Everything is unsure when you've lost your sight

Nu är jag åter i ett lugnare skick efter förra veckans panikkänslor. 
 
Det är fantastiskt hur stabil man är i både humör och mående just nu! Men det hör ju till så det är bara att rida ut stormen. Vissa dagar mår jag alldeles fantastiskt bra och känner att jag orkar med massor, andra dagar är både energi och humör nere på noll och jag vill gräva ner mig i soffan.
 
Helgen har dock innehållt enbart det förstnämnda, och vi har hunnit med mycket. I fredags åkte vi och firade min mamma i Nyköping och passade på att få träffa hela hennes sida av släkten. För en gångs skull höll alla sams och det var trevlig stämning, så jag hade energi kvar till att ha filmkväll med Danne och Jesper efter att vi kom hem - detta trots att jag fick sitta nervös som ett asplöv och köra i snöstorm på E4an på hemvägen! 
 
Lördagen bjöd på stallhäng och födelsedagsfirande nummer två, då Jespers systers sambo skulle firas. Det blev en riktigt mysig kväll med tacos och melodifestivalhäng, men efter det orkade jag dock ingen film utan slocknade som ett ljus när vi kom hem. Även gårdagen höll i princip samma tempo då vi hade bestämt oss för att rensa ur allt skräp vi hade samlat på oss i garaget och åka till tippen med. Det var inte lite vill jag lova. Två fulla bilar, varav den ena var en skåpbil, fyllde vi och åkte iväg med. Helt plötsligt går det att gå in i garaget utan att klättra - helt fantastiskt! Efter det var det dubbelt upp med fotboll. Både Jespers och mitt lag hade match, så vi hängde i soffan i några timmar och fick avnjuta varsin vinst innan jag for vidare och tränade på kvällskvisten! 
 
Idag sinade energin helt och hållet dock. Jag sov riktigt dåligt inatt. Vaknade flera gånger av att jag hade jobbigt att andas, inte kunde hitta någon bekväm sovställning eller var alldeles för varm. När klockan väl ringde och jag sedan skulle åka in och umgås med en efterlängtad Emma var jag riktigt hängig, men jag tog mig iväg trots detta - och tur var väl det, för det blev ett riktigt trevligt inslag på dagen! 
 
Imorgon får den utlovade snön hålla sig på en lagom nivå. Jag och Emelie har nämligen planerat en tripp till Söderköping, men blir det för mycket busväder så blir jag lite rädd för att köra - så nu håller vi alla tummar vi kan för att det inte snöar alltför mycket. 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0