Deprivating, isolating all that I feel. Leaving me with images I know are not real

Idag visade sig bli en sådan dag igen. Fylld med panik och ångest över att sitta hemma och göra ingenting. 
 
Jag hann inte mer än att komma upp, äta frukost och sätta mig i soffan med morgonkaffet innan känslan slog till då jag insåg att jag inte har mycket planerat framöver i kalendern. Det bara kryper i mig när tillvaron känns så tom och innehållslös. När man är ledig i veckorna när alla andra jobbar och man dessutom bor ganska ensligt och vädret inte är på topp. I vanliga fall älskar jag ensamheten och lugnet här ute, men en dag som denna kan det verkligen göra en helt galen. 
 
Efter att ha beklagat mig för stackars Jesper, som fick agera moraliskt stöd från jobbet, fick jag till slut i mig lite lunch och åkte in till stan för att träna. Passade på att strosa lite i butiker samt handla frön och såjord så att jag kan börja plantera grönsaker och bär här hemma. Det gjorde att dagen ändå blev ganska dräglig till slut. När jag kom hem hade även Jesper gömt choklad runtom i huset i ett försök att pigga upp mig, vilket faktiskt fungerade. Choklad är min bästa vän! Den löser alla problem. Eller så är det faktiskt så att det är Jesper det påståendet gäller - vad skulle jag göra utan honom?

Efter att ha petat i oss käk fortsatte jag pyssla och ställde mig och bakade kanelbullar för första gången i mitt liv. Ja, man har väl hjälpt mamma att rulla ihop dem och lagt i formar någon gång i tiden, men detta var första gången jag faktiskt provade att göra dem helt själv - och de blev supergoda! Lite stjärnkuskar och Mandelmanns på tv senare hamnade jag här för att fördriva den sista stunden innan jag ska sova. Ännu en dag förbi, och dags att ladda för helg som bjuder på dubbla födelsedagskalas följt utav en riktig fotbollssöndag. Jag överlever nog denna veckan också!
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0