Vårkänslor ♥

Här har det rådit sjukstuga sedan förra veckan! Både Jesper och jag har dragit på oss en rejäl mancold som inte alls verkar vilja göra ett kortvarigt besök, trots våra försök till att vitamin- och solboosta oss bäst vi kunnat. Vi har kokat ingefärsshots, druckit gurkvatten, frossat i frukt och grönsaker samt försökt sitta ute och fånga lite solstrålar - men trots det hostar jag nästan bråck på magen (mild överdrift, men det känns som om magen ska slitas i två delar stundtals) fortfarande och har bihålor som är täppta till tusen. Typiskt bra timing - som vanligt! 
 
Det rensar i alla fall upp för stunden - och smakar inte helt illa heller!
 
Jag har fått acceptera soffläge i lite högre dos än vanligt, men det har inte gjort mig något då jag spenderat denna tid både med film, serier och lite läsning. I Fredags lyckades vi hitta en riktig höjdare i filmväg - Why him. Jag trodde att Emelie lurat på mig att se en chick flick-komedi, men oj så fel jag hade. Den var vansinnigt rolig, och jag som redan hade ömma magmuskler efter hostandet fick halvgråta stundtals för att det gjorde så ont att skratta! Helt klart värt det dock.
 
Förkylning till trots så har jag dock även kunnat vara aktiv periodvis och då passat på att fira systerdottern som fyllt 8 år, pyssla ute hos djuren, grilla, fika och luncha med Jesper ute i solen och sist men inte minst fått en babyshower av mina fina vänner! Det var verkligen något jag inte hade väntat mig att någon skulle ordna för mig - jag som alltid tänker att ingen orkar lägga för mycket energi på denna intensiva dam - men det blev om möjligt mycket roligare att faktiskt få uppleva det! Är tacksam och nöjd ♥
 
Bellas födelsedagstårta - min syster vet inga gränser när det kommer till att anstränga sig med bakandet 
 Jag har tvättat klädseln och gjort iordning utemöblerna, något som katterna nog uppskattade mest!
Dante är så kär i sin renfäll
Premiärfika på altanen
Vi handlade med oss glass och satte oss nere vid sjön hos oss en stund - varmt och vackert!
Lillefis växer och utvecklas snabbt! Jag har gissat att det är en liten flicka (kolla dedär ögonen liksom), men vi får se vad det blir!
En riktigt social och nyfiken krabat är det - famnen är bästa stället!
 
Anki är lite avundssjuk på att Puffran får vara mamma, men hon får hålla sig till tåls tills vi har en tupp - sen ska även hon få uppleva babylyckan. Den vi skulle hämtat förra helgen var halt samma dag som vi skulle plocka upp honom, så vi får se om han bättrar på sig eller om vi måste hitta en annan.

Här kan du lämna dina avtryck!

Nu är det din tur att tycka till

Tänk på att:
-Försöka bibehålla en trevlig stämning, onödiga elakheter behövs icke!
-Det är tillåtet att fråga om man undrar något
-Desto fler kommentarer, desto större blogglust
-Jag publicerar ingen bloggreklam.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (visas ej)

Bloggare?

Kommentera:

Trackback
RSS 2.0