ridtur i Torsdags!

Efter deras besök behövde dock moster Linda sova en liten stund för att återhämta sig. Det är helt sjukt vad trött jag blir av att umgås med barn. Inte minst nu när mitt tillstånd är som det är i övrigt. Jag lyckades dock ta mig ur soffan på kvällen då jag blev toksugen på Texasmat och tvingade in Jesper till stan så att vi kunde äta. Vi tog med oss mat och våldsgästade Danne och lurade i honom att se melodifestivalen - perfekt! 
 
Idag har vi fått ytterligare ett besök av mamma och knoddarna och snart ska vi inåt stan för att handla nya fotbollsskor åt mig samt åka vidare utåt Svärtinge för middag med svärfamiljen! 
 
Glad alla hjärtans dag på er! 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0