Ben + nyheter i träningsgarderoben

Denna helg inleddes med ett litet benpass direkt efter att jag slutat skolan!
 
Hällde i mig en Celsius, snörade på mig skorna och hoppade direkt in och gjorde squats - denna gången i min kära smithstång ;) Det får vänta ett tag till innan jag vågar mig på att göra det fritt haha! :D Känne rinte att jag tröttade ut mig till max idag, men det var av den anledningen att tanken var jag skulle ut och rida efteråt och ville spara lite kraft i benen så att jag inte druttade av därute i skogen!
 
Vågade mig upp på 40 kilo på mina raka marklyft, vilket kändes ordentligt i baksidan! :D Dock orkade jag inte hålla greppet så länge då det blev alldeles för tungt för mina händer! Så stark är jag tyvärr inte i nyporna! Efter passet gick jag därför på stan och inhandlade ett pa rnya dragremmar, som jag fick hjälp att prova ut på Proteinexperten! Vi testade alla möjliga sorter, men alla var för stora! Sen kom han på att han precis fått in en ny variant som han inte ens börjat sälja och de fick jag köpa för en lite billigare peng! :D Superbra och ger öven stöd för handledera, precis vad jag behöver! :)
 
Utöver det köpte jag äntligen ett linne samt par nya skor! Jag har länge velat ha ett par då jag får så ont i fötterna av de jag har nu. Det blev ett par adidas ClimaCool, som jag är säker på att jag kommer att trivas bra i - de var sköna!! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0