Marknadens bästa PWO?

.. Ja, det är så de marknadsför min nya goding som jag idag varit och inhandlat!
 
Nicke har länge pratat gott om detta PWO, och igår tog han med sig lite till mig som jag fick prova inför träningen - och jag blev hooked! Förra PWO:t blev jag jäkligt kissnödig utav (Demon), men detta hade ingen sådan bieffekt - bara ren energikick och jag tycker nog att jag orkade mer och tyngre än innan! Ska provköra det någon vecka nu innan jag ger er en full recension.
 
Craze heter det för övrigt, och kommer från Driven Sports!
 
 
Då jag varit otroligt seg på att skriva om mina tillskott, som jag tusentals gånger lovat, kan jag lite snabbt berätta för er (som inte redan vet) vad PWO är för något. PWO står för Pre Workout och är en prestationshöjare man tar innan träningen för att få extra energi, fokus och pump. Kort och gott kan man säga att man orkar mer, vare sig man tränar styrka eller kondition. Att hitta rätt PWO kan vara lite klurigt, då olika personer kan reagera olika på samma PWO och finns då de även finns i olika varianter. Vissa ger tll exempel stickningar i hela kroppen, vilket en del människor tycker är jättepeppande - andra tycker är irriterande, andra märker man inte mycket av att man tagit mer än att man får ökad ork. Jag själv brukar byta lite då och då, eftersom jag tycker att kroppen vänjer sig lite efter ett tag och jag inte får samma effekt om jag fortsätter på samma för länge :)
 
 

Idag vilar jag lite!

Idag har jag faktiskt träningsvärk i precis hela kroppen! 
 
Detta har jag väl samlat ihop till under veckans gång och avslutningsvis hoppade för ovanlighetens skull armarna på tåget efter gårdagens pass! SKÖNT! :D JAg blir så otroligt nöjd när det känns i kroppen dagen efter man tränat, då det för mig är ett kvitto på att man fortsätter att utmana sig själv och ta sig framåt! Blir ni också lika nöjda när ni har träningsvärk? ;) 
 
Med denna sköna känsla i koppen väljer jag alltså att vila idag, och samla nya krafter till morgondagen! Dels på grund utav detta, och dels på grund utav att jag har snålt med tid under dagen och ändå har tränat 4 dagar i sträck nu.

Armpass med Alva!

Jag har ju under en längre tid nu känt att jag inte gått in för mina styrkepass till hundra procent, och inte alls tagit ut mig och kämpat så pass som jag tidigare tycker mig ha gjort. Under denna veckan tror jag faktiskt att jag helt klart kommit fram till vad det är jag måste ha saknat - en riktigt peppande tjejträningskompis! 
 
Det slog mig under dagens träningspass att nu när Alva är med så vågar jag mig på att lägga på lite mer vikt, jag biter ihop och gör några repetitioner extra och jag tänker liksom lite mer som så att även om inte de sista två repetitionerna bli helt 100% korrekt teknikmässigt hela vägen så ger det mig mer än att inte göra dem alls! :) Alva är ju riktigt stark, och att träna med henne får mig att vilja kämpa för att komma dit hon är :D Supermotiverande! :D
 
Idag körde vi tjejor ett armpass! Frugan och Nicke var med på gymmet de med, men de hade ett lite annat upplägg med bröst/triceps. Vi ska se om jag minns alla övningar vi fick med, för det blev ett ganska långt pass, men bland dessa hade vi:
- Hantelcurls (både i början och slutet på passet)
- Skivstångscurls
- Hammercurls (dock kanske bara 2 set)
- Triceps pushdowns med både stång (två olika faktiskt, samt med både omvänt och vanligt grepp) och rep
- Scottcurls med rak stång
- Bänkdips som avslut!
 
Vi testade lite smått på några andra övningar, men jag tror det summerar allt vi körde igenom ordentligt!
 
Nu är jag faktiskt härligt trött i armarna, så nu ber jag lite för träningsvärk imorgon så jag känner mig lika nöjd och glad då ;)

Rent ryggpass!

Idag följde jag återigen under mina träningskamraters ledning (Jocke, Alva och Coffe) och det blev då ett ryggpass!
 
Coffe tyckte att jag skulle notera i min blogg att jag tränade PÅ RIKTIGT idag, och jag måste väl hålla med honom om att jag tycker att det känns som om jag kom åt ryggen mycket bättre än vad jag gjort tidigare. Min ländrygg var rejält slut, vilket jag tycker ärm jättebra då det verkligen är en svag punkt på min kropp! 
 
Efter gymmet blev det en kvällspromenad med Alva och hennes två räser-räkor (whippets) som tog oss bort till strömmen och ett varv runt! Härlig avslutning på dagen! :D
 
Ser ni vad fin min rygg börjar bli ;) Nävars - detta kort knäppte jag INNAN jag åkte och tränade faktiskt!

Tisdag - Ben!

Som rubrken skvallrar om så var det igår dags att träna benen! 
 
Innan passet hade jag hamnat i total matkoma varpå det var tur att jag hade Mange hemma som också skulle träna, anars hade jag nog tagit bra lång tid på mig att komma iväg! Tog därför lite PWO för första gången på några veckor, och det hade verkligen effekt! Blev superpigg och peppad på att få ta i lite!
 
Det blev inte många övningar igår, utan passet bestod enbart utav knäböj, raka marklyft, utfall och 45-graders benpress! Men oj vad slut jag blev!!! Körde ganska många set på varje övning och ökade i vikt för varje, vilket innebar att jag detta pass kom upp i skapligt tunga vikter på alla övningar förutom arklyften - där jag fortfarande nöter teknik! Dock tycker jag att de känns ordentligt ändå än så länge, så jag har ingen brådska där! Utfallen tror jag nog att jag tog personbästa i, då jag körde med 60 kilo extravikter! Kändes ordentligt i benen och efter den övningen hade jag det riktigt jobbigt i benpressen! Där körde jag på fyra stegrande set, varav jag sista setet höll på att braka ihop och Mange & Gustav fick ta tag i vikten och hjälpa mig på sista repetitionen då jag helt enkelt inte orkade dra upp den igen - jag var helt färdig!! Körde för psykets skull igenom ett avslutande set med vikterna avhängda (ställningen väger då 76 kilo), och bara det var en pers att ta sig igenom! Kan lova att det var med ruggigt skakiga ben jag gick därifrån för att stretcha sen!
 
Tror ni jag har träningsvärk idag? Haha ;) 
 
 

Snabbupdate!

Här har jag inte hunnit in under helgen, och även nu har jag lite snålt med tid varpå jag får passa på att slänga in en liten snabbupdate bara för att ag ska kunna sova gott ;)
 
Idag skulle jag ha varit på instruktörsmöte (som de flesta vet kommer jag ju under hösten att utbilda mig till instruktör och börja jobba i gymmet) och jag var superförväntansfull! Dock var mötet inställt när jag kom dit, så jga får hålla mig ett tag till! Istället åkte jag och frugan ut till ingelsta, där jag körde ett axlar/mage-pass och han tog en kaffe i lobbyn och sedan passade på att smygfota sin fruga lite!
 
Körde en blandning mellan mitt och Nickes upplägg gällande axlarna, men la även in en ny variant utav militärpressar - väldigt breda sådana, där man går ner lite i vikt och istället flyttar isär händerna så långt ut på stången man bara kommer. Kändes ORDENTLIGT i axlarna!! :D Ett hett tips alltså (som jag själv snappat upp från Michaela)! 
 
Magträningen fokuserades idag på lite mer sneda övningar, men självklart blev det även crunches i lutande bänk och benlyft - mina favoriter! ;)
 
Militärpressar (handflatorna framåt - upp med stången över huvudet till raka armar) - riktigt jobbigt i axlarna :)

Två pass - ett inlägg!

Här hann jag inte in igår, men inte betyder det att jag låg på latsidan för det!
 
Nä, igår fick jag nämligen till ett riktigt hästpass på gymmet, på ca 1 timme och 40minuter, där jag först tränade armstyrka till krampkänning och sedan gick på 30 minuters tuff intervallcykling! Är riktigt nöjd med att jag tog ut mig då pass som jag gjorde, för jäklar vad jag jobbigt det var! Jag kör ju inte mycket till konditionsträning nu, då jag tycker jag kan spara lite på det över vintern (känner inte att jag behöver se speciellt definerad ut under vinterhalvåret) utan öser istället på med styrka nu och laddar konditionsbatterierna lite till vårens drabbning! Självklart kommer jag dock fortfarande köra kondition nör lusten faller på, men det är inget jag tänker schemalägga och tvinga mig själv till!
 
Åter till passen så var jag idag på gymmet med Alva. Hade ingen som helst plan för träningen när jag åkte dit och passet blev ju då även lite halvdant för min del. Men jag bestämde mig i alla fall för att träna ben, och så lite mage på det. Körde på ganska lätta vikter idag då jag var totaltömd på energi - där ser vi direkt vikten av att ge kroppen ordentligt med mat efter träning för att återhämta sig! Gårdagens efter-träningskäk var inte optimalt! Övningarna jag gick igenom var utfall, frontböj, raka marklyft och cable kickbacks. Det räckte gott och väl idag för att göra mig snurrig och trött. Magträningen bestod även den utav få övningar idag, två om jag nu minns rätt i efterhand - liggande benlyft på bänk och crunches över halvboll Det fick duga gott för dagen, då jag kanske egentligen hade behövt vila ;)
 

Lite hjälp på traven

Idag trodde jag att det skullembli ensamträning då frugan var sjuk, men som tur var hörde Jocke av sig och drog med mig ut till Ingelstagymmet tillsammans med dem!
 
Jag körde ett axlar/mage-pass tillsammans med Nicke, som fick agera lite PT till mig ;) Han visade mig flera nya övningar och gav mig tips gällande tekniken. Superbra :D Nu har jag massor av nytt att lägga in i mina pass framöver! :D Dock känner jag mig fortfarande ganska klen i axlarna, men det är ju å andra sidan det jag försöker jobba upp - och det tar ju sin tid ;)
 
 

Today is legday!

Godkväll kära träningsmänniskor (och ni andra nyfikna med såklart!)! :D 
 
Idag har jag haft födelsedagsfirande från morgon till kväll, men har ändå hunnit klämma in ett riktigt härligt benpass tillsammans med Magnus! Det blev ett pass med mestadels stora övningar; bland dessa fann vi frontböj, knäböj, leg extensions, marklyft, raka marklyft, tåhävningar och benpress!
 
Ökade och tog nytt personbästa i benpressen, med lite push från Mange! Rätt skön känsla då jag till och med orkade köra ett långt sett med denna vikt! :D Det går framåt med andra ord! Marklyften (båda varianterna) kör jag dock skapligt lätt vikt på än så länge då jag fortfarande försöker få in tekniken ordentligt. Det är lite klurigt det ;)
 
Raka marklyft &
Tåhävningar

Peppande armpass

Idag var det girlpower på gymmet ;)! Hade med mig grymma Alva, som jag blir riktigt inspirerad av att träna med - precis vad jag behöver i nuläget! :D

Vi körde ett armpass, där vi även slängde in några magövningar på slutet, och jag upptäckte inte hur trötta mina muskler var förrän jag kom hem och skulle tvåla in mig i duschen. Mina armar var helt stumma! :p

Trodde jag skulle vara lite feg och inte våga pusha mig helt och fullt med nytt träningssällskap och allt, men jag kom igång till slut ;)


Inviger med en löprunda

Idag fick det lov att bli bara kondition, men det går nog åt lite nu också när jag inte traskar runt lika mycket om dagarna! Passade på att inviga mina nya träningsbrallor, som förövrigt är supersköna, med en löprunda utomhus - hur längesen var inte det?! ;)
 
Jag fick ingen bra start, inte alls faktiskt. Hann bara springa ca 5-10 minuter innan min mage började värka något förskräckligt och jag var tvungen att stanna gång på gång då jag inte kunde stå upprätt. Gav efter någon minuts kämpande upp och började besviket traska hemåt. Efter några steg hade jag gått från besviken till riktigt jäkla förbannad och gav mig fan på att magen bannemig åtminstone skulle tillåta mig att jogga hem. Sagt och gjort började jag jogga, och innan jag visste ordet av det hade jag tagit en avstickare på 30 minuter som innehöll både trapp- och backintervaller, både långa och korta, samt rejäla fartintervaller på slutsträckan! Vilken känsla - idag var det JAG som vann - inte min dumma mage! :D
 
 

Igen?

Frugan: "Har du köpt nya träningsbyxor IGEN??? :D"
 
YES I HAVE!!! :D
 

Onsdag - Axlar/mage

Idag satte jag till och med klockan för att komma iväg tidigt till gymmet, vilket faktiskt till och med förvånar mig själv  då jag ju som sagt inte gillar morgonträning egentligen. Dock hade jag hela dagen uppbokad i princip, varpå jag inte kände att jag skulle ha tid senare.
 
Idag blev det mest fokus på mage och jag hann med en hel del olika övningar i lutande bänk, liggande benlyft och diverse situpsvarianter. Det gick trögt, så jag fick verkligen pusha mig själv för att ta mig igenom vissa utav övningarna. För axlarna blev det axelpress (som jag ökade i), hakdrag i cable och axellyft åt sidan.
 
Intervaller på crosstranern fick avsluta passet, vilket var förjäkla jobbigt. Jag har ju inte kört mycket konditionsträning alls på sistone, och man tappar på denna fronten mycket fort - det märkte jag direkt! Fy vad jag fick kämpa mig igenom, men OJ så nöjd jag var efteråt ;)
 
Efter träningen blev det till att koppla av på balkongen en sväng :)

Vilar...

Idag fick det bli vilodag nummer ett denna vecka. Hade egentligen ingen plan för vart de skulle placeras, men då jag endast sov ett fåtal timmar inatt och kände mig riktigt trött/seg i kroppen samt toppade detta med rejäl huvudvärk så bestämde jag mig för att ta en utav dem redan nu. 
 
Har ju promenerat både till och från jobbet, vilket är ca 60 minuter sammanlagt, så jag har väl å andra sidan fått rätt så okej motion idag ändå ;)
 
Bort med sminket och krypa ner under täcket i soffan och kramas med någon av katterna - det är vad som står på schemat nu :)

Nytt, nytt!

Nu har jag gjort om och plockat lite, då jag tröttnade på den tidigare designen som jag faktiskt haft sedan jag startade denna träningsblogg! Ser ni den inte får ni trycka F5, för då ska den nog ploppa upp! 
 
Såhär ska den se ut:
Ovan: Den nya designen
 
Under: Gammal design
 
Kan jag få lite ris eller ros nu va? :D Bättre eller sämre?! :D
 
Och så säger ni till om det är något som inte fungerar hoppas jag? ;)

Morgonpass med biceps och rygg

Tvärtemot andra så är ja numera inte ett större fan utav att träna direkt på morgonen. Jag tycker liksom inte att jag hunnit äta ordentligt, varpå jag känner mig energilös i kroppen! Alternativt så är det bara jag som är segstartad helt enkelt ;)
 
Idag tränade jag i sällskap utav frugan och Gustav och eftersom vi alla tränar efter samma schema (mitt, haha), så hade vi samma muskelgrupper att bråka med idag! Chins och pullups var övning nummer ett som vanligt, och jag var som sagt inte vaken i kroppen varpå jag inte orkade så mycket som jag skulle ha velat. Vi satte upp en egen liten chinsstång till korta mig, så att jag kunde köra lite på egen hand samtidigt som frugan ;) I vanliga fall krävs det ju ett litet lyft från honom för att jag ska nå upp hehe!
Pullups
 
Skivstångscurls, sittande rodd, hammercurls, rygglyft och lite varianter av curls i cable blev det också och under sista övningen såg jag till att ta ut mig rejält, så att jag fick gå hem med dendär riktigt härligt utmattade känslan i armarna som är så jäkla viktig för mitt psyke! Nä, trots att jag var segstartad idag är jag ändå riktigt nöjd med dagens pass! :D

Triceps/bröst

Idag var vi nog nästan ett mindre kollektiv som tillsammans intog gymmet för att träna. Inte nog med det så tränade vi alla samma muskelgrupper, så det blev lite väntat emellan varven - men roligt var det ändå!
 
Är rejält trött i mina triceps nu, då de har fått vila alldeles för länge. Tror nästan det var två veckor sedan jag gav dem en rejäl omgång, så imorgon kommer jag nog att oja mig en hel del. La även in lite bröst, som jag i princip aldrig tränar rent. Jag brukar tycka att jag får in det på en lite lagom nivå i andra övningar jag gör, men idag vågade jag mig på hantelpress och sedan även flyes i cable. Kändes rätt bra om jag ska vara ärlig, även om jag inte var speciellt stark ;)
 
 

Benform 11/8

Eftersom jag nu har fokus på benen, så knäppte jag idag lite kort för att se hur mitt utgångsläge ser ut! Mina ben är just nu det området på kroppen som ligger sämst till formmässigt, så nu ska det bli spännande att se vad jag kan åstadkomma framöver! :D

Fråga mig inte varför jag gjorde denna svartvit. Tyckte nog bara att den passade så ;)
Nä ni, idag får inte fejset vra med på bild ;) Har ju min bråkiga infektion i huden som jag fortfarande tampas med - så den får ni helt enkelt slippa se ;)

Riktigt kul benpass!

Nu är jag precis hemkommen från ett skitkul benpass, som jag tror kommer att kännas ordentligt i benen under morgondagen!
 
Jag älskar att träna med Jocke, speciellt när vi kör samma övningar, för jag lyckas alltid på något vis pusha mig själv lite extra bara för att jag jagar hans vikter. Självklart håller jag mig på en vettig nivå då jag inte vill skada mig, men jag upptäcker alltid att jag orkar mer än jag tror! Sjukt peppande träningskamrat med andra ord och jag tycker det är jättebra att få ett kunnigt öga utifrån som kan ge tips och råd! 
 
Mest nöjd för dagen är jag nog med mina utfall! Till och med Jocke kommenterade speciellt att jag var stark i den övningen, och det var precis så jag kände mig :)
 
Efterträningskäk! :D Dessa två ihopblandade blir supergott, och så dricker vi lite proteinmjölk till det ;)
 

Nya brallor!

Dessa kan man väl känna sig lite snygg i på gymmet va? :D Det får jag minsann lov att göra, för nu är de påväg hem till mig ;)
 
 
Bilderna är lånade från HM.se

Stressigt!

Nu går allt i ett kör under min sista arbetsvecka för denna sommar och jag har knappt hunnit med annat än äta, sova, jobba! 
 
Idag lyckades jag dock klämma in ett benpass efter att ändå ha befunnit mig nära gymmet när jag fotograferade min karls band. Det blev ben, isolerade övningar, och jag lyckades få till ett riktigt bra pass! Jag orkade bra, trots att de senaste veckornas nästintill obefintliga vila för min stackars kropp känns ordentligt om dagarna nu! Jag är så trött och hängig, men nu har jag bara två arbetsdagar kvar - sen är jag ledig i ca 2 veckor innan skolstart! Då blir det dubbelpass vill jag lova ;) 
 
Avslutade passet gjorde jag med tunga intervaller på crosstrainern. Satsade denna gången på mycket motstånd istället för fart (fick dock med lite av den varan med och det kändes rejält i benen! Fy så skönt att få svettas ordentligt! :D
 
Har ni provat denna efter träning? :D Jag som älskar blåbär tycker att denna är perfekt efter träning! Den är ju som gjord för mig ;)

Nu jäklar!

Efter att förra veckan blev riktigt dålig träningsmässigt (endast 3 pass) var jag idag extra peppad på att ta nya tag och köra igång på riktigt! 
 
Jag bestämde mig för att lägga schemat åt sidan tills jag kommit tillbaka till mina rutiner. då jag i nuläget har svårt att följa det då jag måste anpassa mig efter hur jag jobbar och därför bara blir irriterad när jag sviker mitt upplägg och missar pass. Istället får följande vecka bestå utav pass som jag tar lite som det kommer. Vilodagarna ska jag ta när jag känner att jag behöver istället för att schemalägga dem, då det alltid slår fel såpass att jag är pigg och träningssugen de dagar jagn tänkt vila och istället är seg på andra dagar. Känns som en bra plan för nuet tycker jag ;)
 
Idag kände kroppen för axlar/mage och jag fick sällskap under båda delarna. Först utav min lilla soon-to-be-PT-Nettan, som jag sprang på vid skivstängerna direkt när jag kom. När jag sedan gick över på mage hade jag istället Mange och Gustav som sällskap (som jag åkte med dit från början). När man inte är råfokuserad är det absolut roligast att träna med sällskap! :D 
 
 
 

Eat clean train dirty!


Vilken nörd jag är

Kan ni förstå att en sån liten grej gjorde min dag? ;)

Superset!

Igår blev det vila då jag kände mig lite krasslig (har de senaste dagarna varit så sjukligt trött!), men idag kände jag mig piggare och tog mig iväg till gymmet tillsammans med frugan och Gustav!
 
Biceps/rygg bjöds det på och vi inledde som vanligt med chins och pullups! Fy vad jobbigt det är! Jag vill liksom ge upp så fort jag hängt mig i stången, men det är bara att bita ihop och köra! Efter det följde diverse ryggövningar och när det sedan var dags för biceps bestämde jag mig för att testa att superseta lite - hur kan jag ha missat detta?! Fy vilken underbart trött känsla i armarna det gav, och vilket jäkla pump man fick i ådrorna! Har sällan skådat min bicepsådra under träning, men idag upptäckte jag med ett glädjetjut att den gick att skåda ;) Det får nog bli favorit i repris nästa gång ;)
 
 

Fuck lagom!

Idag fick jag ett mycket efterlängtat paket - mitt nya supercoola träningslinne från Aldrig Vila! :D
Jag hängde på låset direkt när linnena släpptes och klickade hem ett som nu singlade ner i brevlådan två dagar senare! 
 
Detta linnet är jag lite extra nöjd med, för det ger ett finger till jantelagen! Det visar att jag skiter i om folk tycker att jag inte är feminin som tränar så pass som jag gör, för jag har (precis som er) min syn på vad en snygg kropp är enligt mig och jag formar min kropp så som jag känner att jag trivs med den! Alla tycker olika, och när ni klagar på hur jag ser ut så glömmer ni kanske att det som ni tycker är fint med all säkerhet är skitfult i någon annans ögon! ALLA är vackra på sitt sätt, och det kanske är dags för vissa att mogna till lite och sluta försöka göda sitt ego genom att trycka ner andra! 
 
Jag skiter också i att detta är ett kill-linne som även är lite för stort, för dethär budskapet vill jag bära med mig när jag tränar, då det motiverar mig något enormt att se dessa ord i spegeln när jag står på gymmet och pumpar! Man måste våga kliva utanför ramarna och göra det man tror på!
 
För lagom är inte alltid bäst!

Följ min utveckling!

För er som är nyfikna på hur jag utvecklats de senaste månaderna finns det en serie bilder HÄR!
Det är lite skralt med uppdatering nu, men det kommer mera snart ;)

Förmiddagspass!

Idag är det mycket som ska hinnas med, men jag lyckades ändå klämma in ca en timmes styrketräning mitt i alltihopa!
 
Det var dags för axlar/mage och jag höll samma höga nivå som förra passet, plus att jag orkade lägga till några extrareps på mina tyngsta set! Härlig känsla! :D Egentligen skulle det ha legat en konditionsdel i slutet på detta pass, men då schemat blev lite omkastat denna vecka och jag tränade ben under gårdagen så ville jag vänta lite med det. Dessutom har jag ju sagt åt mig själv att trappa ner på konditionen, men det är en konstig känsla att gå från gymmet utan att ha gjort detdär sista ordentliga rycket! 
 
Styrketräningen är jobbig, det ska jag inte säga annat om. Jag flåsar, frustar och svettas som ett djur. Men det är ändå en annan slags trötthet som man känner när man konditionstränat, och den ger mig en riktigt nöjd känsla i kroppen! Jag saknar den!
 

RSS 2.0