Like an unsung melody, the truth is waiting there for you to find it

Här pendlar det fram och tillbaka mellan lugn och ro i själen och rastlöshet! 
 
Dagen efter mitt förra inlägg fick jag total panik här på hemmaplan då jag hade så mycket myror i kroppen att jag inte visste vart jag skulle göra av mig själv och det fick ta lite samtal med både Jesper och mina fina vänner, som direkt hoppade in och räddade mig med planer, för att jag skulle lugna ner mig igen. Det känns nästan lite oroväckande att jag har så svårt att koppla av. Men ja, sån är jag och så har jag ju alltid varit - det är ju inte mer med det! Detta är ju dock trots att jag besöker gymmet ca 4 dagar i veckan och däremellan tar promenader varje dag, så man kan ju tycka att lite av överskottsenergin borde försvinna där. På den positiva sidan så sover jag ju i alla fall om nätterna nu - det är jag oändligt tacksam för!
 
Nu har jag i alla fall beställt hem lite böcker som jag hoppas ska ge mig lite ro i själen någon stund på dagen. De tänker jag mig att jag ska parkera ute på verandan med de dagar vädret tillåter! Jag tycker ju om att vara utomhus oavsett årstid - så bara det inte spöregnar så bör den planen kunna vara genomförbar.
 
Helgen har jag i alla fall kunnat fylla med diverse små utflykter. Fredagen spenderades nere på stan för ovanlighetens skull. Jag minns nog knappt när jag var inne och strosade bland butikerna senast! Tog med mig lilla Fyrberg och tog en sväng i alla fall - och blev totalt slut i efterhand! Ja nu var det ju såklart inte sällskapet som tröttade ut mig, det var som vanligt mycket uppskattat, men när jag kom hem var jag tvungen att lägga mig och vila en sväng innan vi fick middags- och film besök i form av Danne. Dock somnade jag självfallet under filmen också, men det får man ju räkna med när man umgås med fröken Björkström. 
 
Helgen i övrigt spenderades dels ute i Svärtinge hos svärföräldrarna, följt utav melodifestivalhäng på hemmaplan och lite fotbollshäng och planksteksmys! Något jag faktiskt börjat uppskatta mer när jag är hemma är att ha tid att faktiskt laga mat utan att tycka att det är en börda. Jag som alltid haft en lite skev relation till att äta pga både ätstörningar och träningshets tycker att det är väldigt skönt att kunna lägga åsido en del av matsituationen som ger mig ångest (stressen), och bara kunna njuta av att laga bra mat utan press! 
 
 
Igår var en lite extra fin dag! Jag och Jesper firade våran första förlovningsdag, som ju egentligen infaller på skottdagen, men vi har valt att fira den sista februari då det infaller på årsdagen då vi hade vår första dejt. Det känns fortfarande lite overkligt bra och pirrigt i kroppen när man tänker på att det faktiskt blev vi. Jag vill väl inte egentligen sitta och skriva en alltför lång uppsats här om hur lycklig jag är hit och dit, för det väcker oftast kröks i magen på folk och det räcker ju i vanliga fall med att spara till honom, men just denna dag kräver lite extra uppmärksamhet. Det är ju faktiskt så att jag känner mig väldigt lyckligt lottad som faktiskt får leva tillsammans med just honom, och vi har så mycket spännande framför oss som jag knappt kan vänta med att få uppleva! 
 
Gårdagen firades i alla fall med att gå ut och äta på Butlers, som aldrig gör en besviken matmässigt, och sedan titta på film på hemmaplan! En helt lagom myskväll i min smak - det enda som fattades är att jag tråkigt nog inte kan ha min ring på mig då jag är så svullen om fingrarna, det kändes extra ledsamt igår. Hade det gått någonting sevärt på bio hade vi nog avslutat kvällen där, men det gjorde det icke - varpå vi hittade en riktig höjdare på hemmaplan istället. Vi såg Hacksaw ridge (vilken dejtfilm va?), som faktiskt var förvånansvärt bra! Jag hade helt missat den, då jag blandade ihop den med någon film om en oljerigg som jag absolut inte kände mig intresserad av - men krigsfilmer, det går ju alltid hem hos fröken! Denna kan jag varmt rekommendera. 
 
 

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0